Alexxx666999 Reputație: 3 Postat Septembrie 29, 2022 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Septembrie 29, 2022 Salut colegi m-am văzut acum ceva timp la ieșirea spre Slatina o fata…perfecta. Din păcate nu eram singur in mașina nu am putut oprii. Genul de fata care te gândești…de ce? Nu foarte înaltă ….slim….creolă la piele și niște ochi demențiali. Fata era la…traseu. Dar nu am mai văzut o…știți ceva despre ea? Sincer o am in fantezii 😅
eladio Reputație: 55 Postat Septembrie 29, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 29, 2022 Acum 4 ore, Alexxx666999 a spus: Salut colegi m-am văzut acum ceva timp la ieșirea spre Slatina o fata…perfecta. Din păcate nu eram singur in mașina nu am putut oprii. Genul de fata care te gândești…de ce? Nu foarte înaltă ….slim….creolă la piele și niște ochi demențiali. Fata era la…traseu. Dar nu am mai văzut o…știți ceva despre ea? Sincer o am in fantezii 😅 Unde mai exact, in ce zona? 2
Alexxx666999 Reputație: 3 Postat Septembrie 30, 2022 Oras:Slatina Oras:Slatina Autor Postat Septembrie 30, 2022 Acum 19 ore, eladio a spus: Unde mai exact, in ce zona? Salut. Frate iesirea spre Bals, pe partea dreapta. Undeva inainte de un satuc, unde se lasa o ulita in dreapta.
eladio Reputație: 55 Postat Septembrie 30, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 30, 2022 Acum 3 ore, Alexxx666999 a spus: Salut. Frate iesirea spre Bals, pe partea dreapta. Undeva inainte de un satuc, unde se lasa o ulita in dreapta. O fi Giorgia care sta inainte de qfort, cum arata mai micuta de statura sau mai inalta si mai cu forme? 2
lica7216 Reputație: 91 Postat Septembrie 30, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 30, 2022 Acum 18 minute, eladio a spus: O fi Giorgia care sta inainte de qfort, cum arata mai micuta de statura sau mai inalta si mai cu forme? Spune că era slim...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum