cocxala Reputație: 1 Postat Noiembrie 12, 2022 Oras:oraso Oras:oraso Postat Noiembrie 12, 2022 Am văzut o țigancă cu 2 copii în mall-ul Vivo. ea cerea bani. Am fetiș pentru ea. ar trebui sa o intreb? care este sansa sa faci o muie? I've seen gypsy woman with 2 kids in Vivo mall. she was asking for money. I've got fetish for her. should I ask her? what is the chance of making blowjob? 1
dorinel18' Reputație: 1244 Postat Noiembrie 13, 2022 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Noiembrie 13, 2022 La 12.11.2022 la 4:15, cocxala a spus: Am văzut o țigancă cu 2 copii în mall-ul Vivo. ea cerea bani. Am fetiș pentru ea. ar trebui sa o intreb? care este sansa sa faci o muie? I've seen gypsy woman with 2 kids in Vivo mall. she was asking for money. I've got fetish for her. should I ask her? what is the chance of making blowjob? Îndrăznește și întreabă-o, dar vezi să nu fie multa lume prin preajma. Riști să te faci de râs. Foaita asta, de regulă au reacții spontane necontrolate și nici nu-ți închipui cum se va răsti la tine. 😊 2
amatoru Reputație: 160 Postat Noiembrie 14, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Noiembrie 14, 2022 Sa înțeleg ca era frumoasă tiganca!!!
starfix Reputație: 441 Postat Noiembrie 14, 2022 Oras:aproape de Oras:aproape de Postat Noiembrie 14, 2022 Tigancile adevarate, se fac doar in...
carlos_cj Reputație: 990 Postat Noiembrie 16, 2022 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Noiembrie 16, 2022 Lasă că acum ceva vreme am întrebat eu o țigăncușă tinerică, care cerșea prin parcare, în Piața Mihai Viteazul. Maamăăăă, ce minuni a făcut! Râdeau toți! După ce i-am zis că așa se fac banii, nu cerșind, și-a ridicat fusta și mi-a arătat paguba, că nu purta chiloți pe dedesupt, de au văzut-o toți care erau prin zonă. Că la ele așa e, cică daca-ti arata pizdulicea, e pagubă. 😄 N-a fost nicio pagubă, doar "ne-am râs". 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum