Sari la conținut

Masaj erotic Roxana 0757482988 / 0758704204

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
Postat
Acum 4 minute, Good179 a spus:

Eu vorbesc de cea de pe sevis .

Cea din v aaron e peste drum de piață e 150 lei masaj cu felatie

Cât ai plătit tragerea pentru tipa de pe Sevis ? 
Detaliază puțin , a fost masaj + oral + normal ?  Ai tras un număr sau doua ? 
Cât ai stat pe la ea ? 

Postat
Chiar acum, cristiannnn89 a spus:

Cât ai plătit tragerea pentru tipa de pe Sevis ? 
Detaliază puțin , a fost masaj + oral + normal ?  Ai tras un număr sau doua ? 
Cât ai stat pe la ea ? 

Am stat o ora masajul cu sex all inclusiv e 250 lei 

Începe cu masaj durează aproximativ 30 minute apoi cum ai preferințele la sex , doar de anal nu știu ca nu am întrebat 

Postat
Acum 5 minute, Good179 a spus:

Am stat o ora masajul cu sex all inclusiv e 250 lei 

Începe cu masaj durează aproximativ 30 minute apoi cum ai preferințele la sex , doar de anal nu știu ca nu am întrebat 

Ms 

• Oras:Hunedoara
Postat
Acum 5 ore, Lelivree a spus:

Am vb cu ea si prima data la tel a zis c a face doar masaj terapeutic, apoi de relaxare si am zis ce fel de relaxare? S-a dat pe brazda a zis ca finalizare prin tehnicile masajului. Si am mai stat putin de vorba si a zis ca face si oral.

Iar pana la urma a spus ca face si normal.

zicea ca are 25 de ani si locatie pe Str. Rahovei.

De ce zici ca e pas hartman?

Eu vorbesc de fata asta :https://www.olx.ro/d/oferta/masaj-de-relaxare-IDgwGgz.html. Du- te daca vrei. Barbat e ala care fute urate.

Postat

Salutare,

vreau sa ma alatur celor scrise de cristiannnn89.

Am vizitat-o pe domnisoara de pe Alea Sevis acum 2 saptamani. Am stabilit intalnirea prin whatsapp si am fost poftit sa urc dupa cateva minute de astepare la scara blocului. Este o fata drăguța mai mult ca o vecina cu care ti-ai putea imagina o partida de sex. Am achitat o ora si am dorit 30 min masaj de relaxare si 30 min sex. Fata e foarte vorbăreața înflorește când ii mai faci câte-un compliment.. Are ochi tare frumoși pe care  știe sa-i pună bine in scena cu un machiaj adecvat. Povestește de viața ei si de faptul ca nu poate supraviețui doar din masaj terapeutic.. Legat de asta, aveam eu dorința de o combinație intre aceste doua lucruri. Nu am fost dezamagit de niciuna din ele. Masajul a fost foarte ok, chiar cu forta unde a trebuit. Trecerea la partea mai interesanta s-a facut dupa ce m-am intors cu fata in sus. Domnisoara a trecut la costumul Evei si a inceput sa maseze tot ce a intalnit in cale. De aici nu a mai fost mult pana la ON. Mi-a spus ca cel mai mult ii place pe la spate, nu am putut s-o refuz…. 
Per total, da, merge pt o descărcare in combinație cu un masaj bunicel. De optimizat ar fi oferta de a folosi patul in locul mesei de masaj. In camera se mai afla doar o canapea mica care nu părea confortabila. Greșeala si a mea ca nu am întrebat.. Ce ar mai fi de obiectat.., dupa masaj, ar fi bine sa faca si ea un duș ca transpirase datorită efortului. V-am zis, nu a fost doar o mângâiere, a fost masaj in toata regula. In rest e receptiva si încearcă sa te simți bine.

• Like 3
  • Inimioara 1
Postat

Am vb cu ea si prima data la tel a zis c a face doar masaj terapeutic, apoi de relaxare si am zis ce fel de relaxare? S-a dat pe brazda a zis ca finalizare prin tehnicile masajului. Si am mai stat putin de vorba si a zis ca face si oral.

Eu vorbesc de fata asta :https://www.olx.ro/d/oferta/masaj-de-relaxare-IDgwGgz.html. Du- te daca vrei. Barbat e ala care fute urate.

Postat

• Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 3 ore, hartman222 a spus:

Acum 2 ore, hartman222 a spus:

Acum 2 ore, hartman222 a spus:

Nene, ești bâlbâit?

P.S.: chiar trebuie sa repeți aceeași chestie de trei ori în interval de o ora și ceva?

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, Lelivree a spus:

:)) pai nu lai inteleg nimic, e urata sau nu? 
colegu' mai sus zicea ca e simpatica :))

Cea de pe olx a zis ca e simpatica .Cea cu număru din topic e alta persoana blonda din ce am înțeles 100 lei masaju și 150 lei masaj cu felatie

Postat
La 27.10.2022 la 22:29, Mocureloaded a spus:

Nene, ești bâlbâit?

P.S.: chiar trebuie sa repeți aceeași chestie de trei ori în interval de o ora și ceva?

Eroare de telefon pt ca nu se posta. Balbait nu poti sa fii in scris, dar na, daca nu te duce hardul. Cum sa intelegi. O zi faina.

• Minus 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 4 ore, hartman222 a spus:

Eroare de telefon pt ca nu se posta. Balbait nu poti sa fii in scris, dar na, daca nu te duce hardul. Cum sa intelegi. O zi faina.

Cel mai grav e când pe unii "nu-i duce hardul" având zero simt al umorului și o "inapetenta" totala în a decela ceva în spatele cuvintelor scrise.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Salut confraților, astăzi am vizitat-o  și eu pe ,,maseoza de pe seviș,, ,face un masaj super bun, este de revenitcu mare drag.

M-a rugat să  vă transmit că  nu are nevoie de reclamă  și să  îi fie detaliate serviciile pe aici, a precizat că  dacă se mai continuă cu aceste mesaje o să  lucreze doar cu persoanele  cunoscute, circuit închis. Doriți informații  sunați personal, le oferă  cu drag.

Postat
Acum 2 ore, Lynx2 a spus:

Salut confraților, astăzi am vizitat-o  și eu pe ,,maseoza de pe seviș,, ,face un masaj super bun, este de revenitcu mare drag.

M-a rugat să  vă transmit că  nu are nevoie de reclamă  și să  îi fie detaliate serviciile pe aici, a precizat că  dacă se mai continuă cu aceste mesaje o să  lucreze doar cu persoanele  cunoscute, circuit închis. Doriți informații  sunați personal, le oferă  cu drag.

Și de unde știa ca ai cont pe forum? 😂 Nu cumva tocmai tu i-ai spus ca ai aflat detaliile de aici? In loc sa o abordezi precum colegii de mai sus ai ales sa "mergi la sigur". In fine, mulțumim pentru mesajul transmis! 

• Haha 1
Postat
1 oră în urmă, ulisse_ a spus:

Și de unde știa ca ai cont pe forum? 😂 Nu cumva tocmai tu i-ai spus ca ai aflat detaliile de aici? In loc sa o abordezi precum colegii de mai sus ai ales sa "mergi la sigur". In fine, mulțumim pentru mesajul transmis! 

Eu am abordat-o  cu bun simț și din dialogul cu ea am aflat că  este deranjată  de discuțiile de aici, iar la rugămintea ei am decis să  aduc la cunoștință  dorința ei în ce privește conversațiile despre ea pe aici. Este o profesionistă  în masaj, și nu are nevoie de târfăleală pe aici. Doriți informații vorbiți persona cu ea, răspunde pe whatap  când are timp și nu lucrează. 

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Așa e pe la noi numai egoisti le este greu sa lase doua cuvinte despre respectiva și sunt sigur că au vizitat-o o grămadă de colegi de pe aici doar că așa e românu doar pt. El 🤐🤡

Postat
La 27.10.2022 la 13:14, Lelivree a spus:

deschis https://nimfomane.com/forum/topic/168940-0757482988/

Bună, sunt maseoza de pe Seviș. Cer să nu se mai scrie nimic aici despre serviciile mele altfel o să lucrez cu circuit închis. 

• Confuz 1
Postat
La 31.10.2022 la 21:36, Ely25 a spus:

Bună, sunt maseoza de pe Seviș. Cer să nu se mai scrie nimic aici despre serviciile mele altfel o să lucrez cu circuit închis. 

Un număr de telefon rog al maseozei de pa Sevis, mulțumesc 

Postat

Sa zic asa stilul adolescenta sânii micuți fund la fel tipul vecinei de pe scara, nu ai întoarce capul după ea pe scara... Oral de incepator și sincer nici masajul nu e wow, simplu tot și era curata fata ok de povestit dar nu e ceva erotic plus ca pe mine ma omorât ca nu era epilata chiar corect :)

• Like 1

Postat
Acum 3 ore, urban07 a spus:

Sa zic asa stilul adolescenta sânii micuți fund la fel tipul vecinei de pe scara, nu ai întoarce capul după ea pe scara... Oral de incepator și sincer nici masajul nu e wow, simplu tot și era curata fata ok de povestit dar nu e ceva erotic plus ca pe mine ma omorât ca nu era epilata chiar corect :)

Păr inghinal?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...