Sari la conținut

Manechin, brunetă curată şi discretă. 0761.939.779

bigmanx

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

stie cineva ceva mai presteaza? ce numar are?

ai nevoie de ochelari sa vezi numarul de telefon?

• Oras:craiova
Postat

buna dragi mei vă anunţ am o nouă locaţie care se află în centru în spate la judecătoria vizavi de patria va pup

Postat

Buna sa va fie dimineata

Am fost si am testat si eu aceasta fetita.

Vazut aici descrierile...am sunat...am programat....am ajuns si ca si colegii mei a trebuit sa astept.am asteptat cam juma de ceas.Asta cred ca e primul minus....cum zicea un coleg mai sus...primu venit,primu servit,indiferent de programare.

Nu sunt foarte convins ca poza de mai sus este sau nu a ei.

Ca aspect,este inalta cu un corp bine proportionat,are sanii mari si un fund micut....e ok ca aspect,e ok si la fata nefiind o frumusete extraordinara.

Le multumesc colegilor dinainte ca m-au facut curios.

Prestatia primeste 10 cu + din partea mea....comparand cu celalalte experiente din Craiova.

Actiunea: am intrat,am stat la o tigare la povesti.Am ales un numar combinat cu oral neprotejat si cu ejaculare unde vreau eu ...CIM(deci face)

Ne-am dezbracat,m-am dus un pic la baie...cam daramata dar nu pentru aia am mers la ea.

Am inceput cu ceva mangaieri si sarutari pe corp...continuat cu un oral foarte bun cu atentie la adiacente ...cu incercari de deep...umed ...parca facut cu pasiune.....am trecut la un lady on top....capra....dupa care am finalizat glorios la domnisoara in gurita.

Face si FK...pe parcursul actiuni ne-am tot sarutat pe corp...nu a avut nici o obiectie la pozitii sau la bagat mana pe la pasarica.

Foarte Ok din punctual meu de vedere.

A zis ca e de putin timp in Craiova asa ca va rog sa nu o stricati prea repede.

Note:

Aspect : 8 - conform gusturilor mele

Igiena: 8 - am simtit un usor iz la un moment dat

Oral : 10 - in comparatie cu ce am experimentat in Craiova pana acum

Normal : 9

GFE : 10 foarte deschisa,comunicativa,nu m-a grabit in nici un fel dar ma grabeam eu

De revenit...eu zic da avand in vedere experientele avute pana acum in Craiova.

Sper ca v-a ajutat recenzia mea

. salut as dori sa stiu daca fata mai practica...shi nr ei de tel daca se poate va rog.
Postat

Buna eu inca mai lucrez am avut telefonul inchis cateva zile deoarece eu nu lucrez pe menstruatie daca doresti sa vi eu te astept cu cea mai mare placere ma gasesti zilnic intre orele 9-21 pupici

• Like 1
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Nu mai știu nimic despre ea. Cred că ar trebui mutată la inactive

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:slatina
  • Oras:slatina
Postat

Nu mai știu nimic despre ea. Cred că ar trebui mutată la inactive

Cred ca a revenit Irina .
Postat

noua sigur nu e in oras dar nah.... macar sa nu dezamageasca la cate recenzii pozitive avea

• Like 1

• Oras:peste tot si niciunde
  • Oras:peste tot si niciunde
Postat

A revenit. Este ea. Pozele sunt reale si sunt facute in locatie. Am vizitat-o recent. 80 una dintre ele ON/NP 100 ambele 200h. Oralul neprotejat in functie de igiena (la propriu, nu formal, chiar se uita). 

ON - Nota 10 fara discutii, umed, deep, atentie la zonele adiacente, finalizare de exceptie.
NP - se implica, chiar se implica, sarutari, foloseste mana etc.

Atitudine clar 10, amabila, deschisa la discutii, intelegatoare.

Locatia - nu am ce sa-i reprosez, baia este mai mult decat primitoare, posibilitate de a face dus, prosoape curate etc. Camera de lucru de asemenea lenjerie curata, prezervative de calitate, ambient placut

Aspect - nu dau note la aspect, gusturile pot varia, mie chiar mi-a placut, machiata, igiena de nota 10, sani mari etc. 

PS: a uitat datele contului si nu poate sa mai scrie pe forum. 

Per total, cea mai buna experienta din ultima vreme din oras. O sa revin cu siguranta cat de curand. 

• Like 4
  • Minus 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...