raduejaculare Reputație: 174 Postat Octombrie 10, 2022 Oras:tei Oras:tei Postat Octombrie 10, 2022 numarul dde telefon a fost initial al uneia Alina , nu mai scriu aici ce serviciu furniza si cum stateau cate 3 , 4 , copii de liceu la coada sa intre , si cum suna saracu telefon din minut in minut , al dracu daca a scris vreun client douo vorbbe aici pe forum , in fine , nu era nici frumoasa nici urata , avea niste riduri de batrana pe fata , pielea un pic lasata pe burta si pe aripioare , dar avea un mare avantaj pentru ca se apucase recent de meserie , foarte strampta in pizda , si nu apucase sa o invete nici una din cele cu experienta ca ea nu trebuie sa se simpta bine impreuna cu clientii ci trebuie doar sa le ia banii , motiv pentru care fraiera isi dadea drumu impreuna cu clientii (cel putin cu mine ), asadar am pompat in ea vreo 5 sau 6 sedinte , aproape saptamanal , nu mai stiu ca am pierdut numarul , statea in orice pozitie , ba chiar am stat peste ea cu 85 de kile peste 40 ale ei 50 de minute , nu a zis nimic , si mai am si obiceiul sa transpir cativa litri de transpiratie , era fleasca si ea si cearsaful ssi patura si salteaua , i-am futut tot ce sa mai . si ma mai duc odata sa imi mai reimprospatez memoria sexuala si ce sa vezi nu era ea , era una pe care zicea ea ca o lasa sa stea de mila pe la ea , in datile trecute , sa mai prinda cate un client, o mai vazusem de vreo 2 ori , se retragea in baie si se juca pe telefon cat timp io ii dadeam omoru astia , si asta tot scunda 1,50 , dar culmea , asta era grasa cu burta , in buletin parea mai tanara grasa (a2a) decat slabanoaga (prima ) cam 10 ani , curios sa descopar cum are pizda pe interior . nu am stat pe ganduri deloc , decartat suta , aruncat hainele de pe mine ca in armata , in garsoniera cam bezna rau , fata tot statea in timp ce se dezbraca cu capu intro parte , si vorbea cu mine numai intro dunga , incepe sa il suga pe gogu tot cu aceeasi parte spre mine , cand deodata mai vorbind una alta , fac o gluma si se intoarce razand la mine si observ minunea , era pleznita peste un ochi , rau de tot , avea ditamai pizda , nici aia la televizor in cusca nu se bat asa cum era asta de rau lovita , dupa care ma uit mai atent si mai vad o ditamai vanataia la coaste , ba fratioare traii sa o vad si pa asta , cum dau tare cu pula intr-una batuta mar , numarul a decurs foarte bine cu concluzia ca sigur mai revin , a stat cum am pus-o , probabil foarte incepatoare , foarte strampta , si-a dat drumul la final foarte energic ,ce sa mai , respecta vorba din batrani , ''Pizda buna creste pa naroade , la fel cum iarba buna creste printre maracini !'' animat si de o intamplare veche , de cand telefonu era al slabanoagei si asta grasa era prezenta pe acolo ca martora si ca eleva la meditatii decid sa ma duc si a doua oara , de acum la grasa , dar intai intamplarea petrecuta cu multe dati in urma , printre primele sedinte cu panaramele, intru inauntru , decartez suta , ma dezbrac , mici discutii , ma intind in pat , in tot ratimpul asta de 5 ,8 minute , pa astea doua le tot bufnea rasu din senin , mai treceau 20 , 30 de secunde , iara explodau astea in ras ca nu se mai puteau aptine , dupa care se apuca sa imi povesteasca , sanchi , sa nu le consider io ca sunt nebune sau proaste , ca rad ce ce isi aduc aminte , dupa ce a iesit clientul de dinaintea mea , curat frumos bine imbracat la camase , parfumat , dusat , le-a spus ca e Bucurestean venit in vizita pe la noi , tinerel , asta grasa care serviciu ei fusese sa stea inchisa in baie , cand s-a terminat numarul si a plecat clientul a iesit afara ca sa intre slabanoaga sa se spele la pizda , grasa se apuca sa intinda ciarciaful ca se cocolosisse de la tavaleala ,ca sa se aseje la televizor in pat , cand vede ceva maro ca topaie prin pat ,''Ba fata,ce moarti ii asta aicia, ciocolata ? si dadea cu palma in saltea sa sara in sus sa vada mai bine ce e , cand colo , ce sa vezi ciocolata mirosea a cacat , ''Ce arata ca un cacat , miroase ca un cacat , se simpte ca un cacat , cel mai probabil este un cacat !'' , clientul dinainte , bucuresteanu , isi daduse drumu deabinele si pe pula si pe cur , a slobozit si sperma , a slobozit si cacatu , un singur carnat , compact , vartos , maro inchis , ciocolatiu , semn ca sta bine cu flora intestinala si cu probioticele , sanatos colegu , si in cinstea amintirii animate decid sa mai merg odata la grasa , stiind ca de acum ea e titulara numarului de telefon si resemnat ca a disparut slabanoaga , tot pe eterna si fascinanta strada Grivitei , intru si surpriza dupa 2 doua luni de atatia km de pula de la 70 de kile grasa nu mai e grasa , a slabit 20 de kile , acu are 50 , incepe numarul , trec 5 minute si incep si problemele , nu se lubrifia deloc , parca incercam sa infig o ranga in pamant , incep textele , hai dati si tu drumu ca nu mai pot , ca il am pe unu la use ca anunta ca vine in 10 minute si trebuie sa il primesc , hai ca ma doare , hai ca astai nu ai sanse sa iti dai drumu ca nu iti vine ,sare din pula , hai gata ca vine urmatoru , hai poate iti dai drumu data viitoare . hutui morti mami ei de imputita esec total , exact pe dos fat de asteptarile cu care mersesem , si fiind si atras de primu futai , al doilea un fiasco total 180 de grade jigodeala , curvasareala , tarfareala . nebun de legat cum sunt , nu ma pot aptine , si imi imaginez ca a fost un accident din partea ei , de s-a purtat asa imputit , si totusi ma mai duc o data , si acuma alta surpriza la acelasi numar de telefon , alta pizda , a treia , nu 1,50 inaltime , cred ca 1,20 sau 1,30 , ce miniona , o piticanie , de etnie , bronzata la piele(adica colorata din nastere) , slaba 30 kg , un cur cat doi pumni asa ca doua jumatati de mere , tanara aparent la fata si in buletin gen 19 ani si exprima o experienta in inghhitit puli , ceva cu foarte multi kilometri , iauite ma mancatiasi gura ajunsai sa ma fut si cu copii , hai ca e bine , ce nu face omu in numele progresului , fiind mare consumator si mare fan si foarte pofticios fata de carnea de fete de etnie , nu am stat pe ganduri deloc , decartat suta , aruncat hainele imediat , stiind ca ma duc la una care ma cunoaste , ma dusesem fara chiloti pe mine , acuma ca asta era alta , m-am simtit un pic jenat , ca dupa ce am aruncat pantalonii eram deja in pula goala , a vazut faza sugatoarea da na comentat nimic , nici la venit nici la plecat , s-a apucat , la sculat pe gogu , gura calda si umeda de etnie , mana ferma , energica , puternica si durabila , de etnie , avertizarea de profesionista , ''vezi sa nu te scape sa iti dai drumu la mine in gura , sa ma atentionezi daca iti vine !'' , dupa care bagat milogu in beci , umezeala maxima de etnie , stramptoare maxima de etnie , striatii pe peretii pizdii , de etnie , solutia adoptata , eu deasupra , elementul cel mai ciudat al futaiului , isi arunca mainile pe jos pe langa corp , intinse in pat si nu si le misca nici un centimetru parca era moarta in frigider la morga , 10 minute pana m-am terminat evident si-a dat drumu si ea ''de etnie'' , in timp ce incepusem sa imi dau drumu cu toate ca uneori e nevoie de mai multe incordari sa scoti toata samanta din tine 7,8,9,10, nici nu apuc sa strang bine din cur de 2,3, ori ca ma intreaba , ''vrei sa mai stai?'' , ''nu nu ca tocmai ce mi-am dat drumul , gata terminai ! '' , ''Pai si atunci date jos !'' , io inca mai strangeam din cur acolo , dadeam la pompa ca tauru , eeee aia ee ce sa ii faci , si respingerea de la sfarsit tot ''de etnie '' sa fie sanatoase toate trei ! hai ciocane tari la tori colegii ! 1 2
FlorinIordan Reputație: 6 Postat Octombrie 10, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 10, 2022 Acum 3 ore, raduejaculare a spus: numarul dde telefon a fost initial al uneia Alina , nu mai scriu aici ce serviciu furniza si cum stateau cate 3 , 4 , copii de liceu la coada sa intre , si cum suna saracu telefon din minut in minut , al dracu daca a scris vreun client douo vorbbe aici pe forum , in fine , nu era nici frumoasa nici urata , avea niste riduri de batrana pe fata , pielea un pic lasata pe burta si pe aripioare , dar avea un mare avantaj pentru ca se apucase recent de meserie , foarte strampta in pizda , si nu apucase sa o invete nici una din cele cu experienta ca ea nu trebuie sa se simpta bine impreuna cu clientii ci trebuie doar sa le ia banii , motiv pentru care fraiera isi dadea drumu impreuna cu clientii (cel putin cu mine ), asadar am pompat in ea vreo 5 sau 6 sedinte , aproape saptamanal , nu mai stiu ca am pierdut numarul , statea in orice pozitie , ba chiar am stat peste ea cu 85 de kile peste 40 ale ei 50 de minute , nu a zis nimic , si mai am si obiceiul sa transpir cativa litri de transpiratie , era fleasca si ea si cearsaful ssi patura si salteaua , i-am futut tot ce sa mai . si ma mai duc odata sa imi mai reimprospatez memoria sexuala si ce sa vezi nu era ea , era una pe care zicea ea ca o lasa sa stea de mila pe la ea , in datile trecute , sa mai prinda cate un client, o mai vazusem de vreo 2 ori , se retragea in baie si se juca pe telefon cat timp io ii dadeam omoru astia , si asta tot scunda 1,50 , dar culmea , asta era grasa cu burta , in buletin parea mai tanara grasa (a2a) decat slabanoaga (prima ) cam 10 ani , curios sa descopar cum are pizda pe interior . nu am stat pe ganduri deloc , decartat suta , aruncat hainele de pe mine ca in armata , in garsoniera cam bezna rau , fata tot statea in timp ce se dezbraca cu capu intro parte , si vorbea cu mine numai intro dunga , incepe sa il suga pe gogu tot cu aceeasi parte spre mine , cand deodata mai vorbind una alta , fac o gluma si se intoarce razand la mine si observ minunea , era pleznita peste un ochi , rau de tot , avea ditamai pizda , nici aia la televizor in cusca nu se bat asa cum era asta de rau lovita , dupa care ma uit mai atent si mai vad o ditamai vanataia la coaste , ba fratioare traii sa o vad si pa asta , cum dau tare cu pula intr-una batuta mar , numarul a decurs foarte bine cu concluzia ca sigur mai revin , a stat cum am pus-o , probabil foarte incepatoare , foarte strampta , si-a dat drumul la final foarte energic ,ce sa mai , respecta vorba din batrani , ''Pizda buna creste pa naroade , la fel cum iarba buna creste printre maracini !'' animat si de o intamplare veche , de cand telefonu era al slabanoagei si asta grasa era prezenta pe acolo ca martora si ca eleva la meditatii decid sa ma duc si a doua oara , de acum la grasa , dar intai intamplarea petrecuta cu multe dati in urma , printre primele sedinte cu panaramele, intru inauntru , decartez suta , ma dezbrac , mici discutii , ma intind in pat , in tot ratimpul asta de 5 ,8 minute , pa astea doua le tot bufnea rasu din senin , mai treceau 20 , 30 de secunde , iara explodau astea in ras ca nu se mai puteau aptine , dupa care se apuca sa imi povesteasca , sanchi , sa nu le consider io ca sunt nebune sau proaste , ca rad ce ce isi aduc aminte , dupa ce a iesit clientul de dinaintea mea , curat frumos bine imbracat la camase , parfumat , dusat , le-a spus ca e Bucurestean venit in vizita pe la noi , tinerel , asta grasa care serviciu ei fusese sa stea inchisa in baie , cand s-a terminat numarul si a plecat clientul a iesit afara ca sa intre slabanoaga sa se spele la pizda , grasa se apuca sa intinda ciarciaful ca se cocolosisse de la tavaleala ,ca sa se aseje la televizor in pat , cand vede ceva maro ca topaie prin pat ,''Ba fata,ce moarti ii asta aicia, ciocolata ? si dadea cu palma in saltea sa sara in sus sa vada mai bine ce e , cand colo , ce sa vezi ciocolata mirosea a cacat , ''Ce arata ca un cacat , miroase ca un cacat , se simpte ca un cacat , cel mai probabil este un cacat !'' , clientul dinainte , bucuresteanu , isi daduse drumu deabinele si pe pula si pe cur , a slobozit si sperma , a slobozit si cacatu , un singur carnat , compact , vartos , maro inchis , ciocolatiu , semn ca sta bine cu flora intestinala si cu probioticele , sanatos colegu , si in cinstea amintirii animate decid sa mai merg odata la grasa , stiind ca de acum ea e titulara numarului de telefon si resemnat ca a disparut slabanoaga , tot pe eterna si fascinanta strada Grivitei , intru si surpriza dupa 2 doua luni de atatia km de pula de la 70 de kile grasa nu mai e grasa , a slabit 20 de kile , acu are 50 , incepe numarul , trec 5 minute si incep si problemele , nu se lubrifia deloc , parca incercam sa infig o ranga in pamant , incep textele , hai dati si tu drumu ca nu mai pot , ca il am pe unu la use ca anunta ca vine in 10 minute si trebuie sa il primesc , hai ca ma doare , hai ca astai nu ai sanse sa iti dai drumu ca nu iti vine ,sare din pula , hai gata ca vine urmatoru , hai poate iti dai drumu data viitoare . hutui morti mami ei de imputita esec total , exact pe dos fat de asteptarile cu care mersesem , si fiind si atras de primu futai , al doilea un fiasco total 180 de grade jigodeala , curvasareala , tarfareala . nebun de legat cum sunt , nu ma pot aptine , si imi imaginez ca a fost un accident din partea ei , de s-a purtat asa imputit , si totusi ma mai duc o data , si acuma alta surpriza la acelasi numar de telefon , alta pizda , a treia , nu 1,50 inaltime , cred ca 1,20 sau 1,30 , ce miniona , o piticanie , de etnie , bronzata la piele(adica colorata din nastere) , slaba 30 kg , un cur cat doi pumni asa ca doua jumatati de mere , tanara aparent la fata si in buletin gen 19 ani si exprima o experienta in inghhitit puli , ceva cu foarte multi kilometri , iauite ma mancatiasi gura ajunsai sa ma fut si cu copii , hai ca e bine , ce nu face omu in numele progresului , fiind mare consumator si mare fan si foarte pofticios fata de carnea de fete de etnie , nu am stat pe ganduri deloc , decartat suta , aruncat hainele imediat , stiind ca ma duc la una care ma cunoaste , ma dusesem fara chiloti pe mine , acuma ca asta era alta , m-am simtit un pic jenat , ca dupa ce am aruncat pantalonii eram deja in pula goala , a vazut faza sugatoarea da na comentat nimic , nici la venit nici la plecat , s-a apucat , la sculat pe gogu , gura calda si umeda de etnie , mana ferma , energica , puternica si durabila , de etnie , avertizarea de profesionista , ''vezi sa nu te scape sa iti dai drumu la mine in gura , sa ma atentionezi daca iti vine !'' , dupa care bagat milogu in beci , umezeala maxima de etnie , stramptoare maxima de etnie , striatii pe peretii pizdii , de etnie , solutia adoptata , eu deasupra , elementul cel mai ciudat al futaiului , isi arunca mainile pe jos pe langa corp , intinse in pat si nu si le misca nici un centimetru parca era moarta in frigider la morga , 10 minute pana m-am terminat evident si-a dat drumu si ea ''de etnie'' , in timp ce incepusem sa imi dau drumu cu toate ca uneori e nevoie de mai multe incordari sa scoti toata samanta din tine 7,8,9,10, nici nu apuc sa strang bine din cur de 2,3, ori ca ma intreaba , ''vrei sa mai stai?'' , ''nu nu ca tocmai ce mi-am dat drumul , gata terminai ! '' , ''Pai si atunci date jos !'' , io inca mai strangeam din cur acolo , dadeam la pompa ca tauru , eeee aia ee ce sa ii faci , si respingerea de la sfarsit tot ''de etnie '' sa fie sanatoase toate trei ! hai ciocane tari la tori colegii ! Nu te ai plictisit sa , scrii atât colegu😂😂😂 1
aditrailescu Reputație: 88 Postat Octombrie 11, 2022 Oras:Târgu Jiu Oras:Târgu Jiu Postat Octombrie 11, 2022 Deci acu e una mica de etnie? 1
raduejaculare Reputație: 174 Postat Octombrie 11, 2022 Oras:tei Oras:tei Autor Postat Octombrie 11, 2022 adevarat ! sau poate a aparut a 4-a !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum