Sari la conținut

Caut un sfat

jordano

Postări Recomandate

Postat

Voi ajunge saptamana viitoare prin Craiova si ma voi caza la hotel. Poate sa-mi dea cineva niste ponturi de fetite in zona centrala? Daca da dati si strada.

Va multumesc

PS V-asi ruga a-mi spuneti cum ajung din zona centrala in zona electroputere cu mijloacele de transport in comun.

Stima

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

cel mai simplu ajungi cu taxiul (daca sunteti 2-3 e chiar mai convenabil decat cu autobuzul) .. restul numai cu autobuze sau microbuze (nu circul ca sa iti dau ce autobuze anume, dar cred ca poti intreba la orice acasa de bilete) .... pentru ca tramvaiul nu circula (se reabiliteaza linia de vreun an si ceva)  

in zona centrala sunt destule ... poti apela la ardeleanca ... sau la noua ei colega .. sunt chiar central .. dar nici celelate zone cum ar fi piata mare nu sunt departe ... nici Mc Donalds (desi nu recomanda cuiburile alea).. nici rotonda ... si treaba e ca toate sunt pe aceiasi strada "calea bucuresti" care face legatura intre centru si electroputere 

oricum din zonele respective te ghideaza fetele la locatii ... in plus poate ar fi bine sa iti faci o lista cu ce fete vrei sa vizitezi (gasesti anunturile in gazeta de sud sau le vezi pe cele recenzate pe aici) ... fiecare are genul lui preferat de fata  ... arunci un ochi pe google maps si vezi locatiile si iti faci planul de bataie 

bafta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.