Glemaster Reputație: -45 Postat Decembrie 29, 2023 Oras:Alba Oras:Alba Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Ce excorte îmi recomandați în Rădăuți?? 1 Link spre comentariu
rady9793 Reputație: 0 Postat Ianuarie 3 Partajează Postat Ianuarie 3 Stiti ceva activ in perioada asta si sa nu fie teapa? Link spre comentariu
lutzy74 Reputație: 80 Postat Ianuarie 3 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Ianuarie 3 Greu, sunt multe oferte pe publi, dar e ca la “loz in plic”. Am incercat si eu aseara la o tipa, Ana, dar nu a răspuns. Astăzi nu i-am mai văzut anunțul. Este Ella în Suceava, face deplasări și e ok. Link spre comentariu
rady9793 Reputație: 0 Postat Ianuarie 3 Partajează Postat Ianuarie 3 8 minutes ago, lutzy74 said: Greu, sunt multe oferte pe publi, dar e ca la “loz in plic”. Am incercat si eu aseara la o tipa, Ana, dar nu a răspuns. Astăzi nu i-am mai văzut anunțul. Este Ella în Suceava, face deplasări și e ok. ai cumva postarea, daca da pozele sunt reale? Link spre comentariu
lutzy74 Reputație: 80 Postat Ianuarie 3 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Ianuarie 3 Ella 0733463289 doar deplasari Link spre comentariu
Marcus6q Reputație: 90 Postat Februarie 5 Oras:. Oras:. Partajează Postat Februarie 5 @BunaNebuna vino aici alexandra Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 Acum 23 minute, Marcus6q a spus: @BunaNebuna vino aici alexandra Imediat vin..stai sa termin cu ziua de azi 😅ca prima zi e nebunie oriunde ..amețeală 😅 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 Acum 29 minute, Marcus6q a spus: @BunaNebuna vino aici alexandra Următorul cont sa fie Marcus1q 😏😏da? Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Acum 18 ore, BunaNebuna a spus: Următorul cont sa fie Marcus1q 😏😏da? Tuuu îți dai seama ce te iubeste??? 🙈... @Marcus6q, îți face reclama mascată 😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Acum 8 minute, Flx01 a spus: Tuuu îți dai seama ce te iubeste??? 🙈... @Marcus6q, îți face reclama mascată 😂 🙈🙈🙈 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Acum 14 minute, Flx01 a spus: Tuuu îți dai seama ce te iubeste??? 🙈... @Marcus6q, îți face reclama mascată 😂 Activez și eu mai târziu cont cu AlexaNdra1q iar Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 @Flx01 dar tu ce cauți pe la Dg Suceava??? 😅😅🙈🙈 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Acum 1 minut, BunaNebuna a spus: Activez și eu mai târziu cont cu AlexaNdra1q iar O sa fiți pe aceeasi felie🙈😜... Mare iubire, ... Cred ca te mariți la Suceava🙆♂️ Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Acum 1 minut, BunaNebuna a spus: @Flx01 dar tu ce cauți pe la Dg Suceava??? 😅😅🙈🙈 Te Spionez🙈🙈🙈 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 ... Ma faci gelos. 🙆♂️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Chiar acum, Flx01 a spus: O sa fiți pe aceeasi felie🙈😜... Mare iubire, ... Cred ca te mariți la Suceava🙆♂️ Îți dai seama? O cearta între mine și Marcus?? Haos ..cearta balamuc scandal 🤭🤭😅😅😅🔪🔪🔪🔪 ca pe amândoi ne apuca pandaliile și când începem nu ne mai oprim 👅 @Marcus6q 🤗😅😅 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Chiar acum, Flx01 a spus: Te Spionez🙈🙈🙈 Și ce crezi? Luna viitoare ma duc la Timișoara 😊😊 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Acum 2 minute, BunaNebuna a spus: Îți dai seama? O cearta între mine și Marcus?? Haos ..cearta balamuc scandal 🤭🤭😅😅😅🔪🔪🔪🔪 ca pe amândoi ne apuca pandaliile și când începem nu ne mai oprim 👅 @Marcus6q 🤗😅😅 ... Dar si cind va împăcați... Demolati blocul😆 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Acum 2 minute, BunaNebuna a spus: Și ce crezi? Luna viitoare ma duc la Timișoara 😊😊 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ... Mai si invîrți cuțitul adinc🙆♂️🙆♂️🙆♂️ ... Cit poți fi de sadica🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4503 Postat Februarie 6 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Februarie 6 Acum 17 minute, BunaNebuna a spus: Și ce crezi? Luna viitoare ma duc la Timișoara 😊😊 Sa ai Netflix activat. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Chiar acum, Criticul a spus: Sa ai Netflix activat. Nu îmi trebuie.. ca e un oraș superb ..ptr asta vreau sa ma duc inițial. 🤭 imediat iau pauza și fug și aici sa vizitez ceva . Link spre comentariu
Marcus6q Reputație: 90 Postat Februarie 6 Oras:. Oras:. Partajează Postat Februarie 6 Acum 40 minute, BunaNebuna a spus: Îți dai seama? O cearta între mine și Marcus?? Haos ..cearta balamuc scandal 🤭🤭😅😅😅🔪🔪🔪🔪 ca pe amândoi ne apuca pandaliile și când începem nu ne mai oprim 👅 @Marcus6q 🤗😅😅 Nu o să mă cert eu cu tine niciodată,.tu esti feblețea mea😂❤️❤️❤️ Link spre comentariu
Marcus6q Reputație: 90 Postat Februarie 6 Oras:. Oras:. Partajează Postat Februarie 6 1 oră în urmă, Flx01 a spus: Tuuu îți dai seama ce te iubeste??? 🙈... @Marcus6q, îți face reclama mascată 😂 Alexandra nu mai are nevoie de reclama nimanui este prea cunoscuta si bună sa mai depinda de cineva. 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 1 oră în urmă, Marcus6q a spus: Alexandra nu mai are nevoie de reclama nimanui este prea cunoscuta si bună sa mai depinda de cineva. Era o gluma... 😆😆😆 Link spre comentariu
Marcus6q Reputație: 90 Postat Februarie 6 Oras:. Oras:. Partajează Postat Februarie 6 Acum 1 minut, Flx01 a spus: Era o gluma... 😆😆😆 M-am gândit ca e gluma ,dar stind ca am avut tangente cu tine mi sa parut ca ma ințepi. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum