lidia20 Reputație: 14489 Postat Martie 6 Telefon: 0759656874 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0759656874 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Martie 6 🥰😘🤗 5 28
Membru Premium Danny779 Reputație: 84 Postat Martie 9 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Membru Premium Postat Martie 9 Saptamana viitoare esti la Brasov ?
lidia20 Reputație: 14489 Postat Martie 10 Telefon: 0759656874 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0759656874 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Martie 10 Hei dragilor 🥰 … De maine voi fi din nou disponibila 😘😘 4 1 25
Membru Premium Danny779 Reputație: 84 Postat Martie 10 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Membru Premium Postat Martie 10 Buna , in ce zona vei avea biroul la Bucuresti ? Vreau sa te vizitez marti seara 😘
icristi32 Reputație: 56 Postat Martie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10 Bună, ți-am scris și eu pe whatspp.
espinoza Reputație: 59 Postat Martie 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 11 Am vizitat-o si pe eu pe Lidia astazi . Programarea facuta cu o zi inainte, am confirmat cu 2 ore inainte si am primit locatia exacta. Bloc nou si camera perfecta pentru astfel de activitati. Ea este frumoasa, cu un corp adolescentin , zambitoare si relaxata. Dupa ce am achitat pentru o ora, am mers la dus si a inceput cu un oral foarte placut deep fara sa se ajute de maini. Primul numar a inceput cu oral din partea ei , dupa care misionar si schimbat caprita unde am si finalizat. Pe la spate se vedem si se simte fenomenal. Dupa cum am spus Este foarte frumosa cu ochi de migdala si zambet seducator. Nu are sanii Mari dar sunt naturali si mie imi plac foarte mult. Are un fund ferm si sexy . L-am al doilea numar a venit ea deasupra si s-a miscat exceptional si asta a fost. Am petrecut aproximativ 40 min impreuna dar a fost de calitate. Totul la superlativ. Multumesc Lidia ! Hai sa fim sanatosi! 1 2
claudio14 Reputație: 24 Postat Martie 11 Postat Martie 11 On 3/10/2024 at 12:15 PM, icristi32 said: Bună, ți-am scris și eu pe whatspp. Si eu i am scris. Are multe cereri probabil si raspunde asa aleatoriu 😂
Membru Premium Danny779 Reputație: 84 Postat Martie 12 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Membru Premium Postat Martie 12 La 10.03.2024 la 12:06, Danny779 a spus: Buna , in ce zona vei avea biroul la Bucuresti ? Vreau sa te vizitez marti seara 😘 Am ajuns la Lidia si pot spune ca am avut o experienta foarte placuta si frumoasa impreuna cu ea , timpul cam scurt ca am reusit sa prind programare doar 30 de minute dar au meritat fiecare la maxim .Fata foarte.calda si fierbinte si chimia a fost instanta , dupa o joaca cu sex oral NP am trecut la 69 si am avut o pofta maxima amandoi si am finalizat cu CIM exploziv ,are tehnica si multa pasiune si cu siguranta o recomand si voi reveni de cate ori prind ocazia ,te pup dulce Lidia si a fost o deosebita placere 1 1
lidia20 Reputație: 14489 Postat Martie 14 Telefon: 0759656874 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0759656874 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Martie 14 On 3/11/2024 at 2:34 PM, espinoza said: Am vizitat-o si pe eu pe Lidia astazi . Programarea facuta cu o zi inainte, am confirmat cu 2 ore inainte si am primit locatia exacta. Bloc nou si camera perfecta pentru astfel de activitati. Ea este frumoasa, cu un corp adolescentin , zambitoare si relaxata. Dupa ce am achitat pentru o ora, am mers la dus si a inceput cu un oral foarte placut deep fara sa se ajute de maini. Primul numar a inceput cu oral din partea ei , dupa care misionar si schimbat caprita unde am si finalizat. Pe la spate se vedem si se simte fenomenal. Dupa cum am spus Este foarte frumosa cu ochi de migdala si zambet seducator. Nu are sanii Mari dar sunt naturali si mie imi plac foarte mult. Are un fund ferm si sexy . L-am al doilea numar a venit ea deasupra si s-a miscat exceptional si asta a fost. Am petrecut aproximativ 40 min impreuna dar a fost de calitate. Totul la superlativ. Multumesc Lidia ! Hai sa fim sanatosi! Buna😘...iti multumesc frumos pentru vizita si recenzie😘...te astept cu drag si data viitoare🥰
Glumd Reputație: 26 Postat Martie 17 Oras:Pe aici, pe colo Oras:Pe aici, pe colo Postat Martie 17 Ori e full, ori nu stiu… nu da semne pe wapp 😅
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17 Postat Martie 17 Acum 31 minute, Glumd a spus: Ori e full, ori nu stiu… nu da semne pe wapp 😅 Și eu i-am dat mesaj acum vreo juma de an, nu mi-a răspuns deci nu ești singurul stai liniștit :))
dragosalex92 Reputație: 34 Postat Martie 17 Oras:București Oras:București Postat Martie 17 Acum 8 minute, 1WARRIOR a spus: Și eu i-am dat mesaj acum vreo juma de an, nu mi-a răspuns deci nu ești singurul stai liniștit :)) sa te programezi la ea mai degraba ai sanse sa castigi la lotto 😂
Glumd Reputație: 26 Postat Martie 17 Oras:Pe aici, pe colo Oras:Pe aici, pe colo Postat Martie 17 10 minutes ago, 1WARRIOR said: Și eu i-am dat mesaj acum vreo juma de an, nu mi-a răspuns deci nu ești singurul stai liniștit :)) Mai asteapta ca poate vede pana la urma 🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17 Postat Martie 17 1 oră în urmă, dragosalex92 a spus: sa te programezi la ea mai degraba ai sanse sa castigi la lotto 😂 1 oră în urmă, Glumd a spus: Mai asteapta ca poate vede pana la urma 🤣🤣 I-am dat doar un singur mesaj atunci, acum vreo 4 luni, n-am insistat deloc că după, dacă nu-mi răspundea nici la al doilea deja mă enervam. Aștept... poate îmi răspunde? Dar eu fiind o entitate mai glumeață/jucăușă, nu-i voi spune cifrele din numărul meu de telefon, o las să... mă descopere ea!! De la trimiterea acestei postări pe care o citești acum, După calculele mele matematice de-o profunzime și exactitate de nemaipomenit, estimez că șansele să-mi răspundă Lidia în prezent, la mesajul de atunci, sunt undeva la 0.000000000000000000012% Adică aceleași șanse pe care le am probabil să câștig la loterie căteva milioane de euro dintr-un singur bilet. Hai să vedem! Sunt norocos sau nu?
goforitttt Reputație: 231 Postat Martie 17 Postat Martie 17 Mie unul mi-ati facut pofta de o vizita la ea, asa ca va multumesc.🤭. Probabil are multe mesaje, nu aveti poza la wapp, nu agreeaza abordarea, cine stie, vede tarziu, nu ati lasat ora pana la care sa raspunda inapoi. Toti am patit si vom mai pati. Nu sunt avocatul poporului, dar e o prezenta faina gagica si nu cred ca e nevoie sa insisti cu mesaje, nimeni nu trebuie sa-si justifice motivele.😉 Spor la treaba a tutti.
lidia20 Reputație: 14489 Postat Martie 18 Telefon: 0759656874 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0759656874 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Martie 18 M-ati facut sa zambesc si mi-ati facut ziua mai frumoasa...eu nu inteleg cum unii se pot programa si altii nu...de ce unii din voi reusesc din prima iar altii nu reusesc sa stabileasca o programare nici dupa a treia incercare...ma repet...daca imi scrieti un mesaj iar in el nu specificati ora pana la care va pot raspunde si il vad tarziu atunci 100% nu am sa raspund...sau....daca imi scrieti un mesaj in care mi se cer detaliile deja postate aici sau poze 100% nu am sa raspund....sau....daca ai facut o programare si nu m-ai anuntat ca nu poti ajunge si m-ai lasat asa in aer data viitoare 100% nu am sa raspund... sau...daca sunt ocupata cu cineva iar tu imi scrii mesaj 100% nu am sa raspund...intradevar am multe mesaje....raspund cand si cum pot fiecaruia...daca nu am reusit sa iti raspund dupa primul mesaj data viitoare cand vrei sa vii scrie-mi si poate reusesc sa iti raspund intr-un final...imi pare sincer rau dar eu sunt una...voi sunteti mai multi...va multumesc enorm pentru intelegere...sper din suflet sa nu fiu inteleasa gresit...as prefera discutia pe aceasta tema sa o incheiem aici...as aprecia enorm sa lasam topicul pentru recenzii...va sarut dulce dulce si astept in continuare mesajele voastre😘😘😘😘😘 4 1 19
calin04 Reputație: 817 Postat Martie 18 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 18 Acum 1 oră, lidia20 a spus: M-ati facut sa zambesc si mi-ati facut ziua mai frumoasa...eu nu inteleg cum unii se pot programa si altii nu...de ce unii din voi reusesc din prima iar altii nu reusesc sa stabileasca o programare nici dupa a treia incercare...ma repet...daca imi scrieti un mesaj iar in el nu specificati ora pana la care va pot raspunde si il vad tarziu atunci 100% nu am sa raspund...sau....daca imi scrieti un mesaj in care mi se cer detaliile deja postate aici sau poze 100% nu am sa raspund....sau....daca ai facut o programare si nu m-ai anuntat ca nu poti ajunge si m-ai lasat asa in aer data viitoare 100% nu am sa raspund... sau...daca sunt ocupata cu cineva iar tu imi scrii mesaj 100% nu am sa raspund...intradevar am multe mesaje....raspund cand si cum pot fiecaruia...daca nu am reusit sa iti raspund dupa primul mesaj data viitoare cand vrei sa vii scrie-mi si poate reusesc sa iti raspund intr-un final...imi pare sincer rau dar eu sunt una...voi sunteti mai multi...va multumesc enorm pentru intelegere...sper din suflet sa nu fiu inteleasa gresit...as prefera discutia pe aceasta tema sa o incheiem aici...as aprecia enorm sa lasam topicul pentru recenzii...va sarut dulce dulce si astept in continuare mesajele voastre😘😘😘😘😘 Superbitate😘 1
Klop01 Reputație: 13 Postat Martie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18 Acum 1 oră, lidia20 a spus: M-ati facut sa zambesc si mi-ati facut ziua mai frumoasa...eu nu inteleg cum unii se pot programa si altii nu...de ce unii din voi reusesc din prima iar altii nu reusesc sa stabileasca o programare nici dupa a treia incercare...ma repet...daca imi scrieti un mesaj iar in el nu specificati ora pana la care va pot raspunde si il vad tarziu atunci 100% nu am sa raspund...sau....daca imi scrieti un mesaj in care mi se cer detaliile deja postate aici sau poze 100% nu am sa raspund....sau....daca ai facut o programare si nu m-ai anuntat ca nu poti ajunge si m-ai lasat asa in aer data viitoare 100% nu am sa raspund... sau...daca sunt ocupata cu cineva iar tu imi scrii mesaj 100% nu am sa raspund...intradevar am multe mesaje....raspund cand si cum pot fiecaruia...daca nu am reusit sa iti raspund dupa primul mesaj data viitoare cand vrei sa vii scrie-mi si poate reusesc sa iti raspund intr-un final...imi pare sincer rau dar eu sunt una...voi sunteti mai multi...va multumesc enorm pentru intelegere...sper din suflet sa nu fiu inteleasa gresit...as prefera discutia pe aceasta tema sa o incheiem aici...as aprecia enorm sa lasam topicul pentru recenzii...va sarut dulce dulce si astept in continuare mesajele voastre😘😘😘😘😘 Cei care n au rabdare nu prin loc 😂😂❤️💪 1
Sexaddict Reputație: 49 Postat Martie 18 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 18 2 hours ago, lidia20 said: M-ati facut sa zambesc si mi-ati facut ziua mai frumoasa...eu nu inteleg cum unii se pot programa si altii nu...de ce unii din voi reusesc din prima iar altii nu reusesc sa stabileasca o programare nici dupa a treia incercare...ma repet...daca imi scrieti un mesaj iar in el nu specificati ora pana la care va pot raspunde si il vad tarziu atunci 100% nu am sa raspund...sau....daca imi scrieti un mesaj in care mi se cer detaliile deja postate aici sau poze 100% nu am sa raspund....sau....daca ai facut o programare si nu m-ai anuntat ca nu poti ajunge si m-ai lasat asa in aer data viitoare 100% nu am sa raspund... sau...daca sunt ocupata cu cineva iar tu imi scrii mesaj 100% nu am sa raspund...intradevar am multe mesaje....raspund cand si cum pot fiecaruia...daca nu am reusit sa iti raspund dupa primul mesaj data viitoare cand vrei sa vii scrie-mi si poate reusesc sa iti raspund intr-un final...imi pare sincer rau dar eu sunt una...voi sunteti mai multi...va multumesc enorm pentru intelegere...sper din suflet sa nu fiu inteleasa gresit...as prefera discutia pe aceasta tema sa o incheiem aici...as aprecia enorm sa lasam topicul pentru recenzii...va sarut dulce dulce si astept in continuare mesajele voastre😘😘😘😘😘 Eu am reusit din prima... de 2 ori :), ce sa zic, mai incercati fratilor si aveti rabdare, cu siguranta va raspunde Lidia, mai reveniti daca vedeti ca nu raspunde din prima, dar fiti rabdatori si educati si Lidia va va rasplati. Vaaaaiii poza asta, ...that ass... pffff Cand mai vii la TM? 1
Membru Premium only-me Reputație: 17125 Postat Martie 18 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Martie 18 2 hours ago, Sexaddict said: Eu am reusit din prima... de 2 ori :), Ce ai mancat cand erai mic!!??🤔🤔🤔 Eu am incercat de 6-7 ori pana am prins loc in prima parte a zilei...e bataie mare atunci tre sa te asezi la coada cu o zi sau doua inainte sa poti prinde loc....ai dreq futaciosi...toti vor sa fie primi😜😜😜🤣🤣🤣 4
Glumd Reputație: 26 Postat Martie 18 Oras:Pe aici, pe colo Oras:Pe aici, pe colo Postat Martie 18 6 hours ago, lidia20 said: M-ati facut sa zambesc si mi-ati facut ziua mai frumoasa...eu nu inteleg cum unii se pot programa si altii nu...de ce unii din voi reusesc din prima iar altii nu reusesc sa stabileasca o programare nici dupa a treia incercare...ma repet...daca imi scrieti un mesaj iar in el nu specificati ora pana la care va pot raspunde si il vad tarziu atunci 100% nu am sa raspund...sau....daca imi scrieti un mesaj in care mi se cer detaliile deja postate aici sau poze 100% nu am sa raspund....sau....daca ai facut o programare si nu m-ai anuntat ca nu poti ajunge si m-ai lasat asa in aer data viitoare 100% nu am sa raspund... sau...daca sunt ocupata cu cineva iar tu imi scrii mesaj 100% nu am sa raspund...intradevar am multe mesaje....raspund cand si cum pot fiecaruia...daca nu am reusit sa iti raspund dupa primul mesaj data viitoare cand vrei sa vii scrie-mi si poate reusesc sa iti raspund intr-un final...imi pare sincer rau dar eu sunt una...voi sunteti mai multi...va multumesc enorm pentru intelegere...sper din suflet sa nu fiu inteleasa gresit...as prefera discutia pe aceasta tema sa o incheiem aici...as aprecia enorm sa lasam topicul pentru recenzii...va sarut dulce dulce si astept in continuare mesajele voastre😘😘😘😘😘 O să încerc și a doua oară sǎ mǎ programez. Dacă prind loc, promit să fiu mai ceva ca Eminescu când voi lăsa recenzia! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 18 Postat Martie 18 @cleopatra01 Domnișoara Cleopatra, n-am vrut să intervin, mi-e puțin rușine, dar deja se produce o exagerare cu off-topicul, se pot șterge aceste postări vă rog mult*? Domnișoara Lidia a spus că ar bucura-o să rămână recenziile fără off-topic/comentarii nenecesare, haideți să-i îndeplinim această bucurie domnișoarei Lidia că ați văzut ce mesaj frumos a dat mai sus...🙏 și să ne oprim cu toții din off topic din respect* 🤗
lidia20 Reputație: 14489 Postat Martie 20 Telefon: 0759656874 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0759656874 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Martie 20 On 3/12/2024 at 11:18 PM, Danny779 said: Am ajuns la Lidia si pot spune ca am avut o experienta foarte placuta si frumoasa impreuna cu ea , timpul cam scurt ca am reusit sa prind programare doar 30 de minute dar au meritat fiecare la maxim .Fata foarte.calda si fierbinte si chimia a fost instanta , dupa o joaca cu sex oral NP am trecut la 69 si am avut o pofta maxima amandoi si am finalizat cu CIM exploziv ,are tehnica si multa pasiune si cu siguranta o recomand si voi reveni de cate ori prind ocazia ,te pup dulce Lidia si a fost o deosebita placere Buna🥰...iti multumesc frumos pentru vizita si recenzie😘...te astept cu drag si data viitoare🥰😘 1
Membru Premium armando77 Reputație: 5210 Postat Martie 21 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Postat Martie 21 Bine v-am regăsit frați ninfomani Nu vă rețin mult doar să las și eu o recenzie păpușei Lidia . Știți vorba:” Vorbă multă sărăcia omului și nu , nu e cazul “. Am apărut , v-am povestit și am plecat ! A venit momentul într-un final după mai multe tentative nereușite , nu din vina ei să se înțeleagă, sincronizări nereușite , să ajung și eu ca mulți alții pe mâna Lidiei , să trăiesc legenda vie Locatia: 10 Pe Calea Dudesti , complex rezidențial , garsonieră mare , spațioasă curățenie, apă de gură , geluri de duș la discreție ,prosoape , pat bun de tăvălit. Lidia :9( 9,5 la față , 8,5 la corp) trăsături fine, brunetă cu părul lung, ochi de migdală pătrunzători și un zâmbet pervers rău, buze injectate cât trebuie , câteva tatuaje subtile. La corp e minionă, în jur de 1.60m, sâni de la mama natură nemodificați încă , fund bun de mototolit , nu am probat inelul Igiena - 10 , curată , impecabilă, fără mirosuri suspecte Atitudine: 9 O fată tandră și lipicioasă, pasională , simpatică , mi-a plăcut să stau de vorbă cu ea. Un GFE ridicat , FK pasional cu mângâieri și sărutări în același timp, e acolo cu tine pe tot parcursul acțiunii , se vede ca îi place ce face . A fost și prima întâlnire de cunoaștere . La următoarea poate mai mult ON: 10 +++ printre cele mai bune la ora actuală deep complet , fără să se înece cu ea , bale tot ce trebuie , atenție si la biluțe. Facefuck usor, puțin hard , fără mâini , finalizare CIM de mare clasă . NP: 9,5 Păsărica se umezeste natural, puțin lubrefiant pe cauciuc, pasională , trăiește clipa în timpul sexului prin gemete , îi place să privească actul în sine , probat căprioară în mai multe poziții . ACȚIUNEA PROPRIU- ZiSĂ Programare făcută pe whatsapp si respectată de ambele parti,cu reconfirmare cu o oră inainte cand mi-a dat și locația Când m-a intampinat era pe tocuri de 20cm , puțin blocat la prima vedere din cauza înălțimii , in lenjerie intima, machiata si cu zâmbetul unicat pervers rău Dupa prezentări, pupat ,am schimbat câteva vorbe și fuga la duș pentru împrospătare. Revenit în cameră ne-am așezat în genunchi în patul imens și început să ne cunoaștem mai bine . A început să-mi aplice un oral din lateral, in timp ce mă jucam cu degetele la veveriță . Probabil de la baia mai fierbinte pula nu mi se sculase , noroc cu Lidia că l-a resurcitat pe junior . O senzație de nedescris să vezi cum 🍆 se trezește sub acțiunea buzelor Lidiei . A început ușor apoi a mărit pasul reușind un deepthroat fără probleme , până la cotor , ne simțindu-se deloc reflexul de gag, auzindu-se doar zgomotele spefice din gât și cu o viteză din ce în ce mai rapidă 🙈🙈🙈. Limba i-a coborat sub coaie si i-am simțit-o apoi cum imi alinta cu drag bijuteriile. Rând pe rând i-au dispărut în gura-i pofticioasă unde au fost alintate cu grijă . Pula, care între timp ajunsese la dimensiunile normale, îi explora cerul gurii si ii simteam saliva caldă cum i se aduna în cavitatea bucală. O scotea din când in când și scuipa pe ea toate fluidele . Mă sugea lent, cu buzele strans mulate pe penis.Mă privea fix cateva secunde, încercând să vadă dacă-mi place, apoi continua treaba… Am prins-o de cap si am început să mă misc putin mai repede. Am surprins-o placut, și-a luat mainile de pe pulă si m-a încurajat prin gemete să continui. Mă opream si-i dădeam coaiele la lins, apoi continuam sa-i penetrez gura ținând-o strâns de păr.I-am răspuns și eu cu aceeași monedă , aplicându-i un 69 . Intram cât de mult puteam si o futeam efectiv cu limba! Îi plăcea si isi misca bazinul din reflex căutându-si ritmul. După un timp a montat protecția , a dat cu puțin gel și hop pe mine în LOT. A potrivit-o , picioarele puțin în față spre mine și se impingea cu forță până la capătul penisului. Imi ridicasem spatele si ma prinsese de umeri ajutandu-se sa se miste mai bine și cu zgomotul aferent , furându-i și câte un sărut în timpul ăsta . Am rugat-o să se întoarcă tot în poziția LOT dar reverse dând așa câteva minute bune . Fiind și oglinda pe șifonier am zis să o execut și puțin căpriță. Am frecat-o fără milă, urmărind cu mare placere cum labiile se mulau pe membru la fiecare penetrare! Parcă puțin prinsese glas si gemea cred că-i plăcea , am și întrebat-o Am rasturnat-o și departandu-i picioarele i-am infipt-o din prima, pana la capat smulgandu-i un țipăt înăbușit , că spunea că poate să și se abțină 🤣! Mă mișcam neregulat, du-te vino, intram putin, apoi adânc in vaginul stramt si incandescent, o plăcere maxima, ii mai furam câte un sărut că nu mă puteam abține . I-am ridicat un picior ca sa capat libertate de miscare maxima si am continuat s-o fut in ritm alert! Eram stăpânul mișcărilor si la fiecare penetrare ii simțeam muschii vaginali cum se muleaza perfect pe penis. Are un vagin extrem de strâmt si mă bucuram de căldură lui. O tineam de piciorul ridicat si i-o băgam după bunul plac. Am zis să termin totuși în CIM așa că iar un oral de vis din picioare si ea in fund pe pat, unde am capitulat 🤣 Amenda :250 Ron bine investiți Ca o concluzie pot spune că Lidia e o fată pro-client, poate pe viitor dacă ar face și niște ajustări la sâni și ar mânca mai multe shaorme cu de toate să mai pună în anumite zone ar fi TOP de TOP . Orice bărbat ar trebuii măcar odată să încerce serviciile Lidiei , în special ORALUL e high class 👍🙈👍 Oricum are tot viitorul în față , e o fată care promite mult , o să ajungă acolo unde îi e locul 😘👍😘 Recenzia aceasta fiind printre ultimele , mai am la câteva de povestit , apoi vreau să mă retrag în glorie , rămânând doar cu prezența pentru socializare prin diferite CURți, garaje , hangare sau cum se vor numii în viitor M-am simtit foarte bine în prezența Lidiei si cu prima ocazie am să o revizitez 🥰😘😘 Sper să-ți placă și melodia că pentru mine a însemnat destul … 10 2 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum