lutzy74 Reputație: 81 Postat Octombrie 5, 2022 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Buna ziua! Rog colegii care pot sa ma ajute cu o recomandare. Ajung vineri seara in Bacău și as vrea, dacă știți, să-mi recomandați o fata care accepta sa facă deplasări. Am văzut ca pe publi sunt câteva care fac deplasări, dar publi de multe ori e loz in plic. In speranța unor răspunsuri decente, va mulțumesc anticipat! Link spre comentariu
Membru Premium florinbidi Reputație: 1613 Postat Octombrie 5, 2022 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Partajează Postat Octombrie 5, 2022 1 oră în urmă, lutzy74 a spus: Buna ziua! Rog colegii care pot sa ma ajute cu o recomandare. Ajung vineri seara in Bacău și as vrea, dacă știți, să-mi recomandați o fata care accepta sa facă deplasări. Am văzut ca pe publi sunt câteva care fac deplasări, dar publi de multe ori e loz in plic. In speranța unor răspunsuri decente, va mulțumesc anticipat! Pt deplasări ți-o recomand pe @Deea28 , dar dacă nu te deranjează să faci tu deplasare ți le recomand pe @sexylady4u sau pe @Ioana_new 1 1 Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪 Link spre comentariu
lutzy74 Reputație: 81 Postat Octombrie 5, 2022 Oras:Suceava Oras:Suceava Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Mulțumesc frumos pentru răspuns!!! Am reușit sa iau legătura cu Deea28 și am stabilit pt vineri. 1 1 Link spre comentariu
Ioana_new Reputație: 65 Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Acum 17 ore, florinbidi a spus: Pt deplasări ți-o recomand pe @Deea28 , dar dacă nu te deranjează să faci tu deplasare ți le recomand pe @sexylady4u sau pe @Ioana_new Multumesc din sufletel pentru recomandare🥰😈 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum