jimmy81 Reputație: 20 Postat Noiembrie 16, 2022 Oras:brasov Oras:brasov Postat Noiembrie 16, 2022 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic-si-senzual/e9g0dg56510g708edd624523390f2i44.html Știe cineva ceva de domnișoara? Spune că prestează undeva în zona Astra, 200 lei/ședință, masaj erotic cu finalizare prin tehnici de masaj.
arkanas Reputație: 2 Postat Noiembrie 16, 2022 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Postat Noiembrie 16, 2022 Da, este super ok, mergi si o sa imi dai dreptate
sasu28 Reputație: 124 Postat Noiembrie 16, 2022 Postat Noiembrie 16, 2022 Acum 2 ore, arkanas a spus: Da, este super ok, mergi si o sa imi dai dreptate Nu vrei să bagi o recenzie ca la carte, să ne spui cum a fost? Că așa cu ,,este super ok" nu convingi pe nimeni.
arkanas Reputație: 2 Postat Noiembrie 16, 2022 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Postat Noiembrie 16, 2022 Sasule, nu, acest site si unii specimeni ai lui nu merita deranjul de a oferi detaliile necesare. Daca vrei detalii ma contactezi separat si cu mare drag iti spun
sasu28 Reputație: 124 Postat Noiembrie 16, 2022 Postat Noiembrie 16, 2022 Acum 15 minute, arkanas a spus: Sasule, nu, acest site si unii specimeni ai lui nu merita deranjul de a oferi detaliile necesare. Daca vrei detalii ma contactezi separat si cu mare drag iti spun Din punctul meu de vedere greșești, acest forum a fost creat tocmai de a detalia experienta, nu a ne cauta în privat. Ție îți place când alții scriu recenzii, nu? Că știi că te poți duce sau nu să dai la buci.
jimmy81 Reputație: 20 Postat Noiembrie 20, 2022 Oras:brasov Oras:brasov Autor Postat Noiembrie 20, 2022 La 16.11.2022 la 19:37, arkanas a spus: Da, este super ok, mergi si o sa imi dai dreptate Aș fi preferat o recenzie ca să ne ajute pe mai mulți în luarea anumitor decizii 😊 De exemplu, am cerut o poză doar ca info să văd cum arată la corp... Până acum nu am primit nimic, ceea ce înseamnă că pentru mine este subiect închis 😊 fără o recenzie concretă.
arkanas Reputație: 2 Postat Noiembrie 20, 2022 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Postat Noiembrie 20, 2022 Acum 12 ore, jimmy81 a spus: Aș fi preferat o recenzie ca să ne ajute pe mai mulți în luarea anumitor decizii 😊 De exemplu, am cerut o poză doar ca info să văd cum arată la corp... Până acum nu am primit nimic, ceea ce înseamnă că pentru mine este subiect închis 😊 fără o recenzie concretă. Cum sa arate, mica si indesata cu sani mari, nu exagerat. Doar nu credeai ca e vreun fotomodel. Are maxim 1.60 si vreo 60 + kg. Insa stie ce are de facut si o face bine. Inceputul este misto, finalul nu prea, finalizarea se transforna intr-un masaj dureros. Dar per total e ok, merita 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum