Sari la conținut

Oana_miniona 0733467262

Postări Recomandate

• Telefon: 0733467262
  • Oras:Oradea
Postat

Bună as vrea sa vin în vizita la voi dar pentru ca sunt prima data as avea nevoie de câteva informații despre zone locații,  mulțumesc frumos 😘

• Oras:sv
  • Oras:sv
Postat
1 oră în urmă, Oana_miniona a spus:

Bună as vrea sa vin în vizita la voi dar pentru ca sunt prima data as avea nevoie de câteva informații despre zone locații,  mulțumesc frumos 😘

Depinde si ce ai gasit tu, Aleea Jupiter e bloc nou, doar ca e putin mai greu de gasit pentru necunoscatori.Daca ai spune pe unde ai gasit, se pot oferi informatii despre locatiile respective.

Si poate, daca nu te superi, ai putea oferi ceva informatii despre tine, gen poze, servicii, recenzii pe alte orase!

• Mersi 1
Postat
Acum 35 minute, Crys2012 a spus:

Depinde si ce ai gasit tu, Aleea Jupiter e bloc nou, doar ca e putin mai greu de gasit pentru necunoscatori.Daca ai spune pe unde ai gasit, se pot oferi informatii despre locatiile respective.

Si poate, daca nu te superi, ai putea oferi ceva informatii despre tine, gen poze, servicii, recenzii pe alte orase!

Complexul Bucovina .

Postat
Acum 39 minute, colericul a spus:

Dacă nu mă înșel a avut moderare pe topic, adică a putut șterge comentariile care nu-i conveneau, le-a lăsat doar pe acelea favorabile. 

Te ai trezit tu sa ne bagam în seama fute numai sta pe topicul meu te rog , seara frumoasa. Și pentru tine nu am șters nici un comentariu 

Postat
Acum 14 ore, colericul a spus:

În zona respectivă au stat și destule țepare dar și fete cu servicii ok. Ca zonă, e intens circulată, e unul din bulevardele principale ale orașului. Blocurile sunt mai vechi, au intrarea din stradă. Verifică cum arată apartamentul: au fost și maghernite dar și cât de cât ok. 

Dacă lucrezi și cu Publi24 și nimerești într-unul din apartamentele unde au fost cuiburile de țepare, nu vor veni la tine. La cei ce se informează pe forum, contează recenziile, depinde dacă te va vizita vreun localnic recenzor căci cei ce te-au recenzat prin alte părți nu sunt cunoscuți pe aici. 

Când voi avea timp am să mă uit pe topicele tale deși cred că te știu din discuțiile de pe Satu Mare și Baia Mare. 

Tocmai de asta am întrebat și eu aici pe voi iar în legătură cu mine când ajung acolo faci tu direct recenzia .

Postat

Bună dimineața. Am ajuns în  oraș,sunt disponibila incepand cu ora 11.00.

Serviciile mele sunt următoarele 

💋sex oral protejat (neprotejat în funcție de igiena)

💋sex normal doar protejat nu întrebați fără nu exista asa ceva 

💋diferite poziții 

💋finalizare corporala nu fac orala sau faciala 

💋deepthroat 

💋masaj de relaxare 

150 fin

300h 

Programare pe whatsap sau apel telefonic 0️⃣7️⃣3️⃣3️⃣4️⃣6️⃣7️⃣2️⃣6️⃣2️⃣😘

Sa îmi precizați va rog timpul care pot răspunde este posibil sa nu vad imediat mesajul 

Va doresc o zi frumoasa și aștept sa ne cunoaștem 😘🤗

Postat

Neața,  disponibila pentru programări 0️⃣7️⃣3️⃣3️⃣4️⃣6️⃣7️⃣2️⃣6️⃣2️⃣😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...