ionut1213 Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 20, 2022 Aveti grija cu aceasta fata raluca ca are boala dermatologica are curul plin de bube si umeri si are si gonoree a imbolavit jumate din bz si ploiesti eu sunt unul din clienti care am luat gonoree de la ea si am duso la doctor o sa va pun actele aici in urmatoarele zile pe linga ca dupa ce face oral nu se spala niciodata si fiind client vechi fc fara prezervativ o sa va pun actele sa vedeti mare grija
danutzzzzzzzz Reputație: 238 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Octombrie 21, 2022 De ce trebuia sa deschizi topic nou?
sweetkati Reputație: 13885 Postat Octombrie 21, 2022 Telefon: 0799538781 Disponibila Telefon: 0799538781 Disponibila Postat Octombrie 21, 2022 La 20.10.2022 la 18:48, ionut1213 a spus: Aveti grija cu aceasta fata raluca ca are boala dermatologica are curul plin de bube si umeri si are si gonoree a imbolavit jumate din bz si ploiesti eu sunt unul din clienti care am luat gonoree de la ea si am duso la doctor o sa va pun actele aici in urmatoarele zile pe linga ca dupa ce face oral nu se spala niciodata si fiind client vechi fc fara prezervativ o sa va pun actele sa vedeti mare grija Aici este vina ta, când mergi la o fata din prima întâlnire o vezi cât e de îngrijită. Dar dacă ai văzut ca igiena orală nu corespunde, la ce mai ești client vechi? Nu mi se pare normal sa nu te speli după fiecare client, indiferent ca e ON, FK, etc. Nu vreau sa îmi imaginez cum o fi jos. Nu mai umflați toate nespalatele și nu le mai frecventați. La unele nu le mai ajung banii și nu au bunul simt sa își ia o pauza de 10 minute pentru un dus și o igiena orală corespunzătoare.
reddog Reputație: 164 Postat Octombrie 22, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 22, 2022 Bine ca macar mie mi-a zis ca nu poate primi oral pentru ca a zgariat-o cineva jos :)) Am avut noroc de data asta, oricum a fost o experienta mediocra si nu o mai vizitez
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum