Membru Premium only-me Reputație: 17233 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Februarie 26, 2014 ALINA, bruneta, draguta fara fite, te astept intr-o ambienta intima pentru a-ti oferi sex oral, normalsi te vreau anal pasional fara graba, poze reale din locatie. Te pup.100ron
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2014 Bun, se pare ca nimeni nu vrea sa sparga gheata Astazi aveam pofte iarasi, si vroiam ceva cu mai multa carne, sa am de unde apuca Si o chitisem pe Alina de ceva vreme, dar nu fusese momentul, pana azi. Cand am cautat iar anuntul si instant, vazand pozele, mi s-a ... ma rog, mi-a crescut o chestie )) Nu un pitic pe creier, mah, pe asta il aveam deja )) Mi-a crescut o chestie intre picioare cu ochii la fundul ala mare, asa ca nu am stat sa ma gandesc de doua ori (ca sa nu ma razgandesc) si am pus mana pe telefon, am sunat. locatia cunoscuta de la Brezoianu, colega cu Alexandra (https://nimfomane.com/forum/topic/18546-alexandra-regina-elisabeta-0720509842/), am programat si m-am miscat intr-acolo. Despre locatie nu stiu daca sa spun prea multe, rog cititorii sa vada topicul Alexandrei Don'soara: m-a asteptat pe niste tocuri mari, dar mari, la prima impresie (dupa ce mi s-au dat ochii cu intunecimea din locatie) a fost ok. Bine facuta, se observa si din poze, dupa ce si-a scos pantofii a ramas la cca 1.68-1.7m. Are kile in plus, se vede cu ochiul liber din poze (a propos, nu am mai atasat pozele pentru ca le-a pus confratele @only-me), ea asa, in general, e bine proportionata la kilele si inaltimea ei, singura chestie destul de naspa e burta, care nu se vede in poze, dar e destul de consistenta. Am estimat 36-38 ani, ii are. E dragutica la fata, si, ca sa vedeti si sa va mirati si voi, e cam sfioasa si rusinoasa Chiar se observa asta in comportamentul ei, pana ce am inceput sa facem ceva miscari prin pat. Are si un par foarte misto, lung, negru, eu cred ca daca ar slabi ceva mai multe kile ar fi o milfeta de toata frumusetea (iar m-a luat gura pe dinainte) ) Pe langa burtica destul de dizgratioasa mai are si o lipsa pe partea de sani, respectiv are ceva gen nr. 2 cred, care contrasteaza destul de puternic cu alura ei generala (chiar ma asteptam la un 3-4, si ma gandeam cum o sa ma joc) iar sfarcurile sunt destul de ne-erectile, desi se excita teribil daca va apucati de supt un pic la ei Una peste alta, mi-a placut de ea. Actiune: am lasat din proprie initiativa banutii pe noptiera, ea a fugit la dus, eu eram dusat, m-am igienizat rapid chiar inaintea ei, pana a venit inapoi eu eram deja dezechipat aproape complet, a intrat inapoi in camera infasufata in prosop, dar parca ii era jena sa si-l dea jos, asa ca am ajutat-o un pic. Am rugat-o sa se intinda in pat si m-am apucat de sarutat pe ici pe colo, sanii o excitau foarte tare la lins, apoi am coborat la pasa, epilata foarte corect, curata, fara pic de miros, m-am apucat de cunni cu sarg, si ea a inceput sa se agite din ce in ce mai tare, ii placea destul de mult, ma mai opream si mai sugeam un pic cate un sfarc si reveneam la cunni, vreo 15 min au fost necesare pana sa termine destul de vulcanic Eu nu m-am oprit, am continuat cu cunni dar mai usurel, ca era deja fata supra excitata si nu vroiam surprize gen lesinuri pe-acolo (ca sunt patit si cu dintr-astea), apoi dupa cateva minute m-am intins eu la orizontala si s-a apucat ea de oral (m-a intrebat cum il vreau pro/nepro, am ales nepro), un oral bunicel, cu lins de sus in jos si invers, atentie la imprejurimi si la outze, la inceput un pic prea cu dintii dar a renuntat dupa ce a vazut ca s-a intarit gogu, continuat oral fara DT, doar ceva gen incercare si cam atat, dar un oral placut totusi, cu tehnica buna. Am pus apoi preze si am pozitionat tinta in pozitia caprita si am inceput sa ma destrabalez - eu ca eu, ca imi crestea din ce in ce nivelul, dar ea si mai si, am observat ca ii cam place sa si-o traga, nu falseturi dintr-alea de doi bani, chiar reale mi s-au parut sunetele, ne simteam bine, ce draq, de asta venisem doar ... Ma, si inca o chestie misto, e stramta dameza, chiar misto senzatia la normal, chiar daca nu poate face opturi sau cine stie ce alte scamatorii, te simti bine cu ea in p... Dupa vreo cateva minute am hotarat ca ar fi timpul sa luam o proba anala, a pus rapid niste lubrifiant, si cand colo, ce sa vezi, un anal stramt bine de tot, adica eu am intrat greutz, desi nu-s mare, si chiar si cand m-am apucat de impins usurel se simtea al naibii de fain, chiar stramt bine funduletul. N-am facut anal decat pret de 4-5 minute, tot in pozitia caprita, vedeam ca nu e placerea cea mai mare a vietii ei, am iesit si am intrat iar normal, iar dupa inca vreo cateva minute am scos preze si am terminat pe spatele don'soarei Nici n-am intrebat si nici n-am aflat daca face finalizare orala, din pacate. Si oricum nu prea mai apucam, ca mi-a venit deodata, abia am apucat sa scot preze ca sa nu ma incomodeze la eliberarea micilor monstri ) Dupa care don'soara s-a dus la baie rapid, s-a dusat, a venit in camera, am mai stat un pic la povesti, se cam facea ora de-acum, cred. Eu m-am igienizat doar cu servetele umede si dus am fost. Note:Locatia: 8.5Aspect: 7.5 (burta mare si sanii mici sunt principalele dezavantaje ale don'soarei)Atitudine: 9 (m-a deranjat la un moment dat faptul ca, dupa ce facusem anal si intrasem inapoi normal, a zis ceva de genul "termini? ca eu nu mai pot ... ", eu inteleg ca se simtea bine si nu o mai tineau balamalele, dar nici chiar asa, ca nu shade bine la client; in rest comportament fara cusur)Oral: 8Normal: 8Anal: 9 (aici cred ca as fi preferat mai mult si cu alte pozitii, nu doar caprita, doar ca la un moment dat s-a cam eschivat un pic si atunci am si renuntat sa continuam cu analul si am revenit la normal, ca nu-s pus pe rupt buci)GFE: 7 (cred ca ar putea fi mai putin rusinoasa si o urma mai putin rigida fata de om, ca se simte cand esti mai rece)Tarif: 100ron/ora (cu o finalizare adica) - aici e un pic de discutat, ca la telefon mi-a spus ca 100ora, dar daca o am mare trebuie sa platesc in plus (din pacate inca nu s-a inventat, sau nu stiu eu, si o scara de lungimi pentru penisuri, ca sa putem discuta intr-un sistem standardizat si sa zicem "peste XXX valoare platesti extra") adica e o chestie interpretabila si sper ca daca e cazul, o spune de la inceput (inceputul fiind de fapt dupa ce v-ati dezbracat si ati si platit), si daca vi se spune o chestie dintr-asta sigur veti si plati diferenta, ceea ce nu e ok din punctul meu de vedere O experienta un pic peste medie pentru mine, eu m-am simtit bine, atmosfera s-a destins repede si fata a fost ok. Stiu ca e plinuta si ca asta o dezavantajeaza destul de mult, dar a compensat bine cu atitudinea si cu prestatia, fapt care m-a facut sa ma simt ok. S-a simtit un pic de graba in ton la un moment dat, un mic a propos cum ca nu mai e timp de nu stiu ce draq am vrut eu, dar pe un ton calm, chiar n-am perceput ca pe o graba dintr-aia "e clientul urmator jos" si sa ma imbrac si sa o tai de-acolo ca la armata. De revenit - e posibil sa mai merg sa mai incerc analul, care e "mijtooooo" cu ea. De recomandat voua - eu cred ca raportul calitate/pret pentru don'soara este corect si bun, asa va pot sa va recomand sa o vizitati, daca sunteti fani BBW (ca e destul de aproape de asa ceva, cateva centime) si vreti si igiena si cat de cat calitate buna a serviciilor. 8
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2014 Dupa toate aparentele, pozele sunt ale ei, probabil si-a schimbat locatia si nr. de telefon AT: DOAMNA cu forme rubenisiene, iti plac pozele mele? (sunt reale facute aici in camera mea), ador preludiu si nu imi place graba, locatia mea este una discreta si intima din zona metrou P-ta Muncii, 60L. 0734.631.209 / 0734631209 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum