Sari la conținut

🔥Ana 0746738702🔥

Anaxxx27

Postări Recomandate

Postat

Salutare. 
Acum o saptamana, dupa nenumarate incercari de a da de @Brunetaa_XXX (toate esuate), am apelat la domnisoara Ana.

Aspect: 8, aici sunt subiectiv, intrucat mie personal imi plac mai mult fetele slim. In schimb, Ana, este o tipa misto, cu niste sani superbi.

GFE: 9, actiunea a inceput cu mici sarutari pe piept/abdomenul meu (din partea ei).

ON: 9, cu mici atentii la o.o, cu “sex intre sani”, tente de deep.

NP: 8, am inceput cu LOT, insa vazand ca nu se simte in largul ei (sub pretextul ca este patul foarte moale), am trecut eu peste, dupa care caprita, unde am si finalizat. 

Per total o experienta cat de cat ok. Ana este o tipa comunicativa, cu care ai ce vorbi, iar catelul ei este adorabil 😁

Spor la futut!!!

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 2 ore, nanau99 a spus:

Salutare. 
Acum o saptamana, dupa nenumarate incercari de a da de @Brunetaa_XXX (toate esuate), am apelat la domnisoara Ana.

Aspect: 8, aici sunt subiectiv, intrucat mie personal imi plac mai mult fetele slim. In schimb, Ana, este o tipa misto, cu niste sani superbi.

GFE: 9, actiunea a inceput cu mici sarutari pe piept/abdomenul meu (din partea ei).

ON: 9, cu mici atentii la o.o, cu “sex intre sani”, tente de deep.

NP: 8, am inceput cu LOT, insa vazand ca nu se simte in largul ei (sub pretextul ca este patul foarte moale), am trecut eu peste, dupa care caprita, unde am si finalizat. 

Per total o experienta cat de cat ok. Ana este o tipa comunicativa, cu care ai ce vorbi, iar catelul ei este adorabil 😁

Spor la futut!!!

In concluzie, noroc cu cațelul🤠

• Haha 2
  • Oras:Ploiesti
Postat

A mai vizitat-o pe domnisoara cineva in Ploiesti zilele astea? 

Postat
1 oră în urmă, bbb a spus:

A mai vizitat-o pe domnisoara cineva in Ploiesti zilele astea? 

Nu mai activeaza in Ploiesti 

• Like 1
Postat

De cand cu modificarile astea pe forum nu mai afli noutatile.

Ii scrisesem saptamana trecuta si nu a mai raspuns (sa zicem ca nu a vazut in timp util) si ma gandeam daca sa ii mai scriu, ca raspunde greu, sau sa caut altceva.  

Poate se mai schimba regulile/taxele.  Primul val de modificari a fost ok ca a eliminat spam-ul, dar ultimele modificari pare ca au ingropat forumul.

• Like 1
Postat

O sa fie din ce in ce mai rau o sa fuga toti de nimfomane asa nu mai e de nici un ajutor acest site🤔

• Like 1
Vizitator Motoflorin
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, mauro17 a spus:

O sa fie din ce in ce mai rau o sa fuga toti de nimfomane asa nu mai e de nici un ajutor acest site🤔

Perfect 😌 de acord , încerc să dau de fete aici pe forum nu sa lipit nimic de mine , nu ști când trebuie să suni , e disponibila nu e disponibila , poate mai modifică una alta la preț la servici , 😔🤦, rămâne publi 24 da acolo mergi la ghici!!!Aiurea rău!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...