Sari la conținut

Alina 0792973142 / 0731068413

Postări Recomandate

Reputație: 47
  • Oras:Tg Jiu
Postat
Acum 18 ore, darerevision a spus:

Nici chiar asa🤣

Pai dacă tot ai vrut link...fă și o vizita,poate o trimiți la noi 🤣🤣

• Oras:Severin
Postat

E top fata. Am avut și eu ocazia sa o cunosc recent,păcat că nu vine mai des pe la olteni 

Postat
Acum 1 oră, MaityMo a spus:

E top fata. Am avut și eu ocazia sa o cunosc recent,păcat că nu vine mai des pe la olteni 

Colegu scuza-mă ca iti zic dar cred ca ești în urmă cu știrile 🤣🤣🤣🤣

Postat
Acum 4 ore, dragos9 a spus:

Colegu scuza-mă ca iti zic dar cred ca ești în urmă cu știrile 🤣🤣🤣🤣

Se poate,nu m-am învățat încă cu forumul 😂😅

Postat
Acum 19 ore, MaityMo a spus:

Se poate,nu m-am învățat încă cu forumul 😂😅

Eu as vrea sa ii arătăm cumva moldovencei ca nu e nimeni supărat pe ea și ca sunt băieți aici care o vor înapoi în orașul unde a stat cel mai mult 🤣 Ce ziceți băieți o chemam înapoi? 😅 Eu unul nu am alta modalitate de contact decât nr de pe topic care e închis...poate sunt alții care pot da de ea 

Postat

Hai ca am luat eu legătura cu ea în final. Dacă mai erau doritori care o voiau la noi trebuie sa ne luam gândul ca a zis ca nu mai vine,nu am intrat în detalii de ce a luat aceasta decizie. Dacă unii din vecinii noștri i-au băgat prostii în cap cu nn nu știu,ca eu asta bănuiam,dar cred ca altul e motivul...și ala ar fii banii...ca ea a avut preturi sub piata și toți se obișnuiseră asa tot timpul,și fata chiar făcea treaba de mai mult de 100 de lei 

• Oras:Tg jiu
  • Oras:Tg jiu
Postat

Cum arata bai fraților? Ca sunt curios, am văzut niște recenzii pe mh cica este foarte ok. Nu știu daca am trecut si eu pe la ea. Aveți poze sau un link cu ea va rog frumos! 

• Like 1
Postat
Acum 11 minute, Pizdosul04 a spus:

Cum arata bai fraților? Ca sunt curios, am văzut niște recenzii pe mh cica este foarte ok. Nu știu daca am trecut si eu pe la ea. Aveți poze sau un link cu ea va rog frumos! 

Nu știu ce link o mai fi. A rămas la mh ca cică ii plac limbile,la noi nu am văzut sa fi avut nici o recenzie cum ca a urcat-o cineva pe pereți cu limba 🤣🤣 asa e fata ok,am avut și eu câteva vizite în trecut dar când am fost la mh nu mi-a răspuns 

Postat
Acum 22 minute, Pizdosul04 a spus:

Aaa ok știu. Nu face fk de aceea nici nu am fost la ea. Dar daca vrea sa ia limbi la gorj sa bage in menu fk. Atunci o sa fiu primul la ea. Fără supărare am Alina.🤣🤣🤣

Pe futut sta bine când are chef de făcut bani 

Postat
Acum 28 minute, Pizdosul04 a spus:

Aaa ok știu. Nu face fk de aceea nici nu am fost la ea. Dar daca vrea sa ia limbi la gorj sa bage in menu fk. Atunci o sa fiu primul la ea. Fără supărare am Alina.🤣🤣🤣

Și spunea ca ea nu sărută fără sentimente. Oricum a zis ca în tg jiu nu mai are ce sa caute,ce a suparat-o mai exact nu știe nimeni 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...