Sari la conținut

Grupul foto

alx1

Postări Recomandate

Reputație: 177
  • Oras:Paradise
Postat

Singuratatea absoluta

post-110556-0-99473100-1399967385_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Expunere lunga in portul Tomis

post-110556-0-74384000-1400314126_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Din păcate doar cluburile din Mamaia promovează orașul nostru drag

Postat

Am observat că marea majoritate a străinilor care vin la noi, sunt pasageri ai diferitelor sejururi pe navele de croaziera. Constanța fiind doar un port in plimbarea lor.

Postat

Daca le-am si oferi ceva interesant in perioada in care stau la mal ( si chiar avem cu ce ne lauda si in afara statiunii ) coroborat cu o agentie de voiaj foarte serioasa ( din pacate ale noastre se multumesc doar sa trimita in strainatate, nu sa si aduca ) , atunci poate ar veni si altfel decat in croaziera. Asa... cat poti vedea intr-o zi sau doua ? 

Postat

Foarte corect ! Vezi mall-urile 

• Oras:bangkok
Postat

mai bine sa-mi dea mie fetele acordul sa le fac la toate un album cu ele si sa vezi atunci citi turisti vor da navala.

ce dracu sa vada gabita , totul e jale. au terminat macar de renovat piata ovidiu sau tot gropi sint?

Postat

Tot cam asa e. doar modificari semnificative. Piata Ovidiu inca e un praf. Dar totusi avem cu ce . Avem muzee, avem acvariu, delfinariu, avem Trophaeum Traiani, Histria, Lunca, Delta, Capidava, Etc. Avem cu ce, nu doar cu cluburile din Mamaia. Alea trebuiau sa fie bonusul.

• Like 1
Postat

Vedere de pe pasarela pietonala din satul de vacanta

post-110556-0-25929100-1400667683_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Vedere de pe pasarela pietonala din satul de vacanta

mai baga si tu de la mamaia ,ca mi-e dor si groaza cind ma gindesc ce aglomeratie fi la vara.

Postat

John.... nu e ea :D

am precizat ca-mi vine sa zic, dar nu am tastat si un nume!!! oricum, olteanca nu e clar, ca nu vad par mult pe maini, picioare, derriere! iar obi asa ne-a spus ca se disting oltencele de restul femeilor, cu par mult, printre altele!

:laugh2

Postat

cine-i zana din a doua poza, ca-mi vine sa zic ca recunosc tartitza si sanii mici~!!!  :350x

o turista care mi-a aparut in cadru in timp ce fotografiam pescarusii. cred ca e animatoare, am vazut-o apoi prin cluburi.

Postat

Eu as fi vrut sa o plimb pe turista , pe cadrul de la bicicleta.

P.S. Bicicleta mea.... :D

dupa ce mi-a speriat pescarusii, i-am mai facut de draci vreo 40 de poze, daca le-oi depista prin arhiva mai postez , chiar asa va place?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...