Sari la conținut

Acular 0764133624

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Aveti grija cu aceasta fata raluca ca are boala dermatologica are curul plin de bube si umeri si are si gonoree a imbolavit jumate din bz si ploiesti eu sunt unul din clienti care am luat gonoree de la ea si am duso la doctor o sa va pun actele aici in urmatoarele zile pe linga ca dupa ce face oral nu se spala niciodata si fiind client vechi fc fara prezervativ o sa va pun actele sa vedeti mare grija 

• Telefon: 0799538781
  • Disponibila
  • Telefon: 0799538781
  • Disponibila
Postat
La 20.10.2022 la 18:48, ionut1213 a spus:

Aveti grija cu aceasta fata raluca ca are boala dermatologica are curul plin de bube si umeri si are si gonoree a imbolavit jumate din bz si ploiesti eu sunt unul din clienti care am luat gonoree de la ea si am duso la doctor o sa va pun actele aici in urmatoarele zile pe linga ca dupa ce face oral nu se spala niciodata si fiind client vechi fc fara prezervativ o sa va pun actele sa vedeti mare grija 

Aici este vina ta, când mergi la o fata din prima întâlnire o vezi cât e de îngrijită. Dar dacă ai văzut ca igiena orală nu corespunde, la ce mai ești client vechi? Nu mi se pare normal sa nu te speli după fiecare client, indiferent ca e ON, FK, etc. Nu vreau sa îmi imaginez cum o fi jos. 
Nu mai umflați toate nespalatele și nu le mai frecventați.

La unele nu le mai ajung banii și nu au bunul simt sa își ia o pauza de 10 minute pentru un dus și o igiena orală corespunzătoare. 

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Bine ca macar mie mi-a zis ca nu poate primi oral pentru ca a zgariat-o cineva jos :)) Am avut noroc de data asta, oricum a fost o experienta mediocra si nu o mai vizitez

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...