Sari la conținut

Dimensiune medie penis utilizatori nimfomane.com

90 membri au votat

1. 1. Cati cm are penisul tau in erectie ?

• sub 10 cm
      3
    • 10 cm
      2
    • 11 cm
      1
    • 12 cm
      3
    • 13 cm
      6
    • 14 cm
      16
    • 15 cm
      8
    • 16 cm
      7
    • 17 cm
      19
    • 18 cm
      9
    • 19 cm
      3
    • 20 cm
      5
    • peste 20 cm
      8

Postări Recomandate

• Oras:b
Postat

-Futaciosule...daca o vezi iti vine s-o mananci ,asa e de frumoasa!:-):-):-)p

Daca tu cand vezio pula reactia pe care o ai este "vaaaai ce dragutza e, imi vine s-o pap toata" nu inseamna ca toti avem imboldul asta :laugh2 :laugh2 :laugh2

On topic:

a mea are 20 sculata, in stare flasca nu stiu, nu am vazut-o niciodata moale :blushing2

• Oras:Berceni sect 4
Postat

Daca tu cand vezio pula reactia pe care o ai este "vaaaai ce dragutza e, imi vine s-o pap toata" nu inseamna ca toti avem imboldul asta :laugh2 :laugh2 :laugh2

On topic:

a mea are 20 sculata, in stare flasca nu stiu, nu am vazut-o niciodata moale :blushing2

Nu am zis de toti,doar de tine mancaciosule!
  • Like 2
  • Minus 2
Postat

eu am zis spre deosebire de tine, admiratorule de puli :)

-Caut-ma pe afara,m-ai plictisit mancacios_man ! :-):-):-)

• Like 2
  • Minus 2
Postat

ok.

L.E.

te-am cautat si nu erai.

poate esti la scoala?

-O dam in gramatica?Scriu pe tel,in masina si masina e in mers.De mic copil mi-a placut sa am un fraier langa mine,sa-mi bat joc de el cand am chef!Vreau unul si aici,te bagi mancaciosule?
  • Like 2
  • Minus 2
Postat

-O dam in gramatica?Scriu pe tel,in masina si masina e in mers.De mic copil mi-a placut sa am un fraier langa mine,sa-mi bat joc de el cand am chef!Vreau unul si aici,te bagi mancaciosule?

nu, nu-mi plac oamenii cu pula mica, sunt frustrati si certareti.

p.s.

mai da odata click pe link, si citeste atent, ca momentan confirmi ca am ghicit la ce scoala inveti,

comunitatea, il ajuta cineva, daca nu-i pica fisa singur?

Postat

nu, nu-mi plac oamenii cu pula mica, sunt frustrati si certareti.

p.s.

mai da odata click pe link, si citeste atent, ca momentan confirmi ca am ghicit la ce scoala inveti,

comunitatea, il ajuta cineva, daca nu-i pica fisa singur?

-Baaa,tu esti baiat destept!Te bag intr-o afacere:facem o fabrica de ulei,eu mananc seminte si tu-mi sugi ulei din p.........

-Asta e scoala mea mancacios_man:-)

• Like 2
  • Minus 2
Postat

A mea nu e mare,da' e frumosa si ce e mai important e ca se face tare de cate ori vreau si cand vreau(poate datorita varstei-sub 40 de ani) :-)

uite, pentru ca ai fost sincer, citeste si tu ceva, e despre tine si cei ca tine

si nu are rost sa te simti amenintat de mine, eu sunt calm si impacat cu universul.

Bărbații cu pula mică:

Lumea s-a dezvoltat pe spatele bărbaților cu pula mică.

Toți cercetătorii, toți filozofii și artiștii au avut pula mică.

Minipulul este un om muncitor. El știe că o are sub-standard și va dori toată viața să compenseze.

Va munci, se va zbate, va crea. Toate ca să pară că o are mai mare decât e cu adevărat.

În mintea lui, el are impresia că lumea va face o paralelă între succesul lui și mărimea pulii lui, deși, cu cât adună mai multe chestii, cu cât se zbate mai tare, cu atât dovedește că o are mai mică.

Minipulul vrea tot timpul să iasă în evidență. Unul mai prost va cumpăra foarte multe chestii, compensând mărimea lui peniană cu mașini mari, case mari, haine de lux, etc.

Unul inteligent va compensa prin făcutul de lucruri noi, prin inovație în domeniul de care se ocupă, împingând lumea înainte.

Se va simți tot timpul amenințat de oamenii cu pula mare dar nu este destul de bazat pe mărimea propriei puli încât să caute conflictul cu aceștia.

Îi va urî în tăcere. El este nefericit până la vârsta de mijloc, când, se va resemna cu pula lui mică și va începe să se bucure de posesiunile lui materiale și să caute plăcere în munca sa.

Minipulul, până la faza de împăcare cu propria pulă va privi femeia ca un obiect.

O va alege nu după sentimente, ci după valoarea superficială a ei.

Va fi pentru el doar o altă chestie cu care să compenseze pula mică. În faza a doua, de resemnare, va fi capabil de o relație profundă, dar minipulul necopt niciodată nu va fi în stare de o relație adevărată.

sursa

• Like 3
Postat

-Baaa,tu esti baiat destept!Te bag intr-o afacere:facem o fabrica de ulei,eu mananc seminte si tu-mi sugi ulei din p.........

-Asta e scoala mea mancacios_man:-)

hehe, ai ramas fara argumente si o dai in cocalarisme?

nu ma mir nici un pic.

ramai cu pula ta mica, ai o viata de suferinta inainte...

Postat

Cand eram pustan,mi-a zis cineva o vorba:sa nu-ma bag in seama cu fraierii...eu am gresit azi...cu tine dar incerc sa repar!Te las in pace mancaciosule!:-):-)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

bine faci, cocalar cu pula mica, nu e de intelectul tau discutia, te-ai faultat singur de mai multe ori azi.

-Da-mi PM sa stabilim ce suma de bani imi dai ca sa sa te tin o saptamana pe langa mine,sa nu-si mai bata lumea joc de tine!:-):-)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

-Caut-ma pe afara,m-ai plictisit mancacios_man ! :-):-):-)

Cand eram pustan,mi-a zis cineva o vorba:sa nu-ma bag in seama cu fraierii...eu am gresit azi...cu tine dar incerc sa repar!Te las in pace mancaciosule!:-):-)

nu poti sa te abtii este?

pula ta mica te tot indeamna sa mai scrii.

uite, eu, ca o am mare, ma doare la ea de minipuli ca tine, si nu mai scriu.

m-ai amuzat vag, dar ma intristeaza in acelasi timp prostia, badarania si cocalarismul de care dai dovada.

haidi pa ca esti degeaba

• Like 2
Postat

nu poti sa te abtii este?

pula ta mica te tot indeamna sa mai scrii.

uite, eu, ca o am mare, ma doare la ea de minipuli ca tine, si nu mai scriu.

m-ai amuzat vag, dar ma intristeaza in acelasi timp prostia, badarania si cocalarismul de care dai dovada.

haidi pa ca esti degeaba

-Ai scris de mai multe ori "pula ta mica".Ai vazut ca ma atac?doar atat stii?Cocalar nu sunt,dar am trait si traiesc printr-e ei.Deviza noastra,valabila si pt tine este:daca n-ar exista fraieri pe lume,n-am mai fi noi smecheri!Porti ochelari,nu te-ai batut niciodata si nu ai facut niciodata sex gratis,ti-am facut profilul,este?:-)
  • Like 1
  • Minus 2
  • Oras:paris
Postat

Cocalar nu sunt,dar am trait si traiesc printr-e ei.

rili?

Porti ochelari,nu te-ai batut niciodata si nu ai facut niciodata sex gratis,ti-am facut profilul,este?:-)

poate cineva dintre joistii cu care iese futacios_man poate sa confirme ca omul e ochelarist, nu bate si nu fute gratis.

Sau sa infirme, daca-i cazul :)

• Like 2
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2 ......si uite-asa cu pula plina de plictiseala scoatem la suprafata topicuri de cacat , cu varful pulii .

Deci ...RSPUNS  LA  INTREBARE : utilizatorii nimfomane.com , au inceput sa devina scriitori cu pula si curvari cu tastatura 

Dimensiunea Medie ?????? cred ca depinde de cate topice luam pe pula pe zi .................ca de futut ?????numai fute nimeni  :slap2

• Like 1
Postat

Bai fratilor,eu recunosc ca abia am luat BAC-ul !Abia am invatat Leg 17 din 1996,art 46-52,eu ma incadrez pe undeva pe acolo!Bat cand e cazul si mai trag si cu prastia!Imi fac veacul printre cocalari,cum mi-a zis mancaciosul si de fraieri sunt satul pana peste cap.Nu ca zic de el...

Postat

rili?

poate cineva dintre joistii cu care iese futacios_man poate sa confirme ca omul e ochelarist, nu bate si nu fute gratis.

Sau sa infirme, daca-i cazul :)

-Are prieteni frate,soricei de birou...cine sa-mi dea mie dreptate?
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

deci daca bati, futi gratis si nu esti ochelarist esti barbat adevarat?

astea sunt coordonatele succesului pentru tine?

intreb ca sa inteleg clar.

• Like 4
Postat

deci daca bati, futi gratis si nu esti ochelarist esti barbat adevarat?

astea sunt coordonatele succesului pentru tine?

intreb ca sa inteleg clar.

-Nu!Nu vb de succes...vb de fraieri!Daca te intalnesti cu mine si lasi capul in jos cand te privesc in ochi,daca ma leg de prietena ta si tie ti-e frica sa-mi zici ceva,daca mergi intr-un club si stai in coltul tau,de frica sa nu deranjezi pe cineva...poti sa ai bani multi,masini,etc...pt mine esti nimic!Astea sunt coordonatele dupa care traiesc eu!
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

-Nu!Nu vb de succes...vb de fraieri!Daca te intalnesti cu mine si lasi capul in jos cand te privesc in ochi,daca ma leg de prietena ta si tie ti-e frica sa-mi zici ceva,daca mergi intr-un club si stai in coltul tau,de frica sa nu deranjezi pe cineva...poti sa ai bani multi,masini,etc...pt mine esti nimic!Astea sunt coordonatele dupa care traiesc eu!

aha.

am inteles.

futacios_man e un bulangiu si un jegos care face misto de redusii mintal, cand normal ar fi sa isi vada de treaba lui si sa discute cu oamenii normali.

frate, imi pare rau , dar cel mai bine pentru tine si aia printre care traiesti ar fi sa fiti eutanasiati, fara dureri, fara cruzime, rasa umana s-ar imbunatatii drastic.

esti un gunoi agresiv, prost si auto-suficient.

• Like 3

Postat

aha.

am inteles.

futacios_man e un bulangiu si un jegos care face misto de redusii mintal, cand normal ar fi sa isi vada de treaba lui si sa discute cu oamenii normali.

frate, imi pare rau , dar cel mai bine pentru tine si aia printre care traiesti ar fi sa fiti eutanasiati, fara dureri, fara cruzime, rasa umana s-ar imbunatatii drastic.

esti un gunoi agresiv, prost si auto-suficient.

-Nu dau 2 lei pe genul tau de oameni!Sunteti prieteni buni,tu si mancaciosul...sau esti prietena lui?:o
  • Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...