Vanessa01 Reputație: 105 Postat Noiembrie 21, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 21, 2022 Buna dragilor, Ma numesc Vanessa, sunt o tanara bruneta de 20 ani, 1.60 inaltime, sani de marime medie naturali. Vreau sa va anunt ca am deschis un nou topic deoarece din lipsa inactivitatii in Romania am uitat datele de conectare si am schimbat si numarul de telefon. Vechiul topic il gasiti sub denumirea "KarinaBaby" unde puteti vedea cateva dintre recenzii. Servicii: 💎sex oral protejat/neprotejat (in functie de igiena) 💎sex normal doar protejat 💎sex anal doar protejat (100 lei extra) în functie de marime 🤏 💎finalizare corporala 💎GFE (FK in functie de compatibilitate) 💎masaj de relaxare 💎sex in diferite poztii 💎mici fantezii 💎69 💎CIM/COF (50 lei extra) Tarife: 💎150 lei-1 finalizare/30 min 💎250 lei-2 finalizari/60 min Ofer servicii de domniare soft/hard doar la ora-350 lei/h. Locatie: Rebreanu Towers Bvd. Liviu Rebreanu nr.173, Sc.A 2 2
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Noiembrie 21, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Noiembrie 21, 2022 Bună, tu ești fătuca care a activat în Iași?
Vanessa01 Reputație: 105 Postat Noiembrie 21, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 21, 2022 Acum 34 minute, Cozonac7 a spus: Bună, tu ești fătuca care a activat în Iași? Bună, da eu sunt, am activat și în Iași dar și în Timișoara😁 1
babujee Reputație: 124 Postat Noiembrie 21, 2022 Postat Noiembrie 21, 2022 Buna, până când stai in Timișoara?
calin2305 Reputație: 256 Postat Noiembrie 21, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Noiembrie 21, 2022 Salutare tuturor😎, Mă poate ajuta cineva cu recenzi despre ea?? Sau un link vechi de-al iei? Ca am înțeles ca nu își mai poate accesa vechiul cont…. As vrea sa ii fac o vizita … Sau colegul @Cozonac7? Multumesc
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Noiembrie 21, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Noiembrie 21, 2022 Ăsta e topicul vechi Găsești și pe cel din Iași dacă-l răsfoiești pe ăsta. Eu știu că o văzusem pe Iași, am și uitat că a activat în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi. 2 1
calin2305 Reputație: 256 Postat Noiembrie 21, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Noiembrie 21, 2022 Ms frumos de ajutor ! 🙏
pittysmen Reputație: 862 Postat Noiembrie 21, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 21, 2022 16 minutes ago, calin2305 said: Ms frumos de ajutor ! 🙏 Ai vizitat-o in trecut,ai lăsat si recenzie...dar nu ți-o mai re-amintești 🤣.. 3
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Noiembrie 21, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Noiembrie 21, 2022 2 minutes ago, pittysmen said: Ai vizitat-o in trecut,ai lăsat si recenzie...dar nu ți-o mai re-amintești 🤣.. Mi s-a'ntâmplat și mie... Nu e nimic ieșit din comun Aș putea să îmi găsesc singur scuză și să spun că avea atât numele cât și numărul de telefon schimbat dar fapta rămâne indiferent 2
calin2305 Reputație: 256 Postat Noiembrie 22, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Noiembrie 22, 2022 Acum 15 ore, pittysmen a spus: Ai vizitat-o in trecut,ai lăsat si recenzie...dar nu ți-o mai re-amintești 🤣.. Așa e, de aceea am și întrebat,și ma ajutat fratele nostru @Cozonac7, și îi mulțumesc pe această cale, da uneori nici eu nu mai știu pe unde umblu 🤪😬🤭🙃😃😃 Că sunt fete care își schimbă înfățișarea, apoi ești derutat...🤔🫢🤭 1
Vanessa01 Reputație: 105 Postat Noiembrie 22, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 22, 2022 Acum 16 ore, babujee a spus: Buna, până când stai in Timișoara? Buna dimineata, voi sta cel putin pana la sfarsitul saptamanii, dar este posibil sa imi prelungesc vizita in acest frumos oras. Astazi incep programul de la ora 10 si ma puteti vizita pana la ora 00. Va pup si sa aveti o zi frumoasa😘❤️ 1 3
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Noiembrie 22, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Noiembrie 22, 2022 38 minutes ago, Vanessa01 said: *este posibil sa imi prelungesc vizita in acest frumos oras. M-ai uns pe suflet cu vorbele astea ❤️ 1
Vanessa01 Reputație: 105 Postat Noiembrie 23, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 23, 2022 Bună dimineața dragilor!😘 Disponibilă până la ora 00❤️🔥 Locație Liviu Rebreanu 173 Am o rugăminte la cei care iși fac programări: Vă rog să confirmați programările cu 30 de minute înainte⏰️ Vă mulțumesc!💋❤️ 1
anakinskywalker Reputație: 234 Postat Noiembrie 23, 2022 Postat Noiembrie 23, 2022 Confrati desfranati, vazand cate capreoare tinerele sunt pe oras am zis sa o fac si pe asta si sa o vizitez si pe titulara topicului. urcat sus in turn pe rebreanu, primit intr-un body negru semitransparent, facut dush si intrat in camera de batalie. domnita ca aspect in poze, sani f frumosi si fund la fel 9 gfe, vorbeste mult si incearca si glume, ceva fk dar parca fortat 7 on unde sia dat silinta dar nu a reusit DP totusi a fost ok 7 Np cateva pozitii, data viitoare sigur vom incerca si altele, cateva gemete false, lubrifiant destul de mult folosit 7 Ap din pacate nu dar scriu pentru ca are cu ce fata la curu ala, data viitoare sigur de revenit: sigur Da pentru a vedea evolutia ca si puncte de revazut: sa incerce mai putine programari pe zi, mai bine calitativ decat cantitativ (nu mam simtit grabit! dar parca era nitel obosita) imbunatatire la Op prea mult lubrifiant folosit, poate gaseste cantitatea exacta necesara sarutul sa vina mai des si mai mult din partea ei in timpul actiunii sa vorbeasca mai putin Hammer time! 5
Vanessa01 Reputație: 105 Postat Noiembrie 23, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 23, 2022 Acum 2 ore, anakinskywalker a spus: Confrati desfranati, vazand cate capreoare tinerele sunt pe oras am zis sa o fac si pe asta si sa o vizitez si pe titulara topicului. urcat sus in turn pe rebreanu, primit intr-un body negru semitransparent, facut dush si intrat in camera de batalie. domnita ca aspect in poze, sani f frumosi si fund la fel 9 gfe, vorbeste mult si incearca si glume, ceva fk dar parca fortat 7 on unde sia dat silinta dar nu a reusit DP totusi a fost ok 7 Np cateva pozitii, data viitoare sigur vom incerca si altele, cateva gemete false, lubrifiant destul de mult folosit 7 Ap din pacate nu dar scriu pentru ca are cu ce fata la curu ala, data viitoare sigur de revenit: sigur Da pentru a vedea evolutia ca si puncte de revazut: sa incerce mai putine programari pe zi, mai bine calitativ decat cantitativ (nu mam simtit grabit! dar parca era nitel obosita) imbunatatire la Op prea mult lubrifiant folosit, poate gaseste cantitatea exacta necesara sarutul sa vina mai des si mai mult din partea ei in timpul actiunii sa vorbeasca mai putin Hammer time! Buna, iti multumesc pentru recenzie. Voi lua in considerare toate cele spuse si voi incerca sa imi imbunatatesc atat calitatea serviciilor cat si atitudinea pro-client. Sunt constienta ca am multe de invatat dar in același timp am increderea necesara ca voi reuși sa imi ridic nivelul cu ajutorul vostru. Te sarut💋 7
billionaire Reputație: 61 Postat Noiembrie 23, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Noiembrie 23, 2022 Acum 32 minute, Vanessa01 a spus: Buna, iti multumesc pentru recenzie. Voi lua in considerare toate cele spuse si voi incerca sa imi imbunatatesc atat calitatea serviciilor cat si atitudinea pro-client. Sunt constienta ca am multe de invatat dar in același timp am increderea necesara ca voi reuși sa imi ridic nivelul cu ajutorul vostru. Te sarut💋 M-am indragostit de raspunsul tau la recenzie, daca intrii in politica, te votez! 1 1
anakinskywalker Reputație: 234 Postat Noiembrie 23, 2022 Postat Noiembrie 23, 2022 Nu cred ca ar fi neserioasa in raspuns chiar cred ca va evolua 1
Vanessa01 Reputație: 105 Postat Noiembrie 24, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 24, 2022 Bună dimineața oameni frumoși!🤗💋 Disponibilă până la ora 00:00❤️🔥 Vă îmbrățișez🤗 Să aveți o zi minunata!😘 2
Vanessa01 Reputație: 105 Postat Noiembrie 25, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 25, 2022 Buna dimineața dragi bănățeni!💋 Astăzi imi puteți trece pragul începând cu ora 10 pana la ora 00 chiar și puțin peste dacă nu ne putem sincroniza până atunci! ❤️🔥 Programările le puteți face atât telefonic cât si pe Whatsapp dar v-aș ruga să le confirmați cu cel puțin 30 de minute înainte.🙏 Dacă nu reușesc să răspund când sunați cel mai probabil sunt ocupată dar imi puteți lăsa un mesaj și cum ma eliberez vă răspund cu mare drag.❤️ Să aveți un început de week-end minunat💋❤️Pupici😘😘 4
Vanessa01 Reputație: 105 Postat Noiembrie 26, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 26, 2022 Buna dimineața oameni frumoși!💋 Eu am ajuns la birou și îmi voi începe programul undeva în jur de 9:45-10:00. Servicii: 💎sex oral protejat/neprotejat (in functie de igiena) 💎sex normal doar protejat 💎sex anal doar protejat (100 lei extra) în functie de marime 🤏 💎finalizare corporala 💎GFE (FK in functie de compatibilitate) 💎masaj de relaxare 💎sex in diferite poztii 💎mici fantezii 💎69 💎CIM/COF (50 lei extra) Tarife: 💎150 lei-1 finalizare/30 min 💎250 lei-2 finalizari/60 min Ofer servicii de domniare soft/hard doar la ora-350 lei/h. Programările le puteți face telefonic📞 sau pe whatsapp⌨️, dar am rugamintea să le confirmați cu cel puțin 30 de minute înainte⏰️. Vă pup și vă urez o zi frumoasa și ușoară!💋 1
Vanessa01 Reputație: 105 Postat Noiembrie 27, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 27, 2022 Bună dimineața tuturor!🤗 Disponibilă începând cu ora 10 până la ora 00. Mă puteți contacta telefonic/sms/whatsapp: 📞0750732134📞 Vă doresc un weekend plăcut în continuare!❤️🔥 💋Pupici💋
Vanessa01 Reputație: 105 Postat Noiembrie 28, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 28, 2022 Bună dimineața domnilor și un început de săptămână cât mai frumos și cu spor!❤️🔥 Astăzi voi fi disponibilă începand cu ora 10 până la ora 00. Vă pup!💋 Să aveți o săptămână minunată și plină de acțiune 👉👌🤭🤪 2
Vanessa01 Reputație: 105 Postat Noiembrie 29, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 29, 2022 Bună dimineața dragi desfranati💋 Astăzi mă puteți vizita începând cu ora 10 pana la ora 00 chiar si un pic peste daca nu ne putem sincroniza pana atunci.⏰️ Vă pup!❤️ Să aveți o zi frumoasă!🤗
Vanessa01 Reputație: 105 Postat Noiembrie 29, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 29, 2022 Bună seara domnilor😘 Tocmai ce mi s-au anulat câteva programări și am locuri libere!📅 4
pittysmen Reputație: 862 Postat Noiembrie 29, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 29, 2022 Pozele de la inceput..de pe topicul de pe Iasi..sunt ce trebuie...dupa ele m-as lua,daca as vrea sa iti fac o vizita. 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum