Sari la conținut

Sasha 0752070001

swift99

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vizitat posesoarea topicului. Pe nume ei Sasha este o fată simpatică, vorbăreață, siliconată, fund bun de tras. Este mult peste ceea ce se găsește în Craiova. Serviciile sunt reduse la câteva minute de oral după care un normal. Încearcă să se facă plăcută și chiar îi reușește la ce vorbăreață este. Sânii sunt un pic pufoși având în vedere că sunt siliconați, cupă D+ cred. Dacă și-ar revizui serviciile ar fi de revizitat. Overall este bine. Prețul nu este de discutat. Fiecare după bugetul lui. 

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Calator

Va salut cu drag pe acest an,am fost azi la Sasha..o fata frumoasa, sani maricei ,mi-au placut, ochi frumosi,o prezenta placuta in Craiova.M-am programat de miercuri pentru azi la 13, am confirmat intalnirea la ora 12 , ea a respectat programarea.Ajuns la ea am ales sa raman pentru un numar, am dorit un oral protejat(protejat la alegerea mea)Oralul a fost soft , calm ,nu te musca ,nu te inteapa , doar te suge , la final mi-a luat amicul in mana si la frecat pana am terminat( de mult imi doream ca la oral sa am parte de asa ceva, mi-a placut , a ghicit ce vreau, fara sa ii spun, m-am excitat repede  cand a frecat amicul si am terminat puternic  si mult ).Dupa am vorbit putin si despre topicul ei ..i-am spus ca trebuie sa fie mai activa..insa pune la suflet foarte repede vorbele urate si nu cred ca va devenii activa , dar speranta moare ultima.

Note-oral 7 pentru acel supt soft, mai dau 1 punct pentru cum a frecat amicul la final,,de ci 7+1 dau 8

- corp 8 are tot ce ii trebuie..sani, cur, ochi, parul la avut strans coc.

- conportament ai ce vorbi cu ea ..e vorba si de incredere ( asta se castiga in timp, esti serios ...respecti programarea , la ea ai o usa deschisa. Este un castig pentru Craiova)

- igiena 10+

- Locatie Calea Craiovei , totul nou modern 10

La final a ramas ca atunci cand va fii in oras sa o vizitez...sper sa ramana cat mai mult in Craiova.

Te poop Sasha si data viitoare sa stai mai mult.

• Like 7
Link spre comentariu
Acum 11 minute, motanel_2018 a spus:

Va salut cu drag pe acest an,am fost azi la Sasha..o fata frumoasa, sani maricei ,mi-au placut, ochi frumosi,o prezenta placuta in Craiova.M-am programat de miercuri pentru azi la 13, am confirmat intalnirea la ora 12 , ea a respectat programarea.Ajuns la ea am ales sa raman pentru un numar, am dorit un oral protejat(protejat la alegerea mea)Oralul a fost soft , calm ,nu te musca ,nu te inteapa , doar te suge , la final mi-a luat amicul in mana si la frecat pana am terminat( de mult imi doream ca la oral sa am parte de asa ceva, mi-a placut , a ghicit ce vreau, fara sa ii spun, m-am excitat repede  cand a frecat amicul si am terminat puternic  si mult ).Dupa am vorbit putin si despre topicul ei ..i-am spus ca trebuie sa fie mai activa..insa pune la suflet foarte repede vorbele urate si nu cred ca va devenii activa , dar speranta moare ultima.

Note-oral 7 pentru acel supt soft, mai dau 1 punct pentru cum a frecat amicul la final,,de ci 7+1 dau 8

- corp 8 are tot ce ii trebuie..sani, cur, ochi, parul la avut strans coc.

- conportament ai ce vorbi cu ea ..e vorba si de incredere ( asta se castiga in timp, esti serios ...respecti programarea , la ea ai o usa deschisa. Este un castig pentru Craiova)

- igiena 10+

- Locatie Calea Craiovei , totul nou modern 10

La final a ramas ca atunci cand va fii in oras sa o vizitez...sper sa ramana cat mai mult in Craiova.

Te poop Sasha si data viitoare sa stai mai mult.

Am uitat sa spun  taxa 200 lei .

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova

Sasha  e o femeie sofisticata poate sa te domine sau nu.Daca reusesti sa te apropii de sufletul ei poate fi o prezenta agreabila.

Depinde de fiecare ce-si doreste.Fizicul o avantajaeza iar daca reusesti sa o capacitezi face o treaba excelente.Eu o sa mai revin cu placere.Nu dau note este doar o parere

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Hei,buna dragilor ! Mâine revin in Craiova , însă voi fii disponibila doar 3 zile 

Cei care doriți sa ne vedem ,îmi puteți scrie mesaj pe wapp pentru programări ! 

Programul de munca îl voi începe de la ora 8:00 și termin la 21:00 ! 

Seara buna tuturor ! 🥰❤️

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...