Sashababy Reputație: 1523 Postat Martie 14, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 14, 2023 Disponibilă! 1 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Martie 15, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 15, 2023 Disponibilă! 1 1 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Martie 15, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 15, 2023 Disponibilă! 1 Link spre comentariu
jokervs Reputație: 458 Postat Martie 15, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Martie 15, 2023 1 Noapte full-time se poate ??? Intreb si eu ca pe aici nu spune nimeni daca lucreaza noaptea sau iese la intalniri ?! Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Martie 16, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 16, 2023 Disponibilă! 1 Link spre comentariu
motanel_2018 Reputație: 940 Postat Martie 16, 2023 Oras:Calator Oras:Calator Partajează Postat Martie 16, 2023 Va salut , azi am revenit la Sasha pentru a incerca si alte pozitii.Programat de marti pentru azi , ambii am respectat ora stabilita , deschide usa si era inbracata intr-un halat negru transparet punea in evidenta sanii mari ( naturali) pe care ii are Sasha.Ambii am fost mai deschisi unul fata de celalalt , ce spuneam in prima recenzie este inportanta increderea. Dupa o mica discutie ii zisai ca vreau un 69.. ok, zice si ne dezbracaram si ma asezai in pat...si hopa ce sa vezi amicul era deja la datorie...mmmm.. putem face un combinat? zac eu..da ..zice ea, pune fata prezervativul si in timp ce o freca de doua ori imi zisa ,, Sa imi spui cand vrei sa ma opresc ..ca sa trecem la normal..Pai uite acu... zac eu... Pai cum.. doar atat?..Pai na dupa cum vezi eram deja pregatit...am zambit amandoi si am trecut la normal..ea deasupre (ma intrebat cum sa stee cu fata sau spatele..cu fata zac eu,, am o problema cu sanii tai..zis si facut) la normal se misca frumos , este calma s-a lipit de corpul meu in timp ce dadea din poponet( ce cred eu e ca ii place mai mult normalul )Lipita de mine dadea din cur sexy ..dar ii zisai sa se ridice putin sa ma bucur de sanii ei..frumosi , sfarcuri frumoase am pupat putin la ele ...bine si la sani..peste tot am pupat...in timp ce pupam la sani .la gat si ii spuneam vorbe dulci la ureche incepu sa dee mai tare din cur si gata terminai.Inbracat, putina discutie , am intrebat daca ,,Noapte full-time se poate ??? Intreb si eu ca pe aici nu spune nimeni daca lucreaza noaptea sau iese la intalniri ?! ,, raspunsul este Nu. Nota mea pentru normal este- 8 Amenda -200 lei Locatia -Calea Severinului Va salut cu tot dragul pe toti. 8 1 Link spre comentariu
jokervs Reputație: 458 Postat Martie 16, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Martie 16, 2023 Motane.. sa te apuci sa faci romane...te pricepi la ale recenzii intr-un stil mare Felicitari !!!!! 1 2 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Martie 17, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 17, 2023 Disponibilă! Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Aprilie 27, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Buna , dragii mei ! Am revenit la voi in oraș pentru câteva zile , și voi fii disponibilă de mâine de la 10:00 pana la 21:00 Programarile se fac doar pe whatsapp , prețurile rămân aceleași ! va pup , și mâine o sa postez și poze ! ❤️❤️👅 1 1 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Aprilie 27, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Buna, Dragilor! Eu sunt Sasha și am 24 de ani , 1;70, Silicoane, buze cărnoase, iar gurița mea face minuni! asta nu o spun eu, dar veți vedea ! Serviciile mele sunt : oral protejat sau neprotejat Masaj erotic și de relaxare 69 Finalizare Corporala Normal protejat Oral deepthroat ( Obligatoriu epilati) Footjob Handjob CIM ( Extra 50) Preturile sunt ; 200 Fin 400 _1h Locația mea este ;Calea Severinului 2 7 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Aprilie 29, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 29, 2023 Buna dragilor ! Disponibila între orele 14:00-21:00 Va aștept ❤️ 2 1 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Aprilie 30, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 30, 2023 Disponibilă ! Link spre comentariu
neymarjrfive Reputație: 299 Postat Aprilie 30, 2023 Partajează Postat Aprilie 30, 2023 Buna,poze noi o sa mai pui? 1 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Aprilie 30, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 30, 2023 Disponibilă ! 3 7 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Mai 1, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 1, 2023 Disponibilă ! Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Mai 2, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 2, 2023 Disponibilă ! Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Mai 3, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 3, 2023 Disponibilă ! 11:00 - 21:00 Va aștept cu drag ! 🫦❤️ 1 Link spre comentariu
dracosul Reputație: 14 Postat Mai 3, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Mai 3, 2023 Salutare fratilor! Tocmai ce am plecat de la bunaciunea aceasta de fata.Pozele sunt reale daca o vezi pe strada sigur intorci capul dupa ea. Luat o ora cu finalizare orala si spun ca se merita . Fata este ok ai ce vb cu ea ,primul nr finalizare orala soft frecat pe ala mic cu sanii aia superbi,sarutari corporaledaca era si Fk era super sa ii sarut buzele alea in 5 min max am capitulat. A doua finalizare inceput oral protejat intins pe spate greu tata muncea fata si alamic sa ma tradeze atunci mi-a scaparat bujia si am trecut in picioare, alta treaba sculat alamic si am pus-o in mama iedului o priveliste superba strans de bucile alea dat un pic ca disperatu si finalizat glorios in balonas. Ca note on 9 am primit mai bune dar cu + Np stramta se muleaza bine da contre un -10 Per total o experienta pe care as repeta-o cu placere Numai bine si succes la fete frumoase. 2 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Mai 3, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 3, 2023 Disponibilă ! 11:00 - 21:00 Va aștept cu drag ! 🫦❤️ 2 3 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Mai 3, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 3, 2023 Acum 24 minute, dracosul a spus: Salutare fratilor! Tocmai ce am plecat de la bunaciunea aceasta de fata.Pozele sunt reale daca o vezi pe strada sigur intorci capul dupa ea. Luat o ora cu finalizare orala si spun ca se merita . Fata este ok ai ce vb cu ea ,primul nr finalizare orala soft frecat pe ala mic cu sanii aia superbi,sarutari corporaledaca era si Fk era super sa ii sarut buzele alea in 5 min max am capitulat. A doua finalizare inceput oral protejat intins pe spate greu tata muncea fata si alamic sa ma tradeze atunci mi-a scaparat bujia si am trecut in picioare, alta treaba sculat alamic si am pus-o in mama iedului o priveliste superba strans de bucile alea dat un pic ca disperatu si finalizat glorios in balonas. Ca note on 9 am primit mai bune dar cu + Np stramta se muleaza bine da contre un -10 Per total o experienta pe care as repeta-o cu placere Numai bine si succes la fete frumoase. Mulțumesc mult pentru recenzie ! ❤️ Te pup ❤️ Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Mai 4, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 4, 2023 Disponibilă ! 11:00 -22:00 Va aștept ❤️ Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Mai 4, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 4, 2023 2 4 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Mai 4, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 4, 2023 La 30.04.2023 la 12:56, neymarjrfive a spus: Buna,poze noi o sa mai pui? Buna ! Sigur ca da ! 🫦🥰 Link spre comentariu
andrei988 Reputație: -14 Postat Mai 4, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 4, 2023 Vrem mai multe poze, ești superbă 1 1 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Mai 4, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 4, 2023 Acum 26 minute, andrei988 a spus: Vrem mai multe poze, ești superbă Mulțumesc ! ❤️ In curând voi mai adauga . Te pup 🫦 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum