jonyyyyyy Reputație: 17 Postat Aprilie 13 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Partajează Postat Aprilie 13 Acum 19 minute, lexa_89 a spus: Nu asa se pune problema cu urmaritul, normal ca si eu urmaresc pe cei care am vazut ca au aceleasi gusturi ca mine si mai ales acelasi nivel intelectual, incomparabil cu situatia lacare faci referire... Acum pe bune zic, daca nu citeam comentariul tau ala din putine cuvinte dar cu inteles fabulos ca sa imi mobilizez subconstientul🤣, eram terminat de la usa de cum aparea dupa ea sau maxim de la dush cand ma privea😋😁 Kidere, 40 min nu poti face dar 85-90 ca sa ramai si cu permisul da🤣 iti spune unul care face saptamanal de 2-4 ori pe saptamana triunghiul asta din orasul dunarean in orasul lui Brancusi si apoi in orasul de bastina capitala Olteniei si dupa inapoi in orasul dunarean unde este dormitorul actual... 🤣 Asadar eu zic ca daca te hotarasti, trebuie sa te mobilizezi bine psihic ca daca nu risti sa te termini maxim de la dush🤣🤣🤣 din prea mult entuziasm si oboseala am uitat sa mentionez unele aspecte de la actiune+atitudine... Fi atent, cum intrii si de dupa usa apare "arătarea" cu un chip parca din reclamele la parfumuri si o privesti direct in ochi, apoi o masori din priviri, sa fii sigur ca esti aproape de perete ca sa te proptesti daca e nevoie... Dupa aia daca vrei sa ii tragi un dublu pupic pe obraji de cunostiinta si o mai si mirosi, eu zic sa iti tii respiratia, e de ajuns sa ii simti pielea😋 intr-un cuvant are ceva special, un sex appeal grav de tot, privirea si ochii🤦♂️, dupa aia la actiune cand incepe sa acompanieze cu gemete, zambete si priviri... 🤩 Poate ca va venii mai des, nu mai fii asa pesimist, asta o dadusi cu "manta" cum spun eu, ca sa vezi ce spune ea?🤣 Oricum ma retrag pe muntele ala de la Herculane la Yoga o perioada sa imi revin... 🤣Glumesc... Evident, pt momente ca asta traim, practic... Chiar ma bucur daca si ea m-a gasit de om minunat... Ramane pe data viitoare... 👉👌😋 Spor la toata lumea😁 Ai răbdare să găsesc drumul înapoi de la craiova și mergem împreună în munți🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Aprilie 13 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 13 Acum 2 ore, jonyyyyyy a spus: Ai răbdare să găsesc drumul înapoi de la craiova și mergem împreună în munți🤣🤣🤣 😂😂😂 Link spre comentariu
Kinderull Reputație: 482 Postat Aprilie 13 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Aprilie 13 Acum 2 ore, lexa_89 a spus: Kindere, 40 min nu poti face dar 85-90 ca sa ramai si cu permisul da🤣 iti spune unul care face saptamanal de 2-4 ori pe saptamana triunghiul asta din orasul dunarean in orasul lui Brancusi si apoi in orasul de bastina capitala Olteniei si dupa inapoi in orasul dunarean unde este dormitorul actual... 🤣 Pai de ce sa-mi i-a permisul ? Ca nu-mi vede nimeni nr ! Și cine dracu mai oprește cand sunt pe fuga?? 😁😁😁 Dacă ma chinui puțin ajung și cu masina în cele.40 de min dat ca barem ! Și cu permisul în buzunar. 1 Link spre comentariu
peusj Reputație: -18 Postat Aprilie 14 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Aprilie 14 La 13.04.2024 la 7:11, Sashababy a spus: Arăți foarte bine! Ești superbă! 1 1 1 Link spre comentariu
peusj Reputație: -18 Postat Mai 10 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Mai 10 Când te vei reîntoarce în Craiova? 1 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Mai 13 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 13 La 11.05.2024 la 0:37, peusj a spus: Când te vei reîntoarce în Craiova? Curând 😬 1 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Iunie 2 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 2 Buna dragilor! Începând de Marți voi fii în orașul vostru pentru 3 zile 👅 Va pup și abea aștept să vă revăd ❤️ 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2 Partajează Postat Iunie 2 pisica rea mă vei debloca?, s-ar putea să vreau să te văd și nu voi încerca să scad prețul Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Iunie 2 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 2 Acum 2 ore, tsvetan32 a spus: pisica rea mă vei debloca?, s-ar putea să vreau să te văd și nu voi încerca să scad prețul Cum aș putea știi care din numerele blocate ești tu ? 🤔 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2 Partajează Postat Iunie 2 Acum 4 minute, Sashababy a spus: Cum aș putea știi care din numerele blocate ești tu ? 🤔 Bulgaria a terminat la 579 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Iunie 4 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 4 Bună dragilor, îmi cer scuze celor ce nu am reușit să răspund astăzi 👅 Programul de astăzi 14:00 -21:00 Ciocane tarii ❤️👅 1 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Iunie 4 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 4 1 3 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Iunie 4 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 4 Aceiași adresă : La promenada , blocul de lângă Rompetrol ❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4 Partajează Postat Iunie 4 Emitem o factură pentru a putea primi reducerea? Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Iunie 5 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 5 Bună dimineața! Programul pentru astăzi 9:00-20:00 👅 Va aștept ❤️👅 1 Link spre comentariu
Mihaisorin Reputație: 44 Postat Iunie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 5 Acum 2 ore, Sashababy a spus: Bună dimineața! Programul pentru astăzi 9:00-20:00 👅 Va aștept ❤️👅 O actualizare de preturi și servicii,daca se poate? O zi plăcută! Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Iunie 5 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 5 Serviciile mele sunt : oral protejat sau neprotejat Masaj erotic și de relaxare 69 Finalizare Corporala Normal protejat Oral deepthroat ( Obligatoriu epilati) Footjob Handjob CIM ( Extra 50) Preturile sunt ; 200 Fin 400 _1h Locația mea este ;Calea Severinului 2 3 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Iunie 5 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 5 1 oră în urmă, Mihaisorin a spus: O actualizare de preturi și servicii,daca se poate? O zi plăcută! Sigur ca da ! Zi frumoasă ! 😻 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Iunie 6 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 6 Bună dragilor! Ultima zi în Craiova! Programul 9:00-18:00 Va așteapt ❤️👅 1 Link spre comentariu
Versace83 Reputație: 3 Postat Septembrie 29 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 29 Hai la Craiova Sacha ca au trecut 4 luni de la ultima vizita!!! Anul trecut ai venit mai des, te pup ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum