tomushh Reputație: 164 Postat Noiembrie 11, 2022 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 Sechestratoarea de clienti in casa https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-in-orasul-tau-seriozitate-si-sinceritate-ma-reprezinta/g9f74h2hfe557765dhi52ge2295143g1.html 1 Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Noiembrie 11, 2022 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 Acum 2 ore, tomushh a spus: Sechestratoarea de clienti in casa https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-in-orasul-tau-seriozitate-si-sinceritate-ma-reprezinta/g9f74h2hfe557765dhi52ge2295143g1.html Care e faza ? Link spre comentariu
EsophagealSX Reputație: 125 Postat Noiembrie 11, 2022 Oras:Aiud Oras:Aiud Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 Acum 2 ore, catalin2015 a spus: Care e faza ? Bate câmpii, nu îl băga în seamă. O știu din Ploiești, e o așchiuță cu pula mare (18, 19cm), era cam timidă. Aș vrea eu să mă sechestreze și să mă violeze vreuna... apoi să își cheme încă 5 prietene. 1 2 1 Link spre comentariu
tomushh Reputație: 164 Postat Noiembrie 11, 2022 Oras:Secret Oras:Secret Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 Serios?cauta pe google bulangiu sechestreaza alt bulangiu in casa pentru deranj Deva😆✨️ Link spre comentariu
rcamble Reputație: 211 Postat Noiembrie 12, 2022 Oras:Lugano Oras:Lugano Partajează Postat Noiembrie 12, 2022 Acum 9 ore, EsophagealSX a spus: Bate câmpii, nu îl băga în seamă. O știu din Ploiești, e o așchiuță cu pula mare (18, 19cm), era cam timidă. Aș vrea eu să mă sechestreze și să mă violeze vreuna... apoi să își cheme încă 5 prietene. Si eu la fel stiam ca aceasta persoana sechestreaza persoane si le ia banii. Poate o fi alta persoana care se foloseste de pozele ei. 1 Link spre comentariu
tomushh Reputație: 164 Postat Noiembrie 12, 2022 Oras:Secret Oras:Secret Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2022 1 oră în urmă, rcamble a spus: Si eu la fel stiam ca aceasta persoana sechestreaza persoane si le ia banii. Poate o fi alta persoana care se foloseste de pozele ei. Ea este crede-ma stii ca sunt bun detectiv✨️😆💕 1 Link spre comentariu
EsophagealSX Reputație: 125 Postat Noiembrie 12, 2022 Oras:Aiud Oras:Aiud Partajează Postat Noiembrie 12, 2022 Acum 2 ore, rcamble a spus: Si eu la fel stiam ca aceasta persoana sechestreaza persoane si le ia banii. Poate o fi alta persoana care se foloseste de pozele ei. Pe mine nu m-a sechestrat. Bine, nici de violat, nu m-a violat. 😢😭 Și cum poate să "sechestreze" pe cineva o așchie de 40kg? Asta știam că se practică de femeile cu pizdă, că la alea victimizarea este modul de viață și le merge. 1 1 Link spre comentariu
tomushh Reputație: 164 Postat Noiembrie 12, 2022 Oras:Secret Oras:Secret Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2022 Acum 52 minute, EsophagealSX a spus: Pe mine nu m-a sechestrat. Bine, nici de violat, nu m-a violat. 😢😭 Și cum poate să "sechestreze" pe cineva o așchie de 40kg? Asta știam că se practică de femeile cu pizdă, că la alea victimizarea este modul de viață și le merge. Băi asta nu lătra aiurea😆✨️ Link spre comentariu
EsophagealSX Reputație: 125 Postat Noiembrie 12, 2022 Oras:Aiud Oras:Aiud Partajează Postat Noiembrie 12, 2022 Acum 18 minute, tomushh a spus: Băi asta nu lătra aiurea😆✨️ O să mai trag o tură pe la ea, când o prind. Dacă nu mă violează sălbatic, legat și sechestrat, îi fac recenzie nașpa că nu are energie. Cum să te sechestreze o așchie de fată cu pula mare, explică-mi și mie?! 🤔 1 Link spre comentariu
rcamble Reputație: 211 Postat Noiembrie 12, 2022 Oras:Lugano Oras:Lugano Partajează Postat Noiembrie 12, 2022 Acum 2 ore, EsophagealSX a spus: Pe mine nu m-a sechestrat. Bine, nici de violat, nu m-a violat. 😢😭 Și cum poate să "sechestreze" pe cineva o așchie de 40kg? Asta știam că se practică de femeile cu pizdă, că la alea victimizarea este modul de viață și le merge. Acum 1 oră, tomushh a spus: Băi asta nu lătra aiurea😆✨️ Nu-i vorba de cea din poze sa nu fie alta persoana care se folosește de pozele ei. Tomushh nu-l mai minusa,pana acum o luna ,doua va înțelegeați bine,glumeati și acum mai aveți un pic și începe râca între voi. 1 Link spre comentariu
Stielicke Reputație: 13 Postat Noiembrie 15, 2022 Oras:Mainz Oras:Mainz Partajează Postat Noiembrie 15, 2022 La 12.11.2022 la 8:00, tomushh a spus: Ea este crede-ma stii ca sunt bun detectiv✨️😆💕 La 12.11.2022 la 10:35, EsophagealSX a spus: O să mai trag o tură pe la ea, când o prind. Dacă nu mă violează sălbatic, legat și sechestrat, îi fac recenzie nașpa că nu are energie. Cum să te sechestreze o așchie de fată cu pula mare, explică-mi și mie?! 🤔 Bine v-am regasit baieti si toate cele bune din partea mea. Detectiv Tomush si "Billiboy".😂 1 Link spre comentariu
tomushh Reputație: 164 Postat Noiembrie 15, 2022 Oras:Secret Oras:Secret Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2022 Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Noiembrie 17, 2022 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Noiembrie 17, 2022 Pare aceeasi persoana Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum