Sari la conținut

Caut maseuza care face si masaj terapeutic.

anonimul531

Postări Recomandate

Postat

Buna seara, stimabililor.

De ceva vreme sunt in cautarea unei maseuze cu experienta care le face pe toate. Adica, pe langa masaj erotic, sa faca si masaj terapeutic si cervical deoarece lucrez la birou si din cand in cand am niste dureri de cap groaznice care pleaca de la ceafa. Daca face si sex, cu atat mai bine dar nu este necesar. Varsta maxima ar fi 45 de ani si as dori sa fie placuta si in forma...Am citit despre Marta si probabil o sa trec pe la ea dar deocamdata imi doresc o maseuza mai tanara.

• Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Du-te la sigur la Marta. 👍👏🤗

Nu face masaj erotic sau sex.

Este experimentata și te remontează la sigur, cu mare răbdare.

Apoi ar mai fi Cleo, fara sex. Face și erotic și body. Masaj pe ...saltea. Ulei incalzit, are mare experiență. Face și reiki, drenaj limfatic, masaj thai. Topic la masaje. 0721 471 231.👍👏🤗

• Like 4
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Din cate am citit pe aici cica si tipa asta presteaza masaj bun, niste sogori care sa (re)confirme ?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
  La 30.11.2022 la 23:08, stanilla a spus:

Din cate am citit pe aici cica si tipa asta presteaza masaj bun, niste sogori care sa (re)confirme ?

Extinde  

Salut,

Confirm și eu în ceea ce o privește pe Ana. Am fost de câteva ori la ea deja. Calitatea masajului este mult peste ce se găsește în "piata" la acest moment. Este 2in1 cum ar spune colegii, o terapeuta bună ptr trup si suflet.

Multumesc  

Vlad.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...