Sari la conținut

Galati - 0753792633 - Amalia

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Outcall
Postat

• Membru Premium
Postat

RECENZIE:
Aspect: 8.6 (chip: 8.5 / corp: 8.7, pustoaica fresh, undeva la 1.65 cm, ochi caprui, par negru lung pana la fund cred extensii, sani mici , carne tare, slim, fund rotund, bronzata, cateva tatuaje: chaos never ends)
Oral: 5.5 (neprotejat, slabut, doar capul pulii miscare monotona, cat sa trec pentru partea a doua)
Normal: 5 (protejat, accepta partial pozitii, nu vrea sa auda de LOT, pasiva, doar eu am muncit la ea; bine ca era stramta)
Gfe: 6.9 (nu saruta, subtireanu)
Atitudine: 6 (deschisa la discutii, a raspuns de 2 ori la telefon pentru a comunica serviciile, ceva mofturi la anumite pozitii)
Igiena: 10 (nimic suspect)
Halat: 150 RON (pentru o finalizare) 

Naratiunea:
Va salut,
Cu ceva chef de actiune, am iesit la futareala. Asa ca am ajuns pe la domnisoara Amalia, in prima parte a lunii octombrie, la A-urile din Tiglina 1, spre Luca. La telefon mi-a comunicat 150/250, ca ma asteapta cele 10 minute pana sa ajung la ea. In locatia bezna totala, garsoniera in gen studio cu un mic barulet/bucatarie open space. Mi-am lasat hainele la bar, am schimbat cateva vorba si am trecut la actiune. Se plangea putin ca nu stie sa foloseasca centrala si ca ii este frig, asa ca i-am sugerat sa vorbeasca cu proprietarul sa nu stea sa inghete ca nu suntem dependenti de gazul lui Putin. In asternut a inceput cu oral slabut, continuat cu un normal mai pasiv; facut ceva mofturi la unele pozitii, ca aia nu ii place,etc. Am optat pentru pozitiile agreate de ea, logic, nu? :)) . Asa ca nu prea am fost incantat de actiunea in sine, mai ales ca a raspuns si la 2 colegi si le-a comunicat serviciile, asa am aflat mai bine care este paleta de servici. 
In cazul meu o singura vizita este suficienta.
Am plecat nemultumit si am ajuns pe la alta domnita, dar asta in episodul urmator...
Spor

Notite)
1)Cam naspa cu telefoanele, a comunicat de 2 ori futacilor serviciile oferite
2)Te avertizeaza sa nu iti dai drumul in gura ei la oral :D

• Like 25
  • Minus 1
  • Inimioara 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.