Sari la conținut

Daca ai afla de sotia ta...

Vizitator RougeEtNoir

Postări Recomandate

Vizitator RougeEtNoir
Reputație: 0
Postat

Buna seara. Si bine v-am gasit.

Rasfoind forumul astazi si descoperind cati barbati casatoriti sunt activi prin paturi straine (nu ca ar fi o surpriza) mi s-a trezit in minte o intrebare. Pot sa v-o pun?

Nu mai astept aprobarea. Deci: cum ati reactiona voi, domnilor, daca ati afla ca sotiile voastre se conecteaza si la alte retele? Adica daca va inseala (pentru cei cei nu inteleg o metafora si se gandesc la wifi).

🍷

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 29 minute, RougeEtNoir a spus:

Rasfoind forumul astazi si descoperind cati barbati casatoriti sunt activi prin paturi straine (nu ca ar fi o surpriza) mi s-a trezit in minte o intrebare. Pot sa v-o pun?

Nu mai astept aprobarea. Deci: cum ati reactiona voi, domnilor, daca ati afla ca sotiile voastre se conecteaza si la alte retele? Adica daca va inseala (pentru cei cei nu inteleg o metafora si se gandesc la wifi).

🍷

Dacă face ca o profesie e nasol, dacă e doar de ocazie si nu o i-a pe arătura adică sa părăsească căsnicia cred ca e benefic 😄, poate se aprinde si acasă flacara😛

• Oras:Botosani
Postat

As ramane inmarmurit dat fiind faptul ca nu sunt insurat.

• Like 1
  • Haha 5
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Avem un prieten care isi insela iubita (nu erau casatoriti inca) mai mereu.

Odata l-am intrebat de ce o face , mi-a spus ca o face ca sa fie sigur daca va afla vreodata ca l-a inselat si ea sa poata sa fie multumit ca a facut-o si el. Mi se pare un plan infailibil.

• Haha 2
  • Oras:aproape de
Postat

As cumpara rapid un BMW ursulet,

un abonament la o sala de jocuri,

deschid topic la testate...

cheltui bitcoinii pe cont rosu,

si caut tinute sumare pe internet.

dupa, ma cert cu cei care o critica pe nimfo.

• Haha 3
Vizitator RougeEtNoir
Postat
1 oră în urmă, sngro a spus:

As ramane inmarmurit dat fiind faptul ca nu sunt insurat.

Wrong answer! Treci la colt sau imagineaza-ti.

Vizitator RougeEtNoir
Postat
1 oră în urmă, starfix a spus:

As cumpara rapid un BMW ursulet,

un abonament la o sala de jocuri,

deschid topic la testate...

cheltui bitcoinii pe cont rosu,

si caut tinute sumare pe internet.

dupa, ma cert cu cei care o critica pe nimfo.

Te rog sa incepi cu scandalul si sa imi dai tag. Chiar sunt curioasa cum isi apara un barbat sotia intr-o situatie de-asta. 😈

Postat
Acum 2 ore, RougeEtNoir a spus:

Wrong answer! Treci la colt sau imagineaza-ti.

Acu imi aduc aminte de ce nu-s insurat . :D

• Like 1
  • Haha 2
  • Oras:Los Angeles
Postat
Acum 2 ore, RougeEtNoir a spus:

Te rog sa incepi cu scandalul si sa imi dai tag. Chiar sunt curioasa cum isi apara un barbat sotia intr-o situatie de-asta. 😈

Esti nevasta inselata nu? 😄

• Like 3
  • Haha 1
  • Oras:*
Postat

N-am fost niciodata insurat sau intr-o relatie asa ca nu stiu treburile astea. Dar de dragul discutiei, am sa incerc sa-mi imaginez.

Deci, daca as fi intr-o relatie si ajung prin paturi straine iar apoi aflu ca si partenera a facut acelasi lucru atunci as spune ca suntem chit si ori ne impacam si nu mai facem prostii prin alte paturi ori ne despartim.

Asta e un alt motiv pentru care eu cred ca e cel mai bine sa nu fii intr-o relatie, mai putine batai de cap si niciun juramant incalcat. :)

• Haha 1
Vizitator RougeEtNoir
Postat
1 oră în urmă, sngro a spus:

Acu imi aduc aminte de ce nu-s insurat . :D

Smart boy...

Vizitator RougeEtNoir
Postat
Acum 33 minute, laury a spus:

Esti nevasta inselata nu? 😄

As putea fi, dar inca nu mi-a bubuit nimeni creierii atat de rau. In plus, cu rochia aia alba se asorteaza atat bine un portjartier si o pereche de crotchless incat as uita sa ajung la biserica. 😮💨

Postat
Acum 9 ore, natoporus a spus:

N-am fost niciodata insurat sau intr-o relatie asa ca nu stiu treburile astea. Dar de dragul discutiei, am sa incerc sa-mi imaginez.

Deci, daca as fi intr-o relatie si ajung prin paturi straine iar apoi aflu ca si partenera a facut acelasi lucru atunci as spune ca suntem chit si ori ne impacam si nu mai facem prostii prin alte paturi ori ne despartim.

Asta e un alt motiv pentru care eu cred ca e cel mai bine sa nu fii intr-o relatie, mai putine batai de cap si niciun juramant incalcat. :)

Asa-i si daca n-ai de mancare,

nu trebuie sa speli vase.

Vizitator Raportor2022
Postat
9 minutes ago, starfix said:

Errmmm.... daca vrei sa complicam putin ecuatia:

Daca nu ai de mancare, poti ajunge sa speli vasele altora care au.

Daca nu esti intr-o relatie, poti ajunge sa futi (la figurat, dar si la propriu) relatia altora (cu sens multiplu, intelegi tu 😆😅🤣).

Postat
2 hours ago, starfix said:

Daca ai ceva bani, ai de mancare si nu trebuie sa speli vase. :)

Postat

Degeaba imi explici ce bine e sa fii chel,

ca nu-ti trebuie ondulator si sampon.

mai bine ca Gullit.

Si sa ne intoarcem la oile noastre...eu cred ca e mai bine sa am acasa ce-mi trebuie, chiar daca mai merg si in oras la restaurant cand vreau ceva mai picant.

• Like 1
Vizitator RougeEtNoir
Postat
Acum 17 minute, natoporus a spus:

Daca ai ceva bani, ai de mancare si nu trebuie sa speli vase. :)

Voi nu aveti bani, ca ii dati sa potoliti o altfel de foame. 🤭

Acum 19 minute, natoporus a spus:

Acum 12 ore, natoporus a spus:

(...) ori ne impacam si nu mai facem prostii prin alte paturi ori ne despartim.

Once a cheater, always a cheater... Te-ai gandit si la varianta 3? Ramaneti prieteni cu avantaje?

Postat

Da, dar daca jonglati intre mancarea de acasa si cea de la restaurant, e posibil sa pierdeti una dintre ele.

Si da, e mai bine cateodata sa fii chel - in primul rand pentru ca nu-ti mai bati capul cu frizura. :)

• Haha 1
Vizitator EuroGushter
Postat
21 hours ago, RougeEtNoir said:

🍷

"In urma cu ceva ani aveam nevoie de un tutore pentru copii mei, mi-a fost recomandat un tanar, teolog de profesie, l-am primit in casa mea, i-am dat si o camera sa stea la mine, sa fie full-time cu copii, care s-au atasat foarte repede de el.

Cunoscandu-l mai bine am aflat ca e pasionat de armata, admirandu-l foarte mult pe Napoleon si realizarile sale militare, dar si un bun erudit al teologiei.

In decursul anilor, sotia mea s-a indragostit de el, de fapt el si ea traiau impreuna in casa mea. Lucru  ascuns de mine pentru foarte mult.

Cand am aflat am fost foarte amical si am incercat sa aflu de ce mi-a fost ascuns acest episod. Tanarul s-a indragostit obsesiv si el de sotia. Cand a aflat ca ea nu poate rupe casnicia noastra, mai mult politica, el a intrat intr-o furie si a impuscat-o pe sotie intr-o duminica cand ea se afla la biserica.

Este teafara fiind doar lovita in umar, rana nefiin mortala.

Morala: nimic nu este rosu si negru ;) "

Vizitator RougeEtNoir
Postat
Acum 47 minute, EuroGushter a spus:

"In urma cu ceva ani aveam nevoie de un tutore pentru copii mei, mi-a fost recomandat un tanar, teolog de profesie, l-am primit in casa mea, i-am dat si o camera sa stea la mine, sa fie full-time cu copii, care s-au atasat foarte repede de el.

Cunoscandu-l mai bine am aflat ca e pasionat de armata, admirandu-l foarte mult pe Napoleon si realizarile sale militare, dar si un bun erudit al teologiei.

In decursul anilor, sotia mea s-a indragostit de el, de fapt el si ea traiau impreuna in casa mea. Lucru  ascuns de mine pentru foarte mult.

Cand am aflat am fost foarte amical si am incercat sa aflu de ce mi-a fost ascuns acest episod. Tanarul s-a indragostit obsesiv si el de sotia. Cand a aflat ca ea nu poate rupe casnicia noastra, mai mult politica, el a intrat intr-o furie si a impuscat-o pe sotie intr-o duminica cand ea se afla la biserica.

Este teafara fiind doar lovita in umar, rana nefiin mortala.

Morala: nimic nu este rosu si negru ;) "

Si sursa acestui citat este... Nu-mi spune ca ai copiat de pe vice.ro; doar acolo gasesc povesti atat de sf.

Dar tot nu am aflat care ar fi reactia ta.

Postat
Acum 18 ore, RougeEtNoir a spus:

As putea fi, dar inca nu mi-a bubuit nimeni creierii atat de rau. In plus, cu rochia aia alba se asorteaza atat bine un portjartier si o pereche de crotchless incat as uita sa ajung la biserica. 😮💨

Daca te pasioneaza portjartiere si tinute sexy…posteaza o propunere sa demaram actiune cu tine 😊

• Like 1
Vizitator RougeEtNoir
Postat
Acum 35 minute, laury a spus:

Daca te pasioneaza portjartiere si tinute sexy…posteaza o propunere sa demaram actiune cu tine 😊

😵💫 Parteneri online imi trebuie....

Thanks, i pass

Vizitator RougeEtNoir
Postat

Ne-am departat mult de la subiect. Inapoi la linia de start, baieti.

Ce ati face daca...

Eu nu sunt aici sa fac concurenta fetelor.

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat
On 10/19/2022 at 6:26 PM, RougeEtNoir said:

🍷

Am si eu o intrebare,pot sa ti-o pun!!?😜😜

Cam cati barbati insurati ai descoperit!!??😜😂😂😂🤦‍♂️

• Like 1
  • Haha 2

Vizitator RougeEtNoir
Postat
Acum 15 minute, only-me a spus:

Am si eu o intrebare,pot sa ti-o pun!!?😜😜

Cam cati barbati insurati ai descoperit!!??😜😂😂😂🤦‍♂️

Acum 48 minute, RougeEtNoir a spus:

Ne-am departat mult de la subiect. Inapoi la linia de start, baieti.

In nici un caz pe-al meu, daca asta intrebi. 💅

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...