Sari la conținut

Marea cantautoare Zorro vă încântă cu un super hit 😂 încă un toping de real succes 🤣🤣🤣

Postări Recomandate

• Oras:Botosani
Postat
Acum 56 minute, Boltzmann a spus:

Parte care o tot omiti din comenturile mele este "in timpul antrenamentului cardio" , atunci pierzi si din masa musculara , ce e greu de priceput ? 😂 

Daca tu construiesti o casa caramida cu caramida , si pui 10 caramizi azi (te hranesti bine cu toti nutrientii necesari) , dar maine incepi si elimini din caramizi (mergi la sala si faci cardio) ce ai rezolvat ? 😂 Iei Bcaa ca sa iti protejezi masa musculara in timp ce mai scapi din grasime.

Discutiile despre BCAA sunt DACA TE AJUTA SA CONSTRUIESTI MASA MUSCULARA , faptul ca Bcaa te ajuta sa protejezi din masa musculara pe care o ai , ca iti da energie,etc nu cred ca contesta nimeni ?

Asta cu "cultura populara"  ma abtin. Eu vorbesc despre sportivi care merg la competitii (unii au mai si castigat) , asta e cariera lor. Ei petrec ore in sir la sala si stiu foarte bine care suplimente ii ajuta , si care nu. Isi cunosc bine corpul. La fel cum stiu ce exercitii ii ajuta si care nu. Este vorba despre experienta si practica 😂 Tipul pe care il tot postezi tu arata de parca are doar un an de sala 

Tipul e Sports Scientist in UK si are ca specialitate fibrele musculare. Pe urma daca il luam unul dintre oamenii care au contribuit cel mai mult la research-ul in domeniu, Dr. Brad Schoenfeld care este un batranel, are trebui sa-i aruncam pe fereastra toate cercetarile.

• Oras:Timisoara
Postat
13 minutes ago, sngro said:

Tipul e Sports Scientist in UK si are ca specialitate fibrele musculare. Pe urma daca il luam unul dintre oamenii care au contribuit cel mai mult la research-ul in domeniu, Dr. Brad Schoenfeld care este un batranel, are trebui sa-i aruncam pe fereastra toate cercetarile.

Tipul clar face bani din blogging, nu stiu cat e de om de stiinta, referitor la ce spune el acolo oricum nu am spus ca bate campii, doar ca nu a spus ceva relevant gen sa dea un sfat util.

Ideea e ca,  personal , cand iau sfaturi in materie de sala, iau de la cei care arata cum as vrea sa arat si eu. De aceea nu l-am luat vreodata in serios nici pe Jeff Cavaliere si altii ca el.

Eu ma uit la ce fac culturistii care merg la concursuri si care au ani insir de sala , de luat suplimente etc , care stiu ce fac din practica si experienta. Acum fiecare face ce vrea.

I-am facut destul off-topic la Delia , eventual sa deschidem un topic despre sala 😂

• Like 1
Postat
Acum 5 minute, Boltzmann a spus:

Tipul clar face bani din blogging, nu stiu cat e de om de stiinta, referitor la ce spune el acolo oricum nu am spus ca bate campii, doar ca nu a spus ceva relevant gen sa dea un sfat util.

Ideea e ca,  personal , cand iau sfaturi in materie de sala, iau de la cei care arata cum as vrea sa arat si eu. De aceea nu l-am luat vreodata in serios nici pe Jeff Cavaliere si altii ca el.

Eu ma uit la ce fac culturistii care merg la concursuri si care au ani insir de sala , de luat suplimente etc , care stiu ce fac din practica si experienta. Acum fiecare face ce vrea.

I-am facut destul off-topic la Delia , eventual sa deschidem un topic despre sala 😂

De acord, desi stim amandoi ce fac bdybuilder-ii de performanta. 😉

Postat
4 minutes ago, sngro said:

De acord, desi stim amandoi ce fac bdybuilder-ii de performanta. 😉

Da , majoritatea. Dar exista si naturali , exista si competitii speciale pentru cei naturali

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...