Sari la conținut

❤️‍🔥 ANY SILICONATĂ DE LUX🥰👅🍭 0750866030

anyg45

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Am vizitat si eu domnisoara, foarte făina gagica foarte comunicativa,  (pe gustul meu), sani marii siliconați  cu piele fina si ferma. Am ajuns la ea in locatie si am ramas placut impresionat de cum arata.

Am schimbat cateva cuvinte,am intales ca lucrează și pe Timisoara.

Dupa care am intrat la un dus, la baie totul era curat, mi-a dat fata prosop curat .

M-am intors in camera unde actiunea a inceput cu un oral bine executat, imi placea cum se mulau buzele pe soldat si faptul ca a pastrat contactul vizual permanent pe timpul actului.

Dupa a luat niste ulei si a uns pasarica aia frumoasa, s-a asezat LOT, iar desi s-a simtit stramta am băgat-o pe toata in ea fara probleme, l-a calarit pe soldat pana la finalizare, iar ce mi-a placut din nou a fost ca dupa ce am terminat nu s-a grabit sa se dea repede jos de pe el cum fac altele, l-a mai tinut in ea exact cat a trebuit ca momentul sa fie intens pentru mine.

M-am dus la dus, m-am imbracat, am strans-o in brate si dus am fost.

Halat 200 ron pt. o finalizare, bani bine investiți .

De recomandat eu unul o recomand gusturile nu se discuta dar pentru mine fata arată super .

• Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 19 ore, Cristut75 a spus:

Am vizitat si eu domnisoara, foarte făina gagica foarte comunicativa,  (pe gustul meu), sani marii siliconați  cu piele fina si ferma. Am ajuns la ea in locatie si am ramas placut impresionat de cum arata.

Am schimbat cateva cuvinte,am intales ca lucrează și pe Timisoara.

Dupa care am intrat la un dus, la baie totul era curat, mi-a dat fata prosop curat .

M-am intors in camera unde actiunea a inceput cu un oral bine executat, imi placea cum se mulau buzele pe soldat si faptul ca a pastrat contactul vizual permanent pe timpul actului.

Dupa a luat niste ulei si a uns pasarica aia frumoasa, s-a asezat LOT, iar desi s-a simtit stramta am băgat-o pe toata in ea fara probleme, l-a calarit pe soldat pana la finalizare, iar ce mi-a placut din nou a fost ca dupa ce am terminat nu s-a grabit sa se dea repede jos de pe el cum fac altele, l-a mai tinut in ea exact cat a trebuit ca momentul sa fie intens pentru mine.

M-am dus la dus, m-am imbracat, am strans-o in brate si dus am fost.

Halat 200 ron pt. o finalizare, bani bine investiți .

De recomandat eu unul o recomand gusturile nu se discuta dar pentru mine fata arată super .

Bună dimii😍😍îți mulțumesc frumos , te îmbrățisez și te mai aștept cu drag 🤗🤗🤗😘🥰

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...