Domax Reputație: 10 Postat August 15 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat August 15 Intii 😂😂😂 pentru limba română suge un pix Get a Life Link spre comentariu
ATROCITY Reputație: -69 Postat August 15 Partajează Postat August 15 1 hour ago, Domax said: Intii 😂😂😂 pentru limba română suge un pix Get a Life Spuse milogul forumului,care are 3 ani decind implora aici sa i se faca mila cuiva si lui de el si sa ii dea ceva de futut. Diferenta foarte mare intre mine si tine e ca eu imi gasesc singur de futut,nu ma milogesc de membrii acestui Forum ca si tine. Tu ai topic deschis si esti si luat la misto si in deridere aici de toata lumea pe cind eu nu. Pe tine,pe linga ca nu te ajuta situatia financiara,acum mi-am dat seama ca nu te ajuta nici fizicul si fata de esti asa de disperat sa futi si tu ceva si ni gasesti. 1 Link spre comentariu
lolamola Reputație: -41 Postat August 15 Partajează Postat August 15 0793743629 e frumoasa tatuata,, trage teapa,, vrea 400 pe ora ,zice ca face total,, totul bine si frumos pana nu cere bani de drum sa i trimit 100 lei in avans... pt confirmare cere 50 lei ,,videocall Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16 Partajează Postat August 16 Acum 3 ore, lolamola a spus: 0793743629 e frumoasa tatuata,, trage teapa,, vrea 400 pe ora ,zice ca face total,, totul bine si frumos pana nu cere bani de drum sa i trimit 100 lei in avans... pt confirmare cere 50 lei ,,videocall Mai merg țepele astea? Am găsit și eu câteva pe publi de-a lungul timpului, își tot schimba numărul și revin. Niciodată nu dați banii înainte de a intra pe ușa ei. Si mai cere și pentru confirmare video 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
lolamola Reputație: -41 Postat August 16 Partajează Postat August 16 Astazi deja are alt numar 0793583439 acuma face si dominare ,, binenteles ca cere si avansul de 100 lei trimis pe contul ei de revolut inainte sa o vezi Link spre comentariu
tomson Reputație: 5738 Postat Septembrie 24 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 24 cine o dezgropat potcoava asta ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum