Sari la conținut

Sasha 0752070001

swift99

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat
Acum 18 minute, robi29 a spus:

Atunci cand focusul tau va fi pe satisfacerea clientului si nu pe ceas si pe timpul ramas, vei ajunge la multe praguri, nu doar la cel al lui neymarjrfive. Din pacate (pentru noi) te axezi mult prea mult pe bani si pe clienti pe banda rulanta. Pacat ca nu ne putem bucura de tine pe de-a-ntregul, la cat esti de buna/frumoasa.

Mai mult de 30 de minute la o finalizare nu pot lasa , mulțumesc pentru sfaturi și complimente 😊🙏 Te pup ❤️

• pisicuts a resetat ca important acest topic
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu e vb de 30 de min finalizarea. Ideea era  ca nu ai nici o implicare in derularea actului sexual. Asta a vrut sa zica Robi. E ca la fotbal aici , multi joaca insa nu toti sunt  buni. Asa ca daca ai inteles bine daca nu, asta e ,nu-i problema. Sa fi sanatoasa. Usor usor renunti tu singura. Nu poti sa face ceva bun daca nu te implici. 

• Like 1
Postat

Am vizitat-o si eu odata ,mi-a placut de ea, e fata misto. 

Mie mi s-a parut ca si-a dat silinta insa eram si eu cam obosit . 

Ce nu mi-a placut , a fost ca a doua oara cand am contactat-o sa ii mai fac o vizita i-am lasat mesaj intr-o Duminica si am intrebat-o daca e disponibila si mi-a raspuns cu “Buna” abia Miercuri dimineata si na… multi dintre noi dormim cu nevestele in pat, nu suntem toti pustani burlaci. 

Nu am nimic de obiectat fata de servicii sau de ea ca persoana dar chestia cu mesajul mi s-a parut cam negandita …. 😉

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
Acum 40 minute, User66 a spus:

Am vizitat-o si eu odata ,mi-a placut de ea, e fata misto. 

Mie mi s-a parut ca si-a dat silinta insa eram si eu cam obosit . 

Ce nu mi-a placut , a fost ca a doua oara cand am contactat-o sa ii mai fac o vizita i-am lasat mesaj intr-o Duminica si am intrebat-o daca e disponibila si mi-a raspuns cu “Buna” abia Miercuri dimineata si na… multi dintre noi dormim cu nevestele in pat, nu suntem toti pustani burlaci. 

Nu am nimic de obiectat fata de servicii sau de ea ca persoana dar chestia cu mesajul mi s-a parut cam negandita …. 😉

Buna , Nu știu cum sa întâmplat sa îți răspund la mesaj după câteva zile ,in mod normal nu răspund nici după o ora de teama sa nu deranjez . Cel mai sigur am încurcat borcanele 🤷‍♀️ Iartă-mă na fost cu intenție ! Mulțumesc pentru recenzie ❤️

• Like 1
Postat
Acum 10 ore, breoss a spus:

Nu e vb de 30 de min finalizarea. Ideea era  ca nu ai nici o implicare in derularea actului sexual. Asta a vrut sa zica Robi. E ca la fotbal aici , multi joaca insa nu toti sunt  buni. Asa ca daca ai inteles bine daca nu, asta e ,nu-i problema. Sa fi sanatoasa. Usor usor renunti tu singura. Nu poti sa face ceva bun daca nu te implici. 

Mulțumesc ! 

• Oras:Calator
  • Oras:Calator
Postat

Am fost la Sasha de doua ori , la prima intalnire ambii am fost mai retinuti,( motivul la mine este ca schimb rar partenera de sex) insa am trecut peste asta , am vorbit putin despre altceva in afara de sex, dupa care m-am intis pe pat si ma luat la un oral si un frecat.uhh.🫢🫢🫢 ..si am terminat, Nu mi-a spus nici un moment ,,hai ca mai ai 1,2 minute.

La a doua intalnire , ma asteptat cu un zambet in fata usii , inbratisat,pupat , mi-a amintit de ce am vorbit la prima intalnire si ma intrebat despre una,,alta dupa care am trecut la normal , de oral nu era nevoie, ca la cum ma primit eram deja pregatit , s-a pus deasupra, ma lasat sa o ating, sa ii ating si sarut sani, sa ii ating fundul,normalul usor executat pana la un punct , cand incepe sa fie mai rapida in miscari pana am terminat , La usa ne-am pupat si ma invitat sa mai trec pe la ea.

Acum trebuie sa onorez invitatia.

• Like 5
  • Inimioara 2
Postat
Acum 39 minute, motanel_2018 a spus:

Am fost la Sasha de doua ori , la prima intalnire ambii am fost mai retinuti,( motivul la mine este ca schimb rar partenera de sex) insa am trecut peste asta , am vorbit putin despre altceva in afara de sex, dupa care m-am intis pe pat si ma luat la un oral si un frecat.uhh.🫢🫢🫢 ..si am terminat, Nu mi-a spus nici un moment ,,hai ca mai ai 1,2 minute.

La a doua intalnire , ma asteptat cu un zambet in fata usii , inbratisat,pupat , mi-a amintit de ce am vorbit la prima intalnire si ma intrebat despre una,,alta dupa care am trecut la normal , de oral nu era nevoie, ca la cum ma primit eram deja pregatit , s-a pus deasupra, ma lasat sa o ating, sa ii ating si sarut sani, sa ii ating fundul,normalul usor executat pana la un punct , cand incepe sa fie mai rapida in miscari pana am terminat , La usa ne-am pupat si ma invitat sa mai trec pe la ea.

Acum trebuie sa onorez invitatia.

Mulțumesc mult pentru recenzie ❤️

Te imbratisez 🥰

• Inimioara 1
Postat

Heiii dragilor, am revenit!  💙

Pentru ziua de astăzi mai sunt doar câteva locuri disponibile!
Va aștept cu un mesaj pe WhatsApp sa va comunic orele libere! 
😍

• Like 1
Postat

Disponibilă ! Programul de astăzi 10:00 -21:00 

Va aștept ❤️

ciocane tari 👅

• Like 1
Postat

Buna, dragii mei ! 
Am o super oferta pentru voi , aceasta fiind valabila 2 zile incepand de astazi ! Si anume , preturile vor fii astfel . 
150lei-30min 
300lei-1h . 
va pupacesc❤️

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat
La 18.09.2023 la 12:08, Sashababy a spus:

Buna, dragii mei ! 
Am o super oferta pentru voi , aceasta fiind valabila 2 zile incepand de astazi ! Si anume , preturile vor fii astfel . 
150lei-30min 
300lei-1h . 
va pupacesc❤️

Preturi mai aproape de realitate!

Postat

Salut am fost la domnisoara  ieri programat pe watp   arata foarte bine inalta slim sanii . mari  am stat o finalizare cu oral neprotejat foarte bun cu deep mentinut  si normal 2,3 pozitii 

Oral 10 

Normal 10 

Nr150   Recomand cat se poate de des  vizitata

• Membru Premium
  • Oras:Craiova
Postat
Acum 56 minute, cetateanu a spus:

Salut am fost la domnisoara  ieri programat pe watp   arata foarte bine inalta slim sanii . mari  am stat o finalizare cu oral neprotejat foarte bun cu deep mentinut  si normal 2,3 pozitii 

Oral 10 

Normal 10 

Ești vechi pe site! Fa și tu o recenzie regulamentara. Dacă tot zici ca e de 10, nu crezi ca merită și ea o recenzie mai sănătoasă? 

• Like 1

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

Despre Sasha,

Am fost zilele trecute la ea, dupa cateva randuri citite pe forum si nu stiam la ce sa ma astept, pentru ca dupa cum bine stiti, exagerarile spre perfectiune cat si denigrarile gratuite sunt la ordinea zilei si nu-ti poti forma o opinie singur despre o fata decat daca te duci la ea.

Dupa ce am stabilit ora, locatia, am ajuns cu mici balbaieli din partea mea, dar ghidat foarte bine de catre ea. Am fost intampinat de o domnisoara bruneta, cu un corp superb, foarte draguta la fata, dar pe atitudine vreau sa pun accent, are atitudinea potrivita pentru o femeie cu care te pregatesti sa faci sex. Dupa cateva replici scurte, ma pozitioneaza in fata oglinzii, pe motiv ca acolo e locul ei preferat, ei incepe cu un oral, cu deep, cu privit in ochi, cu sarutari pe corp. Dupa oral trecem misionar unde Sasha se pricepe, este atenta la tine si gemetele usoare, false sau adevarate, este irelevant, adauga o nota placuta actiunii. Finalizez destul de repede in misionar, spre rusinea mea, ramanand in pozitie cu un schimb placut de priviri care denota faptul ca era frumos daca dura mai mult.

Notele o sa fie subiective, dupa cum si o interactiune cu o fata este si ea subiectiva:

Oral: 9

Normal: 9 

Corp: 9.5

Fata: 9

Atitudine: 10

Inchei prin a spune ca este o experienta de trait si nu doar o singura data, pentru ca nu veti avea cand sa va cunoasteti atat de repede, spor!

• Like 9
  • Inimioara 2
Postat
Acum 4 ore, cetateanu a spus:

Oral 10 

Normal 10 

Mulțumesc mult pentru recenzie , te pup ❤️👅

Postat
Acum 57 minute, Jackharlow a spus:

Despre Sasha,

Am fost zilele trecute la ea, dupa cateva randuri citite pe forum si nu stiam la ce sa ma astept, pentru ca dupa cum bine stiti, exagerarile spre perfectiune cat si denigrarile gratuite sunt la ordinea zilei si nu-ti poti forma o opinie singur despre o fata decat daca te duci la ea.

Dupa ce am stabilit ora, locatia, am ajuns cu mici balbaieli din partea mea, dar ghidat foarte bine de catre ea. Am fost intampinat de o domnisoara bruneta, cu un corp superb, foarte draguta la fata, dar pe atitudine vreau sa pun accent, are atitudinea potrivita pentru o femeie cu care te pregatesti sa faci sex. Dupa cateva replici scurte, ma pozitioneaza in fata oglinzii, pe motiv ca acolo e locul ei preferat, ei incepe cu un oral, cu deep, cu privit in ochi, cu sarutari pe corp. Dupa oral trecem misionar unde Sasha se pricepe, este atenta la tine si gemetele usoare, false sau adevarate, este irelevant, adauga o nota placuta actiunii. Finalizez destul de repede in misionar, spre rusinea mea, ramanand in pozitie cu un schimb placut de priviri care denota faptul ca era frumos daca dura mai mult.

Notele o sa fie subiective, dupa cum si o interactiune cu o fata este si ea subiectiva:

Inchei prin a spune ca este o experienta de trait si nu doar o singura data, pentru ca nu veti avea cand sa va cunoasteti atat de repede, spor!

Mulțumesc tare mult pentru recenzie , mi-a făcut plăcere sa te am in compania mea ❤️👅

• Membru Premium
Postat
Acum 9 ore, Jackharlow a spus:

Despre Sasha,

👏👏

Poate învață și alții cam cum ar trebui sa arate o recenzie! 

• Like 3

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat
Acum 5 ore, peusj a spus:

Bună! Când te reîntorci în Craiova?

Buna , nu știu 😊 

• Inimioara 1

Postat

Buna dragilor ! In ultima perioada am primit foarte multe mesaje de la voi , V-am promis ca in curând vin și in orașul vostru 😊 începând de luni voi fii in Craiova pentru câteva zile 🙈🤓 Abea aștept sa ne revedem ❤️

• Like 1
  • Inimioara 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...