Sari la conținut

‼️ BRYANNA ‼️ 0757419063

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Bryanna este frumoasa, o bruneta ca in poze cu un fund si sanii de revista.

Am fost la ea pe dudesti intr-o locatie moderna, dupa dus am inceput sexul cu sarutari pe gura, foloseste limba putin.

Oralul este placut cu atentie si mai jos daca esti curat epilat, mi-a facut deep dar eu sunt mic, atat a dat natura. :))

La sex normal ii place pe la spate se arcuieste bine si se uita in oglinda. Am simtit ca e stramta si nu am rezistat mult prima finalizare. In pauza am vorbit diverse m-a servit cu suc apoi la numarul 2 am facut iar oral si normal in 2 pozitii clasice. Am stat 50 de minute pentru ca ajunsese mai devreme cel care urma si sa faca si ea dus dupa mine.

Intalnirea a decurs bine si sunt multumit de calitatea serviciilor pentru cat am platit. 

In spiritul forumului dau note

Normal 9

Oral 8,5

Pentru restul intalnirii programare atmosfera linistita 10

Multumesc Bryanna pentru intalnire.

• Like 1
  • Inimioara 2
  • pisicuts a resetat ca important acest topic
Postat

Brianna ... frumoasa fata.!

Am mers în vizita la ea în a doua săptămână din noiembrie.

Contact. Pe whatsapp,  cum prefera majoritatea fetelor. Vroiam sa rezerv o ora, am acceptat 1/2 h pentru ca nu avea timp și nu prea am facut bine. 

Locația. Calea Dudesti, aprox 5 minute de mers pe jos de la metrou, locuri de parcare se găsesc destul de aproape.

Fata. Mie îmi plac fetele mai voluptoase , însă Bryanna este frumușică rau la chip si are un corp perfect. Fundul este tare si bombat, abdomen plat, picioare drepte si bine proportionate, sanii sunt potriviți ca mărime tari, nealterati de gravitație. Îmbrăcată în hainele potrivite iti scrantesti gâtul uitându-te după ea.

Acțiunea. Aici o sa punctez în principal atitudinea fetei. Am stabilit pt 30 minute (eu merg la domnisoare pt 1h pentru a nu fi pe  graba dar acum, nu a fost timp).  Am și întârziat putin , apoi dușul 2-3 minute de discuții și m-am trezit ca mai am vreo 15 minute.

Fata a început un oral bunicel, placut, a ridicat steagul, s-a purtat elegant, apoi am schibat in normal (caprita). Se vede si se simte bine, priviri galese peste umar, dar cu gândul la ceas nu am reușit sa finalizez desi imi placea. Am oprit-o când mai erau vreo 5-6 minute.

De revenit . Da, dar doar pt 1h. Nu mai rezerv niciodată pt 30 minute.

Mulțumesc !

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:RO
Postat
Acum 15 ore, LucaC a spus:

Bryanna este frumoasa, o bruneta ca in poze cu un fund si sanii de revista.

Am fost la ea pe dudesti intr-o locatie moderna, dupa dus am inceput sexul cu sarutari pe gura, foloseste limba putin.

Oralul este placut cu atentie si mai jos daca esti curat epilat, mi-a facut deep dar eu sunt mic, atat a dat natura. :))

La sex normal ii place pe la spate se arcuieste bine si se uita in oglinda. Am simtit ca e stramta si nu am rezistat mult prima finalizare. In pauza am vorbit diverse m-a servit cu suc apoi la numarul 2 am facut iar oral si normal in 2 pozitii clasice. Am stat 50 de minute pentru ca ajunsese mai devreme cel care urma si sa faca si ea dus dupa mine.

Intalnirea a decurs bine si sunt multumit de calitatea serviciilor pentru cat am platit. 

In spiritul forumului dau note

Normal 9

Oral 8,5

Pentru restul intalnirii programare atmosfera linistita 10

Multumesc Bryanna pentru intalnire.

Acum 11 ore, Cardosso a spus:

Brianna ... frumoasa fata.!

Am mers în vizita la ea în a doua săptămână din noiembrie.

Contact. Pe whatsapp,  cum prefera majoritatea fetelor. Vroiam sa rezerv o ora, am acceptat 1/2 h pentru ca nu avea timp și nu prea am facut bine. 

Locația. Calea Dudesti, aprox 5 minute de mers pe jos de la metrou, locuri de parcare se găsesc destul de aproape.

Fata. Mie îmi plac fetele mai voluptoase , însă Bryanna este frumușică rau la chip si are un corp perfect. Fundul este tare si bombat, abdomen plat, picioare drepte si bine proportionate, sanii sunt potriviți ca mărime tari, nealterati de gravitație. Îmbrăcată în hainele potrivite iti scrantesti gâtul uitându-te după ea.

Acțiunea. Aici o sa punctez în principal atitudinea fetei. Am stabilit pt 30 minute (eu merg la domnisoare pt 1h pentru a nu fi pe  graba dar acum, nu a fost timp).  Am și întârziat putin , apoi dușul 2-3 minute de discuții și m-am trezit ca mai am vreo 15 minute.

Fata a început un oral bunicel, placut, a ridicat steagul, s-a purtat elegant, apoi am schibat in normal (caprita). Se vede si se simte bine, priviri galese peste umar, dar cu gândul la ceas nu am reușit sa finalizez desi imi placea. Am oprit-o când mai erau vreo 5-6 minute.

De revenit . Da, dar doar pt 1h. Nu mai rezerv niciodată pt 30 minute.

Mulțumesc !

Vă mulțumesc pentru vizite și recenzii!! Pupici 💋💋

Postat

Hello , disponibilă pentru programări !! 💋💋

Ultimele zile ! 🙈

04F21A9A-642B-4889-A5B1-BBD9662A0649.jpeg.80b4308416422b51af3e5bc7b45e08f1.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 9
Postat
Acum 22 ore, sheptica a spus:

super.....poate ne sincronizam zilele astea....

MS

😍

💋💋

Postat

foarte multe povesti si nu gasesc deloc ce ma intereseaza. Va face deepthroat, o ia pe toata sau nu? nimic din ce ma citit nu zice asta 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...