Sari la conținut

Vineri este ziua mea!!!

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
Postat
Acum 28 minute, buluc.007. a spus:

dar ce i-ai făcut bobita?am văzut ca ai spus ca "i-ai scris mult",dar ce anume? 

I-am scris mult...voiam să îmi fac programare la ea...și cel mai probabil era ocupată și mi-a dat block

• Oras:all around
Postat
1 oră în urmă, futatador a spus:

I-am scris mult...voiam să îmi fac programare la ea...și cel mai probabil era ocupată și mi-a dat block

nașpa.

Postat
Acum 2 minute, buluc.007. a spus:

nașpa.

și eu voiam să-i fac o vizita într-o zi,am vb la telefon cu ea,și-mi spunea ca avea multe programări și ca nu mai avea un loc liber și pt mine.

Postat
Acum 8 minute, colericul a spus:

Ai învățat ceva din asta? Nu mă refer la Maya căci sigur nu te va primi ci la cum să te comporți cu altele și chiar în viața reală. Tare cred că ești în tipologia pisălog de care toată lumea se ferește. 

Să știi că poți face sex chiar dacă nu-ți schimbi comportamentul, atât că va trebui să te orientezi către gay activi, ia în calcul dacă e opțiune mai bună decât schimbarea atitudinii tale... 🙂 

Da,am învățat...dar de unde știi că nu o sa mă primească?

Postat
Acum 21 minute, buluc.007. a spus:

și eu voiam să-i fac o vizita într-o zi,am vb la telefon cu ea,și-mi spunea ca avea multe programări și ca nu mai avea un loc liber și pt mine.

Trebuie sa ii scrii cat mai de dimineață...de preferat după ce își actualizează starea la WhatsApp!

Postat
Acum 6 minute, colericul a spus:

Nimeni nu poate înțelege o femeie dar din experiență poți pricepe câte ceva... Când ți-a dat a doua șansă a fost de milă dar acum ai scos-o din pepeni și nu te va ierta... Chiar să moară de foame și tu să fii singurul care îi poți da bani, nu se va vedea cu tine chiar dacă nu ar trebui să facă sex... Pentru ea ești mai jos decât un gândac pe care îl strivește cu piciorul. 

Mai clar de atât nu pot fi. 

Ai dreptate...nu comentez...repet...ea mă știe destul de bine......îmi mențin afirmația...cine dorește să îi facă o vizită...fac cinste cu o ora la ea!

Postat
Acum 11 minute, futatador a spus:

Ai dreptate...nu comentez...repet...ea mă știe destul de bine......îmi mențin afirmația...cine dorește să îi facă o vizită...fac cinste cu o ora la ea!

te poți orienta către altele poate chiar mai grozave decât aceasta tipa,chiar eu am făcut asta,și pot să-ți spun că-mi e mai bine așa,ideea e ca nu cu toate poți avea acelasi vibe/sa te simți confortabil.

Postat

O opțiune ar fi Adele,am văzut că are recenzii ok,Noemi...La Adelina am mai fost și a fost ok...

Postat
Acum 5 minute, sexboy69 a spus:

Salut, as vrea si eu sa o incerc pe Maya daca nu ai gasit pe cineva sa cinstesti :))

😁 Ok!

• Telefon: N-am Bo$$
  • Oras:Pipirig
  • Telefon: N-am Bo$$
  • Oras:Pipirig
Postat
3 hours ago, futatador said:

😁 Ok!

fa-mi mie cinste ca o imbarlig eu :) dar te costa trebuie sa platesti si strumfii mei din baie sa futa si am 3 :) 

• Haha 2
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat

la multi ani colegule :D

Mea culpa spiritus meus fortis,
sed corpus meum infirma!

Postat

Mulțumesc frumos! Să fiți și voi sănătoși și să aveți parte de cat mai multe momente fericite alaturi de Domnișoare!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...