Sari la conținut

Masaj erotic 0752783687

Postări Recomandate

• Oras:In patul cuiva
Postat

Da, am fost eu acum vreo saptamana si ceva. Cam astea sunt impresiile...

1.Locatia: In zona Rahovei, la parterul unui bloc turn. Circulatie cam mare pe acolo din cauza ca sunt si ceva firme la parter. Dar apartamentul e curat si decent.

2.Modalitatea de contact: Am contactat-o telefonic, raspuns prompt cu detalii despre anunt

3.Detalii: Ajuns la locul cu pricina, fata a venit sa-mi deschida usa la bloc deoarece nu merge interfonul. E o blonda mica de statura, exact ca in poze. E mai solida asa si are sanii siliconati.

Am fost poftit in camera unde am cazut de acord asupra serviciilor si m-a poftit sa ma fac comod. S-a dezbracat complet si am trecut la un masaj. Nu prea m-a dat gata cu masajul. Mie mi s-a parut destul de slabut... Apoi mi-a spus sa ma intorc pe spate si a inceput sa ma unga bine pe piept si pe picioare. A mai framantat ea ce a mai framantat si si-a indreptat atentia spre soldatel. S-a jucat ce s-a jucat cu el, si eu m-am jucat cu capsunica ei putin, iar apoi am rugat-o sa ma lase sa i-o trag intre sani.

Fata s-a conformat si dupa ce l-am lasat pe soldatel sa umble prin transee si ea l-a mai scuturat putin am finalizat glorios pe sanii ei.

Cam asta a fost tot. Am mai stat putin la povesti si ne-am luat la revedere...

4.Programul de lucru: Nu am intrebat, dar nu lucreaza pana tarziu. Eu m-am programat in aceasi zi.

5.Note: Masajul a fost slab dupa parerea mea, asa ca nu pot da mai mult de 6. Partea erotica a fost ok, si chiar nu vroiam mai mult pentru ca fata nu ma atrage foarte mult. Asa ca dau un 8 pentru partea erotica.

6.Tarifare: 150 sesiunea

• Like 1
  • Oras:Peste tot si nicăieri.
Postat

@x64 poti da mai multe detalii  la faza "Am cazut de acord asupra serviciilor" ? 

Ma refer dacă poti detalia ce servicii practică, adică finalizarea doar manuală  sau se poate si alceva....

Postat

Mie mi-a spus finalizare prin tehnicile masajului. Acuma probabil depinde de persoana. Nu pot spune sigur ca merge si altceva 😁

• Like 1

Postat
Acum 1 oră, x64 a spus:

Mie mi-a spus finalizare prin tehnicile masajului. Acuma probabil depinde de persoana. Nu pot spune sigur ca merge si altceva 😁

Asta eram curios cand ai spus că v-ați pus de acord,  credeam ca a-ți discutat despre mai multe aspecte ale întâlnirii. Mersi!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.