Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2023 Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 La 12.01.2023 la 22:00, crissti98 a spus: dupa o inspectie vizuala, si intrebare despre: cum..?) trecut la ONP. Soft, cu variatiuni care merita toata atentia 😁 Salut colegu'! O intrebare, din partea unui coleg caruia i-a placut intotdeauna sa-ti citeasca recenziile, parca am citit pe undeva ca "totul protejat". Ce te-a facut sa te razgandesti? Sau imi scapa mie ceva? Link spre comentariu
stefan andrei88 Reputație: 5 Postat Ianuarie 15, 2023 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 Ana, ne delectezi cu poze proaspete? Link spre comentariu
amena Reputație: 207 Postat Ianuarie 15, 2023 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 La 22.12.2022 la 22:14, Anaxxx27 a spus: Bună dragilor , țin să vă reamintesc că MÂINE este ultimea mea zi in acest oraș 😢 Vă rog să vă programați din timp , programările se vor face de la ora 13💖 O seară cât mai frumoasă,pupici 😘😘 Buna, ai cont only? Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Ianuarie 15, 2023 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 🤣...nu credeam sa primesc, la vreo recenzie, atatea intrebari referitoare la "mine", nu la "ea" (cea recenzata)... 1 oră în urmă, JocelynEon a spus: De curiozitate, Cristi cât timp îți ia să scrii o recenzie ca asta? Și nu sunt ironic deloc ✌️! Excuse moi pour le off-topic 😁! Depinde de "chef", si de cat de "ok" (a se citi nastrusnica....sau strasnica) a fost experienta. Intre 15 si 40 min. N-am ciorne, nu salvez, nu "gandesc"...doar derulez. De aici si stilul de "comentator sportiv". D'aia mi-e si greu sa le fac dupa....lumea zice ca "la rece" e mai bine; da' mie incep sa-mi vina idei, si m-as lungi si mai mult 😂😱 1 oră în urmă, MisterX a spus: Dupa un pahar de palinca timpul e relativ 😂😂😂 Scuze de off topic si eu 🫣 😁...nu e deloc relativ. Stiu clar cat mi-a luat, dupa pa'arele: 2 = 15 min; 3-5 = ...socotiti si voi. Bine, de la "4" in sus mergem de calcul recurent, ca e greu sa stiu exact🤣 Acum 28 minute, Albdom82 a spus: Salut colegu'! O intrebare, din partea unui coleg caruia i-a placut intotdeauna sa-ti citeasca recenziile, parca am citit pe undeva ca "totul protejat". Ce te-a facut sa te razgandesti? Sau imi scapa mie ceva? Ai dreptate...m-am si gandit, dealtfel: daca-mi schimb "povestirea" o sa zica lumea ca sunt "fake" si am vreun interes. Apoi, m-am gandit ca au zis si pana akm....Deci? Ce plm pot pierde?! Explicatia, reala, e simpla: dupa ceva batai de inima naucitoare (de "spaima") ca ma pricopsesc c-un ONP (fara "voia" mea, da' nici nu puteam sa resping intentia...cam ca fata mare care "Nu! Nu!...da' parca-parca ) la una din vizite, respectiva m-a facut ca, la urmatoarea, sa ma gandesc ca e muuult mai bine sa o las "in bobii ei" / "unleash"....macar sa nu mai tremur de spaima, primele minute din actiune 😆....va las pe voi sa descoperiti la cine ma refer (in particular, nu va apucati sa scrieti pe topicul fetei!🤬). Ei....si dup-aia, functie de caprioara....da' nu ma mai tine mult "nebunia". Mi-e usor sa zic asta, ca....vine imediat o recenzie🤣. Si, dup-aia mai am in cap una (caprioara, nu recenzie...inca) Apoi, basta, cu "nebunia". Clar vreau sa dorm linistit, sa-mi vad de vizite "linishtit", fara sa am "angoase" si "droburi de sare".... 🍻 PS pa'arul de palinca nr 1, pa seara asta, nu se pune....l-am "irosit" aici 😁 PPS ...e cam "DG" postul asta. Imi cer scuze la admini 2 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11843 Postat Ianuarie 15, 2023 Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 11 minutes ago, crissti98 said: 🤣 😂😱 😁🤣 la una din vizite, respectiva m-a facut ca, la urmatoarea, sa ma gandesc ca e muuult mai bine sa o las "in bobii ei" / "unleash"....macar sa nu mai tremur de spaima, primele minute din actiune 😆....va las pe voi sa descoperiti la cine ma refer (in particular, nu va apucati sa scrieti pe topicul fetei!🤬). 🤣 🍻 😁 🤫🫡🙃😂✌️😈👍 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Ianuarie 16, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 Hei dragilor! Un început de săptămâna minunat sa aveți! ❤️ Va aștept cu mesaje pentru programări! ❤️❤️ Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Ianuarie 16, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 La 15.01.2023 la 14:01, jazzman2014 a spus: Salutare, In urma cu doua săptămânii fiind in business trip la capitala, si simțindu-mă singur, am început sa sun/scriu la numerele primate ca si recomandare. Printre aceste numere se afla si numărul Anei. In având de a-i scrie am încercat la un salon de masaj, urmare a unei recomandări venite de la un taximetrist – mare greșeala. Revenind, după eșecul de la salon, am început sa sun la numerele salvate. Fără mare succes. Singurătatea a început sa mă apese si mai tare. La final, dupa ce telefonic nu a răspuns, i-am scris si acestei Domnite. După o negociere lunga, in care s-a lăsat greu de convins (mi-a plăcut abordarea ei), am agreat ca o aștept la hotel cu o sticla de Rose pregătită. A ajuns la locație conform celor discutate, pt o ședința de psihoterapie de doua ore. Ajunși in camera de hotel, am început sa povestim diverse, am deschis sticla de rose, si am mai povestit ceva timp. Dar venise si acel moment in care sa trecem la pasul urmator. Cand ne-am intalnit in fata hotelului, si o văzusem, primul gand avut a fost, „e o fetita tanara si va fi pusa pe viteza si facut bani”, dar m-am înșelat. A fost cu răbdare si timp, nu s-a uitat la cea sau sa se fi grăbit. A venit intr-o ținuta specifica vârstei (blugi si o bluzita), si cred ca a plecat grăbita, uitând ținuta sexy la birou. Dar, odată dezbrăcata, am descoperit un corp frumos, pe gustul meu – forme frumoase, armonioase, cu sâni medii spre mari si ținuta frumoasa (vârsta o ajuta), o talie subțire si un fund superb, rotund si apetisant. Nu este foarte înalta, undeva pe la 1,68 as zice. La capitolul acțiune las pe fiecare sa descopere in parte ce si cum face, personal singurul lucru care mi-a lipsit este FK, in rest au fost de toate si bune si foarte bune – as zice la superlativ chiar.. La note Ana, este de 9.5 dupa gustul meu, ar fi fost un 10 daca avea si ținuta specifica pt ședința avuta. Locația fiind la hotel, nu are importanta. Personal, in săptămâna care va începe mâine, voi reveni la București si voi face o noua programare cu Ana, si cat va mai fi in branșa voi mai reveni la ea. Consider ca face cu plăcere ce face, si are potențial sa ajungă la un nivel care este rar întâlnit, in special la fete de vârsta ei. Cadoual a fost de RON 900, pt doua ora de psihoterapie, dar timpul a fost mai mult. Felicitari, Ana! Ne vom revedea in zilele care vin. Te pup! Ma bucur ca am putut sa te fac sa te simnti mai bine și ca am fost peste așteptările tale 🤗🤗🤗❤️ Aștept sa ne revedem cu noi subiecte de discuție! 🤣❤️❤️❤️ Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Ianuarie 16, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 Îmi cer scuze celor pe care i-am reprogramat pentru mâine , dar s a spart o țeavă de la mașina de spălat și am numai apă în casă .. 🤬🤬 1 Link spre comentariu
alexandru gabriel Reputație: 1308 Postat Ianuarie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2023 Acum 13 ore, Anaxxx27 a spus: Îmi cer scuze celor pe care i-am reprogramat pentru mâine , dar s a spart o țeavă de la mașina de spălat și am numai apă în casă .. 🤬🤬 Cred ca trebuie sa schimbi locatia ..se pare ca e cu ghinion.. Te pup.. 1 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Ianuarie 17, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2023 Acum 2 ore, alexandru gabriel a spus: Cred ca trebuie sa schimbi locatia ..se pare ca e cu ghinion.. Te pup.. Am rezolvat intr un final 😇😇 1 Link spre comentariu
alexandru gabriel Reputație: 1308 Postat Ianuarie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2023 Chiar acum, Anaxxx27 a spus: Am rezolvat intr un final 😇😇 Atunci ne am liniștit..te sărut Ne revedem zilele astea😘 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Ianuarie 17, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2023 Bună dimineața! ❤️Disponibila! ❤️ Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Ianuarie 17, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2023 2 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Ianuarie 17, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2023 1 4 Link spre comentariu
nikaly Reputație: 28 Postat Ianuarie 17, 2023 Partajează Postat Ianuarie 17, 2023 Salutare, Am ajuns și eu astăzi la domnișoara. Comunicare super ok am prins loc destul de repede(probabil datorita incidentului de ieri). Locația undeva in spate la rond la Alba Iulia spre Dudesti. Ajuns la ora stabilita m-a întâmpinat domnisoara din poze într-un body rosu, toace ochelarii din dotare și în spatele ei un pufos mic și alb. Tipa tinerica 22 de ani, corp frumos, piele fina, sâni naturali. Am vorbit puțin pe canapea.. M-a intrebat dacă vreau ceva de băut. Nu a trans de timp sau ceva. Mi-a oferit un prosop curat trecut la dus. Adupă dus a încep un mic tease pana s-a trezit războinicul. ON 9- m-a întrebat cum vreau oralul am ales nepro. Oral bun cu atenție la zonele adiacente. NP- 9 am încercat o singura poziție doggy. Atitudine-10 chiar dacă am terminat mai greu nu s-a dat bătută chiar m-a ajutat cu o mica fantezie pe care o am 🙈. Dupa dus am mai stat puțin la taclale cred ca am și depășit 30 de min. De revenit: clar da, eu unul m am simțit ca la un fuck friend. 2 2 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Ianuarie 17, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2023 Acum 1 oră, nikaly a spus: Salutare, Am ajuns și eu astăzi la domnișoara. Comunicare super ok am prins loc destul de repede(probabil datorita incidentului de ieri). Locația undeva in spate la rond la Alba Iulia spre Dudesti. Ajuns la ora stabilita m-a întâmpinat domnisoara din poze într-un body rosu, toace ochelarii din dotare și în spatele ei un pufos mic și alb. Tipa tinerica 22 de ani, corp frumos, piele fina, sâni naturali. Am vorbit puțin pe canapea.. M-a intrebat dacă vreau ceva de băut. Nu a trans de timp sau ceva. Mi-a oferit un prosop curat trecut la dus. Adupă dus a încep un mic tease pana s-a trezit războinicul. ON 9- m-a întrebat cum vreau oralul am ales nepro. Oral bun cu atenție la zonele adiacente. NP- 9 am încercat o singura poziție doggy. Atitudine-10 chiar dacă am terminat mai greu nu s-a dat bătută chiar m-a ajutat cu o mica fantezie pe care o am 🙈. Dupa dus am mai stat puțin la taclale cred ca am și depășit 30 de min. De revenit: clar da, eu unul m am simțit ca la un fuck friend. Te pup și te mai aștept cu drag și data viitoare! ❤️🤗❤️ Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Ianuarie 18, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 Bună scumpilor! ❤️❤️ Zi frumoasa sa aveți, aștept mesajele voastre pentru un moment de relaxare alături de mine! ❤️ Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Ianuarie 18, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 De la ora 17:00 am câteva locuri libere! ❤️ Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Ianuarie 19, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2023 Bună dragilor! Astăzi am început mai târziu activitatea dar va aștept cu mesaj pentru a stabilii o întâlnire! ❤️🤗🔥 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Ianuarie 19, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2023 1 4 Link spre comentariu
stefan andrei88 Reputație: 5 Postat Ianuarie 19, 2023 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Ianuarie 19, 2023 Ana, ești superbă! 1 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Ianuarie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2023 Acum 1 oră, stefan andrei88 a spus: Ana, ești superbă! Îți mulțumesc, te pup! ❤️🔥 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Ianuarie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2023 Hei dragilor! ❤️Un început de weekend minunat sa aveți! ❤️ Va aștept cu mesaje pe whap pentru o programare! ❤️ Link spre comentariu
joderrr Reputație: 39 Postat Ianuarie 20, 2023 Partajează Postat Ianuarie 20, 2023 scriai pe prima pagina ca nu mai stai mult în Bucuresti (în Decembrie cred). S-a schimbat ceva? Te găsim și săptămâna viitoare? 🤗 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Ianuarie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2023 Acum 1 minut, joderrr a spus: scriai pe prima pagina ca nu mai stai mult în Bucuresti (în Decembrie cred). S-a schimbat ceva? Te găsim și săptămâna viitoare? 🤗 Pai din decembrie am plecat și am revenit în ianuarie 🤗 Voi fi toată luna aceasta! ❤️ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum