Sari la conținut

Muzica clasica

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Imi aduc aminte cu nostalgie de anii de studentie cand din dragostea pentru prietena mea de atunci s-a infiripat si dragostea pentru opereta! 

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

putina buna dispozitie pe muzica de Mozart

cadou aniversar pentru marele Jiri Kylian din partea colegilor...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Un duet îndrăgit, muzică barocă

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Dar ce spuneţi de acest finale din Don Giovanni? Iată scena cu statuia Comandorului:

• Oras:pretutindeni
Postat

Ma referam sa gasesti un duet de basi buni dar mi-a iesit altfel. De multe ori, in opera un singur bas canta ambele arii. De aceea sunt si foarte putine operele care sa contina duete de basi. Iar daca vreti un bas extraordinary de care putina lume a auzit, eu vi-l ofer pe Boris Shotkolov:

Postat

ce parere aveti?

Pasjukov cred ca are cea mai "diabolica" voce auzita de mine. Din pacate am gasit numai patru melodii cu el pe net. Totusi nu l-as incadra la muzica clasica ci in genul de muzica corala bisericeasca (melodia postata de tine este, chiar daca nu crezi, un colind).

• Oras:Egipt
Postat

Clontosule, din pacate nici eu nu am avut mai mult succes.

Avem si noi voci extraordinare, un exemplu concret este pr Cristian Deheleanu

PS: va rog faceti abstractie de cadelnite, vesminte si mai stiu eu ce alte lucruri sfinte.

Doamne iarta-ma, ca suntem pe un forum de curve.  :blushing2

Postat

Sorina, nici aici nu scapam de tine????? :(

on topic, ceva special, nu pentru amatori, ai auzit de ea sorino, ca prea le stii tu pe toate?

• Oras:Dincolo de nori
Postat

Hmm, ceea ce postezi, Avraame, sunt cântece potrivite pentru başi pedalişti sau basso profondo. În acelaşi registru putem posta voci ale başilor din cvartetele ce cântă muzică gospel, să vezi profunzimi la J.D. Sumner şi George Younce, de exemplu.

Vizitator
Postat

Înregistrare cu un celebru castrati, un tip de voce ce astăzi nu mai există. Le tăiau ouţele de mici şi iată ce ieşea:

Postat

Superbă vocea lui Jerome Hines. Că tot suntem la voci grave, eu n-am găsit pe nimeni care să cânte excelent aria lui Osmin din Răpirea din Serai, de W.A. Mozart. Şi totuşi, recomand:

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...