Sari la conținut

0720014776

edenhazard

Postări Recomandate

• Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat

Cine e tipa ? Ce anunt, unde ? Cum o cheama... pui asa o întrebare fara nici un detaliu ?

Cred ca era mai bine sa pui nr in titlul topicului.

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 3 ore, edenhazard a spus:

A fost cineva la tipa asta 0720014776 ?? Dacă puteți sa dați mai multe detalii :)

0720014776 este o tipa?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sunt si eu curios ce trece print mintea unuia cand pune subiectul postarii "salut". 

Postat
La 11.12.2022 la 14:35, edenhazard a spus:

A fost cineva la tipa asta 0720014776 ?? Dacă puteți sa dați mai multe detalii :)

Dupa aproape 4 ani 🤣🤣 iti raspund eu pt ca numarul tipei  e inca valabil.

Nu stiu daca mai esti pe aici dar poate raspunsul intereseaza si pe altii.

Sunt ,,vechi"  pe aici dar nu am mai putut recupera vechiul cont.

Nu ai pierdut nimic.

Tipa locuieste in Titan si cere  in prezent 200 lei pt 50 min de masaj si 220 lei pt o ora. In plus mai cere 70 lei pentru o finalizare prin tehnici de masaj. Mai ofera masaj prostatic dar aici nu am intrebat pretul. La finalizare e usor permisiva si te lasa sa o mangai pe sani, fund. Mai mult nu m-a interesat pt ca  nu avea nimic atragator.

Tipa are in jur de 40 de ani, arata banal  si nu are nimic de-a face cu masajul. In casa e un miros inchis de neaerisit. Masajul e o frectie in viteza, fara sa aibe vre-o tehnica.  Te freaca si pe glezne,  pe rotule.  La masaj are nota 1 si stiu ce vorbesc.

Eu vroiam masaj inghinal( nu a auzit cred de termenul asta) si ea imi facea masaj la rotulă.🤣🤣. Nu glumesc.  I-am spus sa acorde atentie mai mare zonei adiacente juniorului dar...nimic. Nu poate mai mult. Asa stie. Se da foarte cunoscatoare in masaj dar spune numai banalitati si aberatii. 

Doar frectie cu miscari repezi si foarte scurte stie.

La finalul frectiei, in ultimele 5-10 minute se ocupa si de junior dar cu aceleasi miscari.

Tipa lucreaza si la o Sauna in oras unde e maseur. Le plang de mila clientilor de acolo.

Pt. mine e clar ca nu e de revenit. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare