Sari la conținut

Creola cu ochi albaștri , de vis

Postări Recomandate

• Oras:Slatina
Postat

Salut colegi 

m-am văzut acum ceva timp la ieșirea spre Slatina o fata…perfecta. Din păcate nu eram singur in mașina nu am putut oprii. Genul de fata care te gândești…de ce? Nu foarte înaltă ….slim….creolă la piele și niște ochi demențiali. Fata era la…traseu. Dar nu am mai văzut o…știți ceva despre ea? Sincer o am in fantezii 😅 

• Oras:Craiova
Postat
Acum 4 ore, Alexxx666999 a spus:

Salut colegi 

m-am văzut acum ceva timp la ieșirea spre Slatina o fata…perfecta. Din păcate nu eram singur in mașina nu am putut oprii. Genul de fata care te gândești…de ce? Nu foarte înaltă ….slim….creolă la piele și niște ochi demențiali. Fata era la…traseu. Dar nu am mai văzut o…știți ceva despre ea? Sincer o am in fantezii 😅 

Unde mai exact, in ce zona?

• Minus 2
Postat
Acum 19 ore, eladio a spus:

Unde mai exact, in ce zona?

Salut. Frate iesirea spre Bals, pe partea dreapta. Undeva inainte de un satuc, unde se lasa o ulita in dreapta.

Postat
Acum 3 ore, Alexxx666999 a spus:

Salut. Frate iesirea spre Bals, pe partea dreapta. Undeva inainte de un satuc, unde se lasa o ulita in dreapta.

O fi Giorgia care sta inainte de qfort, cum arata mai micuta de statura sau mai inalta si mai cu forme?

• Minus 2

Postat
Acum 18 minute, eladio a spus:

O fi Giorgia care sta inainte de qfort, cum arata mai micuta de statura sau mai inalta si mai cu forme?

Spune că era slim...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...