Sari la conținut

🔥Anaxxx27🔥 0746738702

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

Bună dimineața! 

Va aștept cu mesaje pentru programări ❤️🤗

Sambata frumoasa sa aveți! ❤️

Postat

Bună dimineața! Din cauza vremii sunt nevoita sa mai stau câteva zile aici, deci vizita mea s-a prelungit putin🤗🤗va pup și va astept cu mesaje pentru a stabilii o întâlnire ❤️❤️❤️❤️

DUMINICA FRUMOASA! ❤️

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 18 minute, Anaxxx27 a spus:

Bună dimineața, un început de săptămâna minunat sa aveți /❤️🤗

O săptămână frumoasă iti doresc ...mai stai pe la noi..nu pleca!

• Haha 1
Postat
Acum 25 minute, alexandru gabriel a spus:

O săptămână frumoasă iti doresc ...mai stai pe la noi..nu pleca!

Astăzi e ultima zi! 🤗

Postat

Băieți vizita mea la voi s-a încheiat! va mulțumesc tuturor pentru vizite și pentru primirea călduroasă de care am avut parte, va pupacesc pe toți! 🤗❤️🤗

• Like 1
Postat
La 31.01.2023 la 22:49, ronny9999 a spus:

Cand revii ?

Bună , probabil pe 10 Februarie dar nu este o dată fixă 😁 Voi anunța din timp când voi veni ❤️

• Like 1
  • Oras:hard sex
  • Oras:hard sex
Postat
La 19.01.2023 la 16:24, Anaxxx27 a spus:

IMG-20220405-WA0021.jpg.cfa4ba65cd94a8e145275b803867a0a5.jpg

ce picioruse ,ce buzite , ce sanisori 🥰 trebuie sa vi ai la ploiesti ana , te vrem 🌹🍾🤟🏽

Postat

Bună dragilor 🤗 După cum a-ți văzut prețurile mele s au modificat din următoarele motive : 

Lucrez de 1 an de zile pe acest site și am avut numai recenzii pozitive , și nu cred că o persoană a plecat nemulțumită după ce m-a vizitat . Am citit și la alte fete comentariile răutăcioase pe care unii membrii le scriu când vine vorba de prețuri “ vai ți ai mărit prețurile , a ajuns și p**da sa se scumpească și etc “ 

Dar cei care  preferă să scrie aceste comentarii nu știu și motivele .. Site ul de la 50 lei lunar s a făcut 500 lei , chiriile pe care le găseam la 100-150 lei acum sunt 200-300 lei o garsoniera , produsele de igienă pe care le cumpar mereu să fie in baie pentru cei ce ma vizitează , prezervativele , băuturile și multe altele .. 

Oarecum aveți și unii dintre voi dreptate legat de prețuri la unele fete care le au prea exagerate dar fiecare face cum crede . Eu una cred că am avut o evoluție foarte buna , și o atitudine pro față se toți .Dacă v-a deranjat aceasta modificare  sincer îmi pare rău , dar cine vrea să vină și chiar ma apreciază o să mă viziteze și cu 50 lei mai mult . Vă mulțumesc pentru înțelegere 🤗😊

• Like 3
Postat

Hei băieți! 

A și dorii sa va vizitez din nou începând de mâine, ce spuneți de locația Rin grand hotel? 😊

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 2 ore, Anaxxx27 a spus:

Hei băieți! 

A și dorii sa va vizitez din nou începând de mâine, ce spuneți de locația Rin grand hotel? 😊

Eu personal vin la Rin pentru tine , fără probleme 

💯💯💯💯❤️❤️❤️❤️💝💝💝💝💝💝

• Inimioara 1
Postat
Acum 11 minute, bebe2014 a spus:

Eu personal vin la Rin pentru tine , fără probleme 

💯💯💯💯❤️❤️❤️❤️💝💝💝💝💝💝

Am înțeles ca nu este prea ok, voi mai sta câteva zile în orașul unde sunt și când se eliberează locația unde am fost voi revenii 🤗

Postat
Acum 1 minut, lotekfun a spus:

Astăzi ești și pana la ce ora 

Bună , nu sunt disponibilă momentan in oraș . Voi anunța cu o zi înainte când voi veni 😘😘

Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 04.02.2023 la 8:53, Anaxxx27 a spus:

Bună dragilor 🤗 După cum a-ți văzut prețurile mele s au modificat din următoarele motive : 

Lucrez de 1 an de zile pe acest site și am avut numai recenzii pozitive , și nu cred că o persoană a plecat nemulțumită după ce m-a vizitat . Am citit și la alte fete comentariile răutăcioase pe care unii membrii le scriu când vine vorba de prețuri “ vai ți ai mărit prețurile , a ajuns și p**da sa se scumpească și etc “ 

Dar cei care  preferă să scrie aceste comentarii nu știu și motivele .. Site ul de la 50 lei lunar s a făcut 500 lei , chiriile pe care le găseam la 100-150 lei acum sunt 200-300 lei o garsoniera , produsele de igienă pe care le cumpar mereu să fie in baie pentru cei ce ma vizitează , prezervativele , băuturile și multe altele .. 

Oarecum aveți și unii dintre voi dreptate legat de prețuri la unele fete care le au prea exagerate dar fiecare face cum crede . Eu una cred că am avut o evoluție foarte buna , și o atitudine pro față se toți .Dacă v-a deranjat aceasta modificare  sincer îmi pare rău , dar cine vrea să vină și chiar ma apreciază o să mă viziteze și cu 50 lei mai mult . Vă mulțumesc pentru înțelegere 🤗😊

Of.. si eu care vroiam sa te vizitez, acum pt 50 de lei in plus nu o sa o mai fac😁😁.. glumesc, sper ca stii de gluma.

Serios acum, nu trebuie sa te justifici atat. Este fix numai treaba ta pe cat alegi sa-ti vanzi corpul/serviciile si a nimanui altcuiva.

Intr-un final pretul este facut de cerere si oferta, iar daca tie iti va merge bine si asa, bravo tie! Daca eu te vizitez si dupa voi considera ca fata de alte fete s-a meritat sa platesc cat ceri tu pt serviciile oferite, sigur ca voi reveni, daca nu, nu. Este simplu.

Te pup😘😘

Postat
Acum 15 minute, Albdom82 a spus:

Of.. si eu care vroiam sa te vizitez, acum pt 50 de lei in plus nu o sa o mai fac😁😁.. glumesc, sper ca stii de gluma.

Serios acum, nu trebuie sa te justifici atat. Este fix numai treaba ta pe cat alegi sa-ti vanzi corpul/serviciile si a nimanui altcuiva.

Intr-un final pretul este facut de cerere si oferta, iar daca tie iti va merge bine si asa, bravo tie! Daca eu te vizitez si dupa voi considera ca fata de alte fete s-a meritat sa platesc cat ceri tu pt serviciile oferite, sigur ca voi reveni, daca nu, nu. Este simplu.

Te pup😘😘

Mulțumesc ai perfecta dreptate! 

Aștept sa ma vizitezi și cu siguranta vei revenii🤗🤗❤️❤️

Postat

Au înnebunit ăștia pe 50 de lei cât de urat pot face .... ăștia sunt niște leșinați,  da i dracu de nebuni  ... ăștia buni care le au plăcut la tine o sa tot vina ... și cine a fost nu cred ca nu ia plăcut... ești top dacă ai introduce și fk în servicii... bineînțeles cu cine consideri tu ... ai fi și mai top ... eu abea te aștept... am vorbit la tel acum câteva zile ... 

• Inimioara 1
Postat

Stai liniștită nu tu ai crescut preturile ci noi proștii care va vizitam de pe siteul asta.

Preturile reale sunt pe anunțul si pe publi

Nici nu trebuie sa dai 500 pe cont poți fi simplu utilizator ca tot ai cont pe onlyfans !

• Like 1

• Oras:România
  • Oras:România
Postat
La 06.02.2023 la 1:53, justtini a spus:

Stai liniștită nu tu ai crescut preturile ci noi proștii care va vizitam de pe siteul asta.

Preturile reale sunt pe anunțul si pe publi

Nici nu trebuie sa dai 500 pe cont poți fi simplu utilizator ca tot ai cont pe onlyfans !

Corect !! Însă mulți , foarte mulți nu își dau seama de ceea ce fac , din cauza noastră și a fraierilor care se abonează pe onlyfans prind ele curaj și devin miloage nesimțite.

• Like 1
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...