Sari la conținut

Dimensiune medie penis utilizatori nimfomane.com

Dimensiune medie penis utilizatori nimfomane.com  

90 membri au votat

1. 1. Cati cm are penisul tau in erectie ?

• sub 10 cm
      3
    • 10 cm
      2
    • 11 cm
      1
    • 12 cm
      3
    • 13 cm
      6
    • 14 cm
      16
    • 15 cm
      8
    • 16 cm
      7
    • 17 cm
      19
    • 18 cm
      9
    • 19 cm
      3
    • 20 cm
      5
    • peste 20 cm
      8

Postări Recomandate

• Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
Postat

va dati seama ce rau am ajuns, daca am ajuns sa ne masuram pulile ? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:Sud Est - Nord Vest
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

va dati seama ce rau am ajuns, daca am ajuns sa ne masuram pulile ? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

:laugh2  :laugh2  :laugh2 mai rau e ca ni le masuram noi intre noi  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

• Like 2
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

aha.

am inteles.

futacios_man e un bulangiu si un jegos care face misto de redusii mintal, cand normal ar fi sa isi vada de treaba lui si sa discute cu oamenii normali.

frate, imi pare rau , dar cel mai bine pentru tine si aia printre care traiesti ar fi sa fiti eutanasiati, fara dureri, fara cruzime, rasa umana s-ar imbunatatii drastic.

esti un gunoi agresiv, prost si auto-suficient.

-Daaaa,dar daca mor cei ca mine,nu-ti dai seama ca raman fetele singure?ma refer la voi...Si tie ti-a ars prietena vreun smecheras?termina cu dusmania asta!:-)
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

foarte gay, ce sa zic :laugh2 :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Cum a aparut iar topicul asta p-aici?! :slap2

Doar o observatie imi permit @jonny23: deci bati, futi, esti jmeker, stii legea uzului de arma, nu esti foarte bun prieten cu limba romana....aaaaa...esti de la Jandarmerie! =)) =)) =))

• Like 1
Postat

Nu Robert,nu am tinuta militara.Imi permit si eu sa te intreb ceva,a fost greu pana te-ai obisnuit cu gustul de sperma?   :laugh2  :laugh2  :laugh2 Nu conteaza unde lucram si ce facem...poti sa fii zidar sau gropar si sa ai mandrie si onoare,coloana vertebrala...tu esti cocosat,este?Am intrat pe site sa vad daca am vreun mesaj,nu sa ma cert cu cineva,dar vad ca va place...Nu mai am timp acum,voi bagati mare...citesc maine!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

M-am obisnuit...sunt ok, insa cu mirosul de retardat frustrat nu reusesc nici in ruptul capului :no2

Sa intelegem ca esti magistrat sau demnitar?

Nicio problema...tot prost si redus vei fi si maine ;)

Ramai in nimicia ta, iti sta bine acolo. Nu te mai obosi sa-mi comunici altceva, intrucat ti-ai castigat un binemeritat loc in troaca de unde ai aparut :bye

• Like 1
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

-Nu!Nu vb de succes...vb de fraieri!Daca te intalnesti cu mine si lasi capul in jos cand te privesc in ochi,daca ma leg de prietena ta si tie ti-e frica sa-mi zici ceva,daca mergi intr-un club si stai in coltul tau,de frica sa nu deranjezi pe cineva...poti sa ai bani multi,masini,etc...pt mine esti nimic!Astea sunt coordonatele dupa care traiesc eu!

WC

• Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
Postat

Inca o data insist pe sinceritate si pe faptul ca nu aveti motive sa mintiti, chestionarul fiind cu vot secret.

• Telefon: amada.bdsm
  • Telefon: amada.bdsm
Postat

Am bifat si eu 12 cm ca era gol, dar eu mi-o pot schimba cand vreau... :)

Postat

M-am obisnuit...sunt ok, insa cu mirosul de retardat frustrat nu reusesc nici in ruptul capului :no2

Sa intelegem ca esti magistrat sau demnitar?

Nicio problema...tot prost si redus vei fi si maine ;)

Ramai in nimicia ta, iti sta bine acolo. Nu te mai obosi sa-mi comunici altceva, intrucat ti-ai castigat un binemeritat loc in troaca de unde ai aparut :bye

De cate ori postezi ceva,ma gandesc la motanii Sorinei!Cum se inteleg 2 motani cu un papagal [ma refer la tine]? :slap2

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:paris
  • Oras:paris
Postat

-Nu dau 2 lei pe genul tau de oameni!Sunteti prieteni buni,tu si mancaciosul...sau esti prietena lui? :o

http://hugelolcdn.com/hugereaction.com/i/4327.gif

Postat

Am bifat si eu 12 cm ca era gol, dar eu mi-o pot schimba cand vreau... :)

Ce strapon mic ai, Amada.... :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Nu ma lasa sa votez probabil programul si-a dat seama ca am trecut o dimensiune mai mare cu 3 cm. Informatica asta...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...