robertosogur Reputație: 139 Postat August 17, 2023 Oras:galati Oras:galati Postat August 17, 2023 Salutare,vizitat azi dameza,sunat scurt,vorbit in 29 min eram la ea.Locatia A1 pe Brailei,curata,normala,nu am facut dus,facusem inainte acasa.E ok fata,nu prea multe vorbe la eq,dar e ok.Ma intrebat cum vreau oralul,i-am zis fara,oral executat ok,a incercat sa faca dt,dar zice ca se ineaca,in fine,fara atentie la sateliti,schimbat 2 pozitii,descarcat in balonas,caprita,si cam atat.Ptr 100 ron este ok,o descarcare rapida Recomand. 2
leonard21 Reputație: 45 Postat August 17, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 17, 2023 Am fost la domnișoara în cauză azi......locație tiglina la A-uri..... Pe scurt...programare respectată. Nu prea vorbăreață. Futai pe viteza, ajuns jos textila, silicoanele alea le are degeaba ca dacă pui mana "o doare" prima poziție LOT maxim 1-2 minute....."o tine și a obosit hai să schimbăm " pus capră după 2 minute am rugat-o sa mai depărteze picioarele...."stai că mă crăcesc prea tare și alte comentarii de tot căcatul.... Mi-am băgat pula am dat să îmi dau drumu și baftă....amenda 100 fe lei. Aspect 8 e tipa din poza dat la față pozele sunt modificate.... Sex 4.....cu indulgență. Nu a întrebat nimic de ora mi-q pus guma și dai și suge-o maxim 2 minute după hai la Sex..... Oral 4 ....tot cu indulgență.... Se vede ca face treaba asta cu o oarecare scârbă... Asa ca dacă țineți la cei 100 de lei mai bine dați o laba și ieșiți mai câștigați.... 2 1
tabarala17 Reputație: 100 Postat Septembrie 3, 2023 Telefon: 112 Telefon: 112 Postat Septembrie 3, 2023 Am mai fost la ea in trecut, pe vremea cand avea alt topic cu numele Simina sau ceva de genu'. Dar cand nu te inveti minte si esti prost, m-a mancat in cur sa ii mai fac o vizita. Ieri pe la pranz m-am dus la ea. Locatia 100/200, CIM extra 50. M-am dus la baie cu niste servetele si mi-am facut un refresh, fiind dushat de acasa. M-am asezat pe pat si a inceput cu un oral. Nu a durat 1 minut si ma intreaba daca imi pune prezervativul. Nici pl nu apucase sa se scoale bine. I-am zis ca o anunt eu cand sa il puna si de aici a inceput borfaiala. Ca ea nu o suge atata timp, cand am intrat in casa la si 25 de imi venea sa ii fut una in gura. Ca ea nu o mai suge si sa o fut asa ca sa imi dau drumu, pl fiind deja moarta de la nervi. Mi-am scos prezervativul si i-am cerut banii pe care i-am dat la inceputul intalnirii. Mi-a dat banii dar a inceput cu de alea: sa ii dau 50 lei inapoi, ca ea mi-a supt pl pe gratis etc. Am luat banii si am plecat. Notele nu-si au rostul. Eu mi-am invatat lectia, pana data viitoare. Va salut. PS: Am pus acelasi post din greseala pe un topic din Braila unde se pare ca a activat in trecut si deoarece acum activeaza iar la noi, l-am copiat si postat ca sa vada si galatenii sa nu mai sustina financiar zdrente ca asta. 4 1
haznaf Reputație: 160 Postat Martie 22, 2024 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 22, 2024 Aveam nr domnisoarei de pe urma research-ului din vecini(Braila). Ii vazusem duminica anuntul in Galati, 100 nr, oral np, normal p, 35+ dupa fățucă, corp de max 24 ani, slim, imi place cum arata. Comunicativa, insa implicare 1/10 Locatie: A-uri, in regula garsoniera Normal: 6.5/10 Oral: 6.5/10 S-a comentat multisor ca o am mare, ca nu accepta reverse cowgirl, schimbat 2-3 pozitii si finalizat in balonas. Pt o finalizare dă 100, este 👌👌👌 3 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum