Sari la conținut

Maria 0742891500


obilux

Postări Recomandate

In scurta mea vizita la Craiova am intalnit-o pe Maria. Forumul e sarac, fetele pleaca, pe publi gasesti o gramada de fete fake, parca niciodata nu a fost mai rau ca acum. Luand anunturile unul cate unul am gasit anuntul ;Bună numele meu este Maria.
Sunt o fată brunetă cu forme în vârstă de 19 ani dornică să te fac evadezi din rutina zilnică dacă îți dorești să petreci câteva clipe unice într-o locație discreta si curata doar un telefon ne desparte!
Nu accept persoane în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor!
Nu accept bile silicon sau alte accesorii!;, zic ok hai sa incerc, sun si mi se transmit preturile 100 cu 200, se poate si oral neprotejat+50 de lei. Locatia era in G-uri nu foarte ok, mie imi trebuie doar un pat bun, asta e tot ce imi trebuie. Acum fata ar trebui sa fie in locatia noua undeva in Craiovita, dupa poze pare a fi o locatie moderna. Cand am ajuns am intalnit o fata tanara, foarte sexy, sanii mari, intr-o costumatie diferita de anuntul ei de acum, inca puteti gasi aceea poza pe WApp la profil, in poze pare chiar mai grasuta decat in realitate, pentru mine e foarte bine. Dupa discutia despre servicii am ales 30 min cu mai multe extra, cam toate in care eu suntv activ ori includ GFE, fata foarte curata, mirosea a parfum pana si la pizda. Ca servicii GFE perfect, oral bunicel cu incercari de face fucking din partea mea, normal foarte bine, am terminat destul de devreme fiindca eram foarte excitat, poate 15-20 de minute.

 Pretul a fost 250 lei pentru 30 min. din care nu regret nimic, abia astept sa ma intorc.

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/noua-in-oras/3821148i4ig6765e13ifh4iffhh68g3i.htm

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...