inginerul_xxx Reputație: 502 Postat Decembrie 29, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 29, 2022 Am vrut sa o vizitez cand era in Ploiesti, am discutat cu ea pe whatsapp si programat cu cateva ore inainte la adresa data de ea, am ajuns la locatie la ora stabilita cu ea si nimic, nu raspunde la mesaje, am sunat pe whatsapp si pe retea ca poate nu mai merge whatsapp-ul si nimic, dupa o jumatatea de ora sun iar si mesaje ca poate o fi la cumparaturi sau o avea vreo problema si nimic nici un raspuns, macar dadea mesaj sau suna ca nu mai poate lucra ca are o problema sa nu mai merg acolo degeaba... dar pana la urma nu am mers degeaba, era Mara libera si aproape de zona si m-am dus la ea. 1
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 13, 2023 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Autor Postat Decembrie 13, 2023 Bună dragilor, de mâine am să fiu la voi în oraș pentru 3️⃣ zile. Toate detaliile am să le postez mâine când ajung , în semnătură sunt serviciile și prețurile. ❤️ 1
adyadyyy Reputație: 393 Postat Decembrie 13, 2023 Postat Decembrie 13, 2023 La 29.12.2022 la 2:10, inginerul_xxx a spus: Am vrut sa o vizitez cand era in Ploiesti, am discutat cu ea pe whatsapp si programat cu cateva ore inainte la adresa data de ea, am ajuns la locatie la ora stabilita cu ea si nimic, nu raspunde la mesaje, am sunat pe whatsapp si pe retea ca poate nu mai merge whatsapp-ul si nimic, dupa o jumatatea de ora sun iar si mesaje ca poate o fi la cumparaturi sau o avea vreo problema si nimic nici un raspuns, macar dadea mesaj sau suna ca nu mai poate lucra ca are o problema sa nu mai merg acolo degeaba... dar pana la urma nu am mers degeaba, era Mara libera si aproape de zona si m-am dus la ea. Mai ești în zonă sau ai plecat? Că se întoarce fata mâine, prinsese bariera la Strejnic. 😂 1
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 14, 2023 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Autor Postat Decembrie 14, 2023 ❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum