Sari la conținut

Ts cluj

Postări Recomandate

• Oras:Dej
  • Disponibila
  • Disponibila
La 03.07.2023 la 15:07, pmm21 a spus:

Nu am fost,am vb cu ea pe whatap epilata total,fără sâni face masaj,oral,anal protejat 300 

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
14 hours ago, curieruldej said:

Nu am fost,am vb cu ea pe whatap epilata total,fără sâni face masaj,oral,anal protejat 300 

Ai vb pe video sau doar mesaje? Is curios de arata bine, . Eu as incerca, daca e cinevs care incearcà primul, asteptam o parere.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 9 ore, pmm21 a spus:

Ai vb pe video sau doar mesaje? Is curios de arata bine, . Eu as incerca, daca e cinevs care incearcà primul, asteptam o parere.

Prin mesaje și mia trimis poze și videoclipuri cu ea. Scriei și vezi dacă îți place 

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni si nicaria ^^
  • Oras:pretutindeni si nicaria ^^
3 hours ago, danijel said:

E reala, am fost la ea. Cere 1300/h, dar rar prinzi asa experienta la Cluj. Sta doar cateva zile, pana joi sau vineri, nu stiu sigur.

Stai, ce?? 

Link spre comentariu
Acum 5 ore, Diana33 a spus:

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-noua-in-orasul-tau/196647fg28ff72e2297d315g7ie2ie28.html

Recomand cu încredere, arată mai bine ca și cea din poze, nu va speriați de locație. 

Nu raspunde la telefon și nici whatsapp nu are ? Spuneai ca arată mai bine ca cea din poza , sa înțeleg ca pozele nu sunt ale ei 

Link spre comentariu

salut

acest anunt este real

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/brunette-ts-reala-din-brazilia-vorbesc-doar-engleza/593id2hi06d371fde4d8ih975209279d.html

am sunat si am mers cu gandul ca poate era o noua teapa,am fost la ea,un apartament dragut,ea este reala ,1300RON este pretul ei,am lasat mai mult pentru ca era diferita,este inalta,frumoasa si ingrijita,a inceput cu un masaj usor ,are sani marimea 4,scula intarita ,apoi a inceput sa ma futa,in toate pozitiile,a fost cea mai puternica experienta de aces gen,intensa si fara graba,asa a fost prima mea experienta cu ea,am revenit dupa 3 zile la ea,cu placere si a fost la fel,o tanara frumoasa,linistita curata ,a fost aceiasi experienta de vis

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...