ultraviolet1 Reputație: 34 Postat Noiembrie 23, 2022 Postat Noiembrie 23, 2022 Buna seara! Acum am fost anuntat ca maine merg la Bucuresti pentru a participa la o consfatuire. Rog sa-mi lase un mesaj f. scurt transexualele din Bucuresti care fac si dominare si ma pot primi maine in jurul orelor 14.30 - 15.30. Multumesc. 1
ultraviolet1 Reputație: 34 Postat Noiembrie 23, 2022 Autor Postat Noiembrie 23, 2022 Topicul poate fi inchis. Am contactat deja o transa la telefon si am fixat intalnirea.
thumbzilla Reputație: 824 Postat Noiembrie 23, 2022 Oras:European Union Oras:European Union Postat Noiembrie 23, 2022 Acum 4 minute, ultraviolet1 a spus: Topicul poate fi inchis. Am contactat deja o transa la telefon si am fixat intalnirea. Bravo! Îți urăm consfătuire plăcută! 👍😜 1
MihaiPrn Reputație: 13 Postat Noiembrie 24, 2022 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 24, 2022 Acum 15 ore, ultraviolet1 a spus: Buna seara! Acum am fost anuntat ca maine merg la Bucuresti pentru a participa la o consfatuire. Rog sa-mi lase un mesaj f. scurt transexualele din Bucuresti care fac si dominare si ma pot primi maine in jurul orelor 14.30 - 15.30. Multumesc. Fetele nu pot scrie nimic aici dacă nu plătesc abonamentul de 500 lei lunar 😂 deci puteți sa întrebați mult și bine ca nu vă va Răspunde nimeni 😂 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum