Garcon92 Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2022 6 minutes ago, garcon94 said: @Garcon92 @matei75 este extrem de probabil sa vb toti 3 de acceasi persoana...pentru mine nu e o simpla coincidenta...este un tipar mai degraba...dar la fel, nu voi da numele, din "fairplay" Hai sa ne lămurim intre noi mai bine ca sa nu postam aici si sa fie altcineva . Poti sa mi dai un mail la garcon9292 @ gmail.com sau poti sa mi scrii pe Telegram, user garcon92 Vreau sa ma lămuresc pt ca am sunat o de pe numărul personal și are mai multe detalii despre mine și nu as vrea sa ma trezesc cu ea la usa aiurea n tramvai …acum o luna am primit seara un apel de la un număr pe care nu l aveam in agenda și m am cam panicat . N avea cine sa fie la ora aia. Daca e nevoie revin cu un screenshot cu apelul când ajung acasa
Garcon92 Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2022 20 minutes ago, garcon94 said: @Garcon92 @matei75 este extrem de probabil sa vb toti 3 de acceasi persoana...pentru mine nu e o simpla coincidenta...este un tipar mai degraba...dar la fel, nu voi da numele, din "fairplay" Hai sa ne lămurim in privat , îmi poti lasă un mail la garcon9292 At gmail. Com sau pe Telegram , user garcon92 sa vedem daca e aceeași Ca sa nu postam aici și sa fie de fapt altcineva. Are numărul meu și mai multe detalii despre mine și nu vreau sa ma trezesc cu ea la usa :)) Acu 1 luna m am sunat aiurea n tramvai un număr pe care nu l aveam in agenda și m am cam panicat . Daca e nevoie pot sa pun și captura cu numărul acoperit . M a sunat de 2 ori , seara ..
Alvaro82 Reputație: 65 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 15, 2022 Ce comedie aveti voi aici,va indragostiti de toate curvele,pe bune? Astea isi rup pizda si gura cu tot orasul si voi va indragostiti,sunt hamesite de km de pula si satule pana in gat de pula si voi puneti pasiune etc etc etc.. ce pot sa zic frumos chiar interesant. Loredana Aka ( R.F. ) 👌👌👌 1
Garcon92 Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2022 8 minutes ago, Alvaro82 said: Ce comedie aveti voi aici,va indragostiti de toate curvele,pe bune? Astea isi rup pizda si gura cu tot orasul si voi va indragostiti,sunt hamesite de km de pula si satule pana in gat de pula si voi puneti pasiune etc etc etc.. ce pot sa zic frumos chiar interesant. Loredana Aka ( R.F. ) 👌👌👌 Aia ziceam și eu cu îndrăgosteala. Nop, nu e RF
matei75 Reputație: 6 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 15, 2022 Acum 4 ore, Alvaro82 a spus: Ce comedie aveti voi aici,va indragostiti de toate curvele,pe bune? Astea isi rup pizda si gura cu tot orasul si voi va indragostiti,sunt hamesite de km de pula si satule pana in gat de pula si voi puneti pasiune etc etc etc.. ce pot sa zic frumos chiar interesant. Loredana Aka ( R.F. ) 👌👌👌 Salut colegu . In urma cu cativa ani la un șpriț noi "desteptii" de la masă il judecăm pe Borcea ca de si-a lasat femeia si copiii in detrimentul alteia. Foarte adevarat nivelul comparatiilor este diferit . Acum dupa ce mi s-a întâmplat stau cuminte in iarbă. Merg de ceva ani dar sa cred vreodata sa mi se întâmple nu credeam . Nu este Loredana . Acum ca am.primit ROSU deja caut alte soluții alternative . Vedem. Dar piata Constanta nu este asa darnică. Toate cele bune .
garcon94 Reputație: 1 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:PRETUTINDENI Oras:PRETUTINDENI Postat Decembrie 15, 2022 @garcon92 ai mail
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum