Sari la conținut

Sasha 0752070001

swift99

Postări Recomandate

• pisicuts a resetat ca important acest topic
  • pisicuts a setat ca important acest topic

Vizitat titulara topicului
Programare respectata de ambele parti. Ajung la domnisoara si imi deschide usa o fata inalta aprox 1.70 frumoasa cu par lung  imbracata intr-o rochie sexi, fresh pentru ora la care a fost intalnirea...
Discutie scurta pentru a ne cunoaste fiind prima oara cand ajung la ea. Dupa care intru la dus pentru o scurta igienizare.

Actiune - In camera si ma asez langa ea. Incepe cu niste pupici pe obraz pe gat, pe scurt fix cum trebuie. Este feminina, prietenoasa si se muleaza pe tine. La oral se uita la tine cand o suge si se vede bine rau. 
La normal ma pun peste ea si incep sa dau minute bune. Dupa care ma aplec peste ea si incepe sa pupe gat. Atat a trebuit. Am umplut prezervativul instant.

Concluzie pentru mine, m-am simtit excelent in companiei si sexul de calitate. Nu prea am mai avut parte de asa ceva de ceva vreme.

De recomandat - sigur, nu trebuie ratat asa ceva, eu cu siguranta voi reveni.
Eu m-am simtit excelent in prezenta ei si am plecat cu zambetul pe buze

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Acum 3 minute, rrsa13 a spus:

Vizitat titulara topicului
Programare respectata de ambele parti. Ajung la domnisoara si imi deschide usa o fata inalta aprox 1.70 frumoasa cu par lung  imbracata intr-o rochie sexi, fresh pentru ora la care a fost intalnirea...
Discutie scurta pentru a ne cunoaste fiind prima oara cand ajung la ea. Dupa care intru la dus pentru o scurta igienizare.

Actiune - In camera si ma asez langa ea. Incepe cu niste pupici pe obraz pe gat, pe scurt fix cum trebuie. Este feminina, prietenoasa si se muleaza pe tine. La oral se uita la tine cand o suge si se vede bine rau. 
La normal ma pun peste ea si incep sa dau minute bune. Dupa care ma aplec peste ea si incepe sa pupe gat. Atat a trebuit. Am umplut prezervativul instant.

Concluzie pentru mine, m-am simtit excelent in companiei si sexul de calitate. Nu prea am mai avut parte de asa ceva de ceva vreme.

De recomandat - sigur, nu trebuie ratat asa ceva, eu cu siguranta voi reveni.
Eu m-am simtit excelent in prezenta ei si am plecat cu zambetul pe buze

Mulțumesc tare mult pentru recenzie ! Mi-a făcut plăcere sa te cunosc ! Te pup ❤️

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
1 oră în urmă, Sashababy a spus:

Buna, dragilor ! De mâine voi fii disponibilă la voi in oraș , timp 5 zile  ! Revin mâine și cu poze, și abia aștept sa ne vedem ! ❤️O seara frumoasa! 

Bună! Unde vei avea locația?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...