Sari la conținut

Bruneta “de evitat” 0727122914

Postări Recomandate

Postat

De evitat aceasta dameza. Din lenea de a ma deplasa, m-am abătut de la regula și am probat una bucata femeie de pe public24. 
Ocolesc total ce este de etnie, ghici ce a apărut la usa mea … ați ghicit 🙈

Tipa este trecută de 30+, in ciuda faptului carnea pe ea este tare, la corp arata de 7, sânii micuți dar nu sunt lăsați !

ce ma deranjează pe mine ca tocmeala de la tel nu se bate cu aia de acasă ! Am avut surpriza sa îmi ceara pe un CIM 300 lei extra ! Eram cât pe ce sa o trimit acasă … 

ca întotdeauna … după ce ai niște discuții in contradicție se duce tot, dar am zis ca tot o fut, între timp din 2 finalizări a zis ca face doar una … nu ma mai terminam 😂. A supt destul, a crezut ca da de 2 ori din cap și ma da gata … dar na … 

deci: nu mai chemați la domiciliu, este a 3a in 5 ani, toate au avut o hibă. Total nu va folosiți de acest serviciu, este ȚAPĂ.

GF - 0

ON - 6, e pe graba încearcă sa te sugă pe cap, dar la mine nu merge treaba asta … i-am zis ca o suge pana mâine asa

NP - 6 am schimbat-o in vreo 5 pozitii, ca na gâfâia și deja era nervoasa. Am mai dat eu … dar a zis ca intra prea mult 🙈 

CIM - 6 sec

miroase Ok, cât m-am apropiat eu nu sa simțit, curată. Carne tare, nu are piele lăsată !

sfatul meu este sa va feriți de ea !!!

• Like 1
  • Confuz 1
Vizitator alexvintilescu
Reputație: 0
Postat

Intr-adevar de evitat, atitudine urata. Cand intreb de servicii de dinainte se aude pestele cum ii sopteste in telefon. Prea aroganta.I-am zis ca vreau la hotel si a spus ca nu se deplaseaza pentru o ora pana in Baneasa. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...