Sari la conținut

Roxi Foxi 😃👌0739205160

falco

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:timisoara
Postat

Salutate!

Am vizitat aceasta pustoaica draguța si intalnirea a fost una reusita din toate punctele de vedere! 😃

Locatia este in Torontalului colega cu Andreea. 

Servicii: ON/NP  150/250

ON/NP/AP  350/ora (nu stiu finalizarea)

Note: 

ON - 9  schimbari de ritm,deep,atentie la zonele adiacente 😃

NP - 9 labii pe gustul meu,se umezeste natural fara lubrifiante,contre,savureaza momentul,squirt !

GFE -9,5  te saruta,se excita,geme, a tost total 100% cu mi e in actiune! 👍

AP -nu am facut !

Locatie 9

O experienta foarte reusita pentru mine! Cred ca am facut clikul !😃

Asi merge in fiecare zi la amandoua daca mi ar permite bugetul!

Sper ca v am fost de folos cu informatii si va doresc tuturor doar experiente reusite!😃

• Like 4
  • Mersi 1
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
4 minutes ago, falco said:

Salutate!

Am vizitat aceasta pustoaica draguța si intalnirea a fost una reusita din toate punctele de vedere! 😃

Note: 

NP - 9 labii pe gustul meu,se umezeste natural fara lubrifiante,contre,savureaza momentul,squirt !

AP -nu am facut !

Locatie 9

Sper ca v am fost de folos cu informatii si va doresc tuturor doar experiente reusite!😃

Pui te rog frumos un link? E cumva blondă și colega ei Andreea e o bruneta mai micuță de statură? 

• Oras:Timisoara
Postat
15 minutes ago, falco said:

Salutate!

Note: 

AP -nu am facut !

Locatie 9

Inca o data @falcorevine cu noutati....💪.....Un link ar fi de ajutor......Eu is curios ce inseamna labii pe gustul tau😁...

Intalniri cat mai reusite,si big like pt informatile care le aduci pe aici.🙂

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 48 minute, Cozonac7 a spus:

Pui te rog frumos un link? E cumva blondă și colega ei Andreea e o bruneta mai micuță 

Acum 52 minute, falco a spus:

Salutate!

Note: 

AP -nu am facut !

Locatie 9

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/roxy100-la-100-total/d2669824dde77f8h1214h5i1fdgef293.html

Pozele sunt reale!

Imi cer scuze ca am omis! Sa scriu linkul !

• Like 1
Postat
On 10/7/2022 at 8:51 PM, falco said:

In urma recenziei tale,am dedus faptul ca fetele nu sau separat....impart apartamentul cu o singura camera....nu stiu cum fac cand au fiecare client in acelasi timp...😒..Legat de locatie,am vazut ca sa agitat lumea ca ai dat prea multe detalii...dar eu fiind mai batut in cap nu am putut sa imi dau seama daca e faimosul Compreador de pe torontalului,langa Vox...sau blocurile alea noi in spate.....undeva pe camp😅...In anuntul ei spune total,dar are in lista de servicii si CIM/COF?Fata pare faina,si destul de inalta....si slabuta....

Bafta sa avem!👍

• Membru Premium
Postat
Acum 3 ore, pittysmen a spus:

In urma recenziei tale,am dedus faptul ca fetele nu sau separat....impart apartamentul cu o singura camera....nu stiu cum fac cand au fiecare client in acelasi timp...😒..Legat de locatie,am vazut ca sa agitat lumea ca ai dat prea multe detalii...dar eu fiind mai batut in cap nu am putut sa imi dau seama daca e faimosul Compreador de pe torontalului,langa Vox...sau blocurile alea noi in spate.....undeva pe camp😅...In anuntul ei spune total,dar are in lista de servicii si CIM/COF?Fata pare faina,si destul de inalta....si slabuta....

Bafta sa avem!👍

Da,impart acelasi apartament cu o camera defapt! Imtr o camera se lucreaza si in living sta una din ele. Nici mie nu mi a placut ideea dar am acceptat pentru ca mi a placut de ele .De obicei iau clientii pe rand. Referitor la servicii eu cred ca fac amandoua CIM dar COF nu stiu sa iti spun exact! Cel mai bine este sa le suni si sa vb cu ele.Poti sa o faci cu amandoua odata din cate am inteles! Doar ca intre ele nu stiu daca se saruta sau isi dau limbi !

Sunt ok fetele,si cu amandoua deodata cred ca se poate negocia putin! Si sunt dispuse la diverse fantezii,asta am dedus eu sta nd la discutii cu ele! 😃

Va doresc tuturor doar experiente reusite!

• Like 1
  • Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 09.10.2022 la 23:41, falco a spus:

Da,impart acelasi apartament cu o camera defapt! Imtr o camera se lucreaza si in living sta una din ele. Nici mie nu mi a placut ideea dar am acceptat pentru ca mi a placut de ele .De obicei iau clientii pe rand. Referitor la servicii eu cred ca fac amandoua CIM dar COF nu stiu sa iti spun exact! Cel mai bine este sa le suni si sa vb cu ele.Poti sa o faci cu amandoua odata din cate am inteles! Doar ca intre ele nu stiu daca se saruta sau isi dau limbi !

Sunt ok fetele,si cu amandoua deodata cred ca se poate negocia putin! Si sunt dispuse la diverse fantezii,asta am dedus eu sta nd la discutii cu ele! 😃

Va doresc tuturor doar experiente reusite!

poti puna si numarului celelilalte fete sau ceva link cu anuntul ei? mersi

• Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Postat
La 09.10.2022 la 20:17, pittysmen a spus:

*....impart apartamentul cu o singura camera....nu stiu cum fac cand au fiecare client in acelasi timp...

Gata, au "divortat"🙁

• Mersi 1

dag dal gas!

Postat

Nici o vizita recenta pe aici?Is curios daca mai lucreaza,daca mai e inca la noi in Timi..Imi amintesc,ca avea poze interesante pe publi...Poate un anunt nou?🙂Mersi.

Postat

Are concediu medical... A avut un accident la locul de muncă 🥺

Așa am auzit... N-am văzut cu ochii mei. Dar mi-ar fi plăcut 🥹

• Haha 2
  • Trist 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...