Sari la conținut

0742 508 825


Ale2022

Postări Recomandate

E tinerica fata. Cred ca are maxim 25 ani. Nu are nici o poza reala pe publi. La corp e ok, la fata nu e cine stie ce. Serviciile sunt super slabe. Oralul e un fel de mitraliera (m-am si speriat cand a inceput) iar la normal e absenta. 150 nr. Analul este extra 100… nu am incercat. Ceea ce m-a deranjat cel mai mult a fost asteptarea.. am vb cu ea cu vre-o 20 minute innainte, ca ajung  si cand am ajuns am mai asteptat vreo 30 minute sa intru… din ce am vazut a mai luat 2 3 clienti… s-a scuzat ca s-a spalat pe par.. 

Link spre comentariu
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

Nu merita de mers! Mi-am luat-o și eu, spune ca face fk, oral neprotejat și finalizare orală, iar la ea aceste servicii sunt contracost. Păcat de ea, are un corp care mie mi-a plăcut, deși cu niște sâni mai ciudatei, foarte subțiri. Este absenta la normal, întoarce capul stânga sau dreapta, am plătit o ora și după 30 min, mi-a comunicat ca este obosita și trebuie sa plece sa-și ia mâncare. Pt mine a fost prima experienta așa nasoala. Ma gândeam dacă sa scriu sau nu, dar văzând ca a deschis cineva subiectul am decis sa apun și eu pațania mea. Sta la un bloc de garsoniere, la parter, cu un puternic miros de fum de Țigara.

Ce am uitat sa Menționez, este ca atunci când am ieșit din bloc după 30 min deși am plătit o ora, aștepta cineva la usa, bănuiesc ca era următoarea programare. Referitor la igiena, nu am simțit mirosuri ciudate, dar nici baia nu a folosit-o înainte sa vin și nici după ce am plecat. Patul, sau mai degrabă, lenjeria lasa mult de dorit, era cam “ciufulită”. Pe ansamblu, păcat de fata, arată decent dar își bate joc de noi cu asemenea servicii. Prețul, 200/300, am înțeles ca face și deplasări cu 500/ora. Eu unul sigur nu o voi mai vizita.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...