Sari la conținut

Rebe - 0758486280

maktub31

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Rebe - 0758486280
  • pisicuts a închis acest topic
  • Oras:Ploiesti
Postat

Arata bine din poze dar cred ca ramai cu pozele sigur am mai vazut pozele astea într-un topic cu siguranta

Postat

Probabil că ai dreptate.. Totuși, pare ciudat că nu a vizitat-o nimeni. Ar fi de apreciat părerea cuiva dacă dorește să facă asta.

• Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 11.12.2022 la 0:00, maktub31 a spus:

La 11.12.2022 la 0:58, mauro17 a spus:

Arata bine din poze dar cred ca ramai cu pozele sigur am mai vazut pozele astea într-un topic cu siguranta

Acum 1 oră, maktub31 a spus:

Probabil că ai dreptate.. Totuși, pare ciudat că nu a vizitat-o nimeni. Ar fi de apreciat părerea cuiva dacă dorește să facă asta.

Are topic deschis deja,e creola de la Caraiman.Imediat pun linkul.

• Like 2
Postat

Tot in zona Caraiman lucreaza dar in alta locatie.

Preturi 150 finalizarea,200 cu finalizare orala,300 ora.Fata ok,curata,vorbareata.

Apartament curat,prosoape curate.Servicii foarte ok.Fata minioma,sani maricei,fund bombat.Are in locatie un amstaff frumos.Eu am vizitato de multe ori.

• Minus 1
  • Oras:privat
  • Oras:privat
Postat
Acum 3 ore, a12b22 a spus:

Gasesc o fată  care face un oral bun la 100?

Poate "mătușa" Iza, la varianta de 15minute, alta tare pe oral nu mai știu în prețul ăsta, dar e adevărat că nu am vizitat toate morsele din oraș și nici cu strada nu mă împac grozav...poate te ajută alți colegi :gossip

• Haha 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 ore, usermario a spus:

Tot in zona Caraiman lucreaza dar in alta locatie.

Preturi 150 finalizarea,200 cu finalizare orala,300 ora.Fata ok,curata,vorbareata.

Apartament curat,prosoape curate.Servicii foarte ok.Fata minioma,sani maricei,fund bombat.Are in locatie un amstaff frumos.Eu am vizitato de multe ori.

Acum 11 ore, maktub31 a spus:

M-ai convins. Mulțumim 

Este posibil sa aiba peste,mai nou,parca asa citisem,dar nu mai stiu unde.

Eu am vizitat-o de mai multe ori,a fost ok,dar era 150/fin cu CIM inclus,nu am simtit mirosuri sau altceva,miniona,sanii mari,creola.

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...