naty22 Reputație: 1837 Postat Noiembrie 28, 2022 Postat Noiembrie 28, 2022 Salut oamenii dragi de maine am sa fiu în orașul vostru 4 zile. Locatia va fii la Avantgarden 3. Va pot spune ca sunt bruneta, 23 de anii, sani mari naturali, fund mediu, ochii căprui. 😅💋 Preturile și serviciile sunt următoarele : 🎁150 finalizarea 🎁300 ora 🎁50 sărutările 🎁100 fin faciala Include Normal doar protejat, oral neprotejat igiena sa fie impecabila, sex intre sani, dus obligatoriu, 69, masaj de relaxare, footjob, masturbare reciproca, dif pozitii, footjob, masturbare reciproca 🎁🤝. 🤗Programari pe wapp sau telefonic. Cei care sunt insistenți și nu discuta strict de preț, servici și toate cele sau neprotejat care cer asa ceva direct vor fii blocați deoarece ne pierdem timp degeaba. 🤗Dusul este obligatoriu la mine în locație pun accent pe igiena deoarece este ceea mai importanta dintr-un act sexual 🤗🤗!
cristiannnn89 Reputație: 123 Postat Noiembrie 28, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Noiembrie 28, 2022 Ai mai fost prin Sibiu? Sunt cateva poze de pe topicul din Arad care imi sunt familiare tare..... Topic Arad 1
aditza12 Reputație: 618 Postat Noiembrie 28, 2022 Oras:Peste tot si nicăieri. Oras:Peste tot si nicăieri. Postat Noiembrie 28, 2022 Acum 6 minute, naty22 a spus: Salut oamenii dragi de maine am sa fiu în orașul vostru 4 zile. Locatia va fii la Avantgarden 3. Va pot spune ca sunt bruneta, 23 de anii, sani mari naturali, fund mediu, ochii căprui. 😅💋 Preturile și serviciile sunt următoarele : 🎁150 finalizarea 🎁300 ora 🎁50 sărutările 🎁100 fin faciala Include Normal doar protejat, oral neprotejat igiena sa fie impecabila, sex intre sani, dus obligatoriu, 69, masaj de relaxare, footjob, masturbare reciproca, dif pozitii, footjob, masturbare reciproca 🎁🤝. 🤗Programari pe wapp sau telefonic. Cei care sunt insistenți și nu discuta strict de preț, servici și toate cele sau neprotejat care cer asa ceva direct vor fii blocați deoarece ne pierdem timp degeaba. 🤗Dusul este obligatoriu la mine în locație pun accent pe igiena deoarece este ceea mai importanta dintr-un act sexual 🤗🤗! Buna Naty, dacă nu ma înșel ai mai fost in Sibiu. Ar fii bine sa folosesti topicul vechi pentru a nu avea 2 topice. 1 1
naty22 Reputație: 1837 Postat Noiembrie 28, 2022 Autor Postat Noiembrie 28, 2022 1 oră în urmă, aditza12 a spus: Buna Naty, dacă nu ma înșel ai mai fost in Sibiu. Ar fii bine sa folosesti topicul vechi pentru a nu avea 2 topice. Buna asa este însă nu îl mai găsesc tot l - am cautat cam o ora și nu mai dau de el multumesc 🤗🤗🤗🤗🤝 1
cristiannnn89 Reputație: 123 Postat Noiembrie 28, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Noiembrie 28, 2022 Ce numar de telefon aveai ? Ca il gasim noi imediat :))) 1
naty22 Reputație: 1837 Postat Noiembrie 28, 2022 Autor Postat Noiembrie 28, 2022 1 oră în urmă, cristiannnn89 a spus: Ce numar de telefon aveai ? Ca il gasim noi imediat :))) Am pierdut și numărul aia nu mai știu 😅cautam dupa număr dar.....
starfix Reputație: 441 Postat Noiembrie 28, 2022 Oras:aproape de Oras:aproape de Postat Noiembrie 28, 2022 1
aditza12 Reputație: 618 Postat Noiembrie 28, 2022 Oras:Peste tot si nicăieri. Oras:Peste tot si nicăieri. Postat Noiembrie 28, 2022 @pisicuts te rog inchide topicul acesta deoarece mai este unul deschis. 1
Postări Recomandate