romania Reputație: 1 Postat Februarie 16, 2010 Postat Februarie 16, 2010 0761.708.368 - am vizitat'o anul trecut, pe cand statea pe langa sala palatului. Arata binisor, insa pare a fi de alta etnie. Cerea 150 ron / 2 finalizari.Acum vad ca cere 200. O experienta cam neplacuta, nu o pot cataloga tzeapa. Spune ca face oral neprotejat, insa cand sa inceapa actiunea iti propune sa il faceti totusi protejat ca sa fie mai bine pentru amandoi; Spune ca pretul e pe ora apoi incearca sa te convinga sa faceti doar una, citez "nu vrei mai bine sa facem doar un numar, ca la al doilea iti revii mai greu.. ca stiu eu cum sunt barbatii". Nu am renuntat insa, la al doilea numar se plictisise si a zis ca mai bine imi face un HJ ca sa terminam mai repede.
again Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2010 Postat Februarie 16, 2010 Domnisoara face oralul doar protejat, cere bani pt 2 numere si face doar unul. Nu prea se implica si face mofturi dc ii ceri sa treaca deasupra. Nu recomand.
next Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2010 Postat Februarie 16, 2010 acum cateva zile am trecut pe langa ea pe strada si cu cateva zile inainte chiar eram hotarat sa o vizitez .. mica si uratica :-|...chiar nu era fata de 200 .. acum vad ca cere 150 ...
fuck Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2010 Postat Februarie 16, 2010 aceasi "intamplare" si la mine! are mai multe numere de telefon in anunturi diferite ! nu merita deplasarea
nimfoman Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2010 Postat Februarie 16, 2010 O idioata cu multe numere de tel ... am fost la ea acum aproape un an ( locatie langa sala palatului ) ... are aere de mare dama dar te grabeste zici ca esti tirirez...ce am retinut doar ca in timp ce sarea in maciuca imi tot zicea sa "i-o bag mai adanc in pizda"
torpila Reputație: 6 Postat Februarie 16, 2010 Postat Februarie 16, 2010 Salut, aveti dreptate fata e praf, pentru mai multe detalii si despre alte fete verificati [EDITAT DE ADMIN ]
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum